Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ženske poročajo o nenavadnih in izjemno bolečih menstruacijah po prejemu Covid "cepiv"

27. sep 2021 13:13
0

Po tem, ko je preko 35 tisoč žensk samo v Veliki Britaniji poročalo o povsem porušenem menstrualnem ciklusu, nenormalnem krvavenju in hudih bolečinah po prejemu 'cepiva' za Covid, sedaj zahtevajo preiskavo. Gre za 'cepiva' Pfizer, AstraZeneca in Moderna.

Zaenkrat še niso ugotovili težav s plodnostjo, a to bo pokazal šele čas. Britanska agencija za zdravila in zdravstvene pripomočke (MHRA) mora sicer najprej sploh priznati povezavo med Covid 'cepivi' in menstrualnimi težavami. Trdijo, da "intenzivno preučevanje, ki smo ga opravili do danes, ne kaže na povezavo med spremembami v menstrualnem ciklu in povezanimi simptomi in 'cepivi' za Covid."

Dr. Male pa meni, da je imunski odziv telesa na 'cepivo' tisti, ki lahko povzroči spremembe v menstrualnem ciklu, saj so se težave pojavile po prejemu 'cepiva'. Podatke o stranskih učinkih, ki jih je sicer po mnenju strokovnjakov prijavljenih le kak odstotek, zbirajo na MHRA.

Ti podatki so namreč le od žensk, ki so spregovorile, torej prijavile stranske učinke, kar pomeni, da 35.000 žensk predstavlja le vrh ledene gore. Dr. Male pravi: "Splošni zdravniki in tisti, ki delajo na reproduktivnem zdravju, čedalje pogosteje poročajo o tovrstnih poročanjih žensk neposredno po prejetem cepivu. Večini se cikel potem sicer normalizira."

Dodala je še: "To, da se teh stvari nje spremlja in ne beleži, še dodatno vliva strah ljudem. Če povezava obstaja, je prav, da se ženske o tem obvesti, da lahko to pričakujejo. Jasne in zaupanja vredne informacije so še posebej pomembne za vse, ki spremljajo svoje menstrualne cikle, da dosežejo ali preprečijo zanositev."

MHRA sicer trdi, da preiskuje poročanja, da Covid 'cepiva' povzročajo menstrualne težave nenormalne krvavitve in nerednosti.

Seveda pa – tako, kot tudi pri vseh ostalih cepivih – nikoli ni krivo cepivo. Ne vedo, od česa je – a cepivo zagotovo ne. Tako tudi v tem primeru menstrualne težave pripisujejo stresu, četudi so se pri vseh ženskah pojavile neposredno po cepljenju. "Čeprav so te težave neprijetne in stresne, so menstrualne težave zelo pogoste in vzrok so stresni življenjski dogodki, ki jih lahko povzročijo."

Kljub vsem poročanjem na desetine tisoč žensk tako MHRA vztraja: "Nobenega dokaza ni, ki bi potrjeval, da 'cepiva' za Covid vplivajo na plodnost in vašo sposobnost imeti otroke."

Podobno trdijo na združenju reproduktivnih in kliničnih znanstvenikov Association of Reproductive and Clinical Scientists in britanskem združenju za plodnost British Fertility Society: "Popolnoma nobenega dokaza niti teoretičnega razloga ni, da bi katerokoli cepivo vplivalo na plodnost žensk ali moških."

Bo že res, da če se laž dovolj dolgo ponavlja, za večino postane resnica. Povsem drugačno sliko namreč kaže zgodovina: Bill Gates in njegova fundacija ne skriva, da je namen cepiv zmanjšanje populacije in povzročanje neplodnosti, kar mu je uspelo doseči npr. v Afriki, kjer je s pomočjo cepiva za tetanus steriliziral na milijone žensk; v Indiji pa s cepivom za otroško paralizo povzročil pohabljenje in smrt na tisoče otrok.

Kljub temu, da enake težave po prejemu Covid 'cepiva' poročajo ženske iz celega sveta, tudi Slovenije, pa uradna zdravstvena 'stroka' kakršnokoli povezavo vztrajno zanikajo. Trdijo, da je to posledica stresa, hormonskih sprememb, določenih zdravstvenih težav in zdravil. Ne glede na to, da se pojavijo neposredno po cepljenju. Tudi miokarditis, krvni strdki, možganske kapi ipd. trdijo, da so naključja.

Cepiva so torej najpogostejši povzročitelj naključij na svetu.

Preberite še ostale objave o Covid-19:

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Porota na Floridi je v tako imenovanem primeru "Take Care of Maya" izrekla rekordno sodbo v višini 261 milijonov dolarjev.