Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zdravniki svarijo: zaradi nošenja mask se lahko bojimo epidemije bakterijskih pljučnic

26. nov 2020 13:40
0

Oglasno sporočilo

Organizirala se je skupina ljudi, ki toži župana Tulse, G.T. Bynuma, in izvršnega direktorja inštituta za zdravje, Brucea Darta, ker je obvezno nošenje mask za zdrave ljudi škodljivo. Skupina vključuje tudi lastnike raznih podjetij in zdravnike, ki zahtevajo, naj mesto takoj prekliče obvezno nošenje mask, ki so ga uvedli pretekli mesec.

Na novinarski konferenci je optometrist Robert Zoellner povedal: “Faktor strahu mora stopiti korak nazaj. Ta ideja, da vas ne želim okužiti z nečim, kar sploh ne vem, če imam, je naravnost smešna. Začnimo uporabljati zdravo pamet.”

Dr. James Meehan, se je strinjal, da ima nošenje mask znane rizike za zdravje, ki so zelo dobro preučeni v raziskavah in se jih pri analiziranju rizikov sploh ne upošteva. “Videvam paciente, ki imajo poln obraz izpuščajev, glivične infekcije, bakterijske infekcije. Poročila prihajajo tudi od mojih kolegov iz celega sveta, ki jasno kažejo, da prihaja porast bakterijskih pljučnic.”

“Le zakaj je tako? Ker neusposobljene osebe neprestano nosijo maske in to na nesterilen način. Zato se okužijo. Imajo jih na avtomobilskih sedežih, na vzvratnem ogledalu, v žepih, po torbicah … in si nadevajo maske, ki bi morala biti vsakič nova in sterilna.”

Dr. Meehan je še dodal: “Nove raziskave kažejo, da maske iz blaga povečujejo aerosolizacijo virusa SARS-COV-2 v okolje, s čimer povzročajo pospešeno širjenje bolezni. Februarja in marca so nam rekli, naj ne nosimo mask. Kaj se je sedaj spremenilo? Znanost se ni spremenila – politika se je. Gre za podrejanje ljudi, ne gre za znanost.”

Je torej poleg neizmernega stresa, ki ga povzročajo zaprtje države, ukinitev družabnega življenja, propadanje podjetij in naraščajoča brezposelnost, morda tudi to razlog, da se v Sloveniji, kjer imamo najstrožje ukrepe, bolezen najbolj širi in imamo najslabšo epidemiološko sliko?

Preberite še ostale objave glede koronavirusa:

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • gakiko 19. avg 2021 21:40
   dober, neproblematičen
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kate, Meghan in princesa Diana imajo oz. so imele svoje najljubše odtenke lakov za nohte.