Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tanja

  • Tanja je napisal/a na forum v temo Skinny jeans.

   7. okt 2019 12:15

   Sem ugotovila, da za zimo potrebujem še dvoje kavbojke: temno modre in črne, pa da so 1. dovolj debel material; 2. dovolj visok pas in 3. spodaj dovolj dolge, ne nekakšna 7/8 dolžina ali kaj se zdaj prodaja. In na koncu, ko sem bila po kar nekaj trgovinah, spet naročila na MangoOutlet.

   Kar mi gre totalno na živce (in sem o tem že nekje pisala), je to, da ko je nekaj moderno, ne dobiš nič drugega (beri: klasičnega). Tako so sedaj skoraj vse kavbojke prekratke, spodaj manjka 2 do 3 cm, da pokrije gležnje. Meni pa to ni všeč (ne naredi lepih, dovolj dolgih nog + ni elegantno + ni primerno za zimo).

   No, sem na Mango vzela še en temnejši model Uptown, ki ga imam že v svetli barvi in mi je ulit, pa dovolj debel material za zimo; pa dvoje Soho (temno modre in črne) in ene BStretch. EDINI modeli, ki so z visokim pasom in HKRATI dovolj dolgi.

   Pa dvoje na Next in dvoje na Asos. Bomo videli, katere dvoje bom obdržala, bodo najboljše.

    

   Poleg tega ugotavljam, da me shopping po trgovinah totalno utruja in stresira. Preveč vsega; preveč vse nametano … preden v prvi trgovini najdeš samo za probat, si že čisto fuč. In potem še probavanje.

   Na spletu pa smo uporabiš filtre, da ti vrže ven (približno) kar iščeš.

   283
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Otoplastika - operacije štrlečih ušes - Kje?.

   3. okt 2019 18:38

   Big_ears, prav nikomur ti ni treba 'polagati računov' za tako odločitev. Če te moti, te moti in prav je, da poskrbiš za to.

    

   Sicer se na to ne spoznam, bi ti pa svetovala - glede na to, da obstajajo različne tehnike - da si o vsaki čim več prebereš in se nato odpraviš na posvet in potem obvezno še po drugo mnenje.

   Je pa to, kolikor vem, zelo majhna, rutinska operacija, tako, da verjetno kaj dosti za zgrešiti ne morejo.

   Vso srečo, če boš šel, pa poročaj, kako si zadovoljen.smiley

   2
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Kje kupiti?.

   3. okt 2019 18:35

   Kaj po spletu si že kaj gledala? Sicer se ne spoznam ravno na superge, ker jih ne nosim, tako, da ne morem svetovati podobnih, ampak veliko kupujem preko interneta, pa če pride to v poštev, lahko malo pogledaš.

   Npr. Next in Asos.smiley

   Sicer pri nas res ni neke izbire trgovin s čevlji ... Humanic in Mass, pa se že konča. Morda če imaš priložnost iti s kom v Avstrijo.smiley

   36
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Kako se obleči postavi primerno?.

   3. okt 2019 18:30

   Jagoda, super za branje!smiley Saj redkodko je čisto po merilih.

   Sicer pa je (vsaj po mojih izkušnjah) tako, da je najbolje, da gremo im probavamo. Tako najbolje vidimo in sproti ugotavljamo, kaj nam (po novem) najbolje pristaja.smiley

   Če boš kaj lepega kupila, pa poročaj.smiley

   5
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Serumi za hitrejšo rast trepalnic.

   23. sep 2019 20:10

   Sem šla pogledat na njihovo spletno stran, če imajo kake akcije, pa če slučajno potrebuješ tudi za obrvi, je komplet -50%.smiley

   Drugače pa sem paketke 1 + 1 gratis videla v Muellerju. Se zna zgoditi, da bo zdaj v jeseni kaj.

   71
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Serumi za hitrejšo rast trepalnic.

   17. sep 2019 21:30

   Nadaljujem od tule.

   Bruneta, začela sem z Neulash leta 2013 in ko sem videla rezultate, sem ugotovila in se 'zaklela', da ne bom nikoli več brez.

   Enkrat na morju, kakih 5 let nazaj, sem kaka 2 tedna pozabila uporabljati. Spomnim se, da sem takrat uporabljala še zadnjo Maybelline Lash Stylist (sem jih nakupila na ebayu, ko so šle iz prodaje) in kar naenkrat ni bilo nobenega učinka več. Čudila sem se, kako to, saj je vendar skoraj nova in tudi na videz je delovala še kot nova. Rezultat - katastrofa. Nič od nič.

   Potem sem se spomnila na serum in po kakem tednu do 10 dni redne uporabe je maskara čudežno postala spet čudežna. Takrat sem ugotovila, da je (vsaj zame) razlika res drastična in da ne bom nikoli več brez.

   Trenutno imam Dermaluxelash, uporabim nekje 2x na teden (le toliko je potrebno za vzdrževanje), splača se kupiti, ko imajo ponudbo, da za ceno 1 dobiš 2. Si preskrbljena za nekje leto, se mi zdi.smiley

   71
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Kaj počnete - 62. del.

   17. sep 2019 16:26

   Jaz si moram pa tudi oboje (roke in noge) malce skrajšati in oblikovati, jutri pa na UV/LED (torkat si grem kar narediti, preveč gužve imam in preutrujena sem). Pa malo razvajanja kdaj pa kdaj je tudi treba.smileysmiley

   381
 • Tanja je všečkal/a forumski zapis Kaj počnete - 62. del.

  17. sep 2019 16:25
  0
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Skinny jeans.

   17. sep 2019 16:25

   Hehe, kaj pomeni "v zadnjem času"?smiley

   Sama sem še vedno navdušena nad omenjenima Mango modeloma, tako nad modelom  (tudi me vprašajo, kaj so za ene oz. kje sem kupila), kot tudi kakovostjo (Zarinih še nisem imela, ne vem pa, če sem že spoznala koga, ki ne bi, če bi nanesel pogovor na njihove kavbojke, potožill, da se razvlečejo kot trenirka).

   Sem pa pred par tedni gledala v Stradivariusu (imam tudi dobre izkušnje, sicer že izpred let) in imam dvoje na wish listi. Edini razlog, dfa jih še nisem kupila, je v tem, da mi imajo morda za kak cm previsok pas. Bom še videla.smiley

   283
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Maskare - 2. del.

   17. sep 2019 16:19

   Uf. Možno, da je slaba serija, ja, čeprav mislim, da bi morali imeti kontrole.

   Ali morda deluje stara?

   Jaz sem pa žalostna, ker se mi je YSL EFC The Shock posušila, ker sem jo predolgo 'šparala' (ne v smislu varčevanja, ampak vedno imam hkrati v uporabi 2 ali 3 maskare in ta se je, čeprav temeljito zaprta, kar posušila).smiley

   177
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Kaj vam gre na živce - 5. del.

   17. sep 2019 16:14

   Bruneta, pospišem. Pa (pre)glasni. OMG.smiley Na sploh mi je vsak hrup blazno odveč in naporen, stresen od izgorelosti dalje..

    

   Da sem, čim imam malo več dela ali gužve, že popoldan totalno utrujena (posledica izgorelosti). Prav 'dol padem'. Pa da se zadnje mesece navajam na nov lifestyle po 6 letih in nimam nobenega časa, čeprav trenutno niti telovadim ne (ne treninge, ne plavanje (razen na morju), ne kak hrib ... samo sprehodi).smiley

    

   In pa da je vse fake. Tričetrt folka je že total fake po obnašanju in objavah in izjavah ... predelane, obdelane fotke, da so ko lutke; vsi občutljivi, da se normalno pogovarjati ne moreš več, ker je vsak užaljen za vsako figo; vsako mnenje o čem, kar ni (po)hvala, je kak -izem ali -fobija; vsi so oprani, noben več ne razmišlja s svpjo glavo - da o malce zdrave pameti in kritičnem dvomu niti ne govorimo, kaj šele kakšno dodatno raziskovanje o stvareh izven mainstresm medijev, ki so popolnoma pod kontrolo ... SICK SOCIETY. ZDA so res uničile svet.

   484
 • Tanja je všečkal/a forumski zapis Kaj vam gre na živce - 5. del.

  17. sep 2019 16:10
  0
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Kaj počnete - 62. del.

   6. sep 2019 14:50

   Študent, tule si spraševal, ampak ni priporočila (to je splošna tema, je bolje poiskati ustrezno ali, če je ni, odpreti novo).smiley

   381
  • Tanja je napisal/a na forum v temo ELF (Eyeslipsface) Cosmetics.

   6. sep 2019 14:01

   Po novem v Sloveniji, v Muellerjih (ali je že lep čas in sem zadnja opazilasmiley)?

    

   Nisem imela časa kaj dosti pogledati, 'napako' popravim ob naslednji priliki.smiley

   524
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Sestavine - 4. del.

   29. avg 2019 12:34

   Bolj tako-tako; v drugi polovici nekaj dobrih, prva pa v glavnem kemija.

   107
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Težave in napake - 2. del.

   28. avg 2019 9:03

   Akasha, hvala za sporočilo. Kateri filmček imaš v mislih? To preko računalnika verjetno?

   Ker vsi morajo imeti križec, da se jih zapre.

    

   Drugače pa, kot napisano, povsem razumem(o) in vem(o), da znajo biti nadležni, ampak žal so pogoj, da PL obstaja/deluje. Oglase določa naročnik, mi jih lahko samo zavrnemo (in s tem dosežemo, da se portal prej ko slej zapre).smiley

   648
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Rdeči mozoljčki zaradi sonca in znojenja.

   25. avg 2019 12:38

   Sem najprej po naslovu pomislila na alergijo na sonce, ampak če ne srbi, zagotovo ni.

   Meni deluje, da so vse tvoje težave posledica oslabljenega imunskega sistema (ki je posledica stresa). Tako, da morda ne bi bilo slabo začeti pri začetku - torej krepitvi imunskega. V ta namen je na voljo veliko dopolnil, najbolj vsekakor pripoorčam mega doze vitamina C, omega-3, mešanice zdravilnih gob in mešanice za krepitev imunskega. TUdi sama sem si s tem pomagala v izgorelosti, sedaj prvo dvoje itak rdeno, drugo dvoje delam kure.

   Sicer greš lahko tudi po kemični poti, npr. preden greš, vzameš kak antihistaminik (sama poznam Claritine), ampak sama se kemiji raje izogibam, ker je trenutno omili simptome, vzroka ne odpravi, dolgoročno pa ustvarja nove težave in bolezni.

    

    

   Kako to, da te je sonce opaklo? A zelo? Upam, da si potem nanašala kake zelo antioksidativne serume oz. kreme, da se vsaj malo popravijo poškeodbe DNK.
    

   4
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Sestavine - 4. del.

   25. avg 2019 12:29

   Ja, jaz tudi moram menjati, pa ne ker bi imela kake težave, ampak čim 3-krat zaporedoma umijem lase z istim šamponom, postanejo čudni, ne stojijo več lepo. Tako, da moram imati hkrati v uporabi najmanj 2, bolje 3.

   Sicer verjetno ko se ti neha stresna situacija, bi se moralo tudi to umiriti (in nasploh razne zdravstvene težave. Stres je RES ubijalec (in povzročitelj zilijon težav in težavic, ki nakazujejo, da organizem ni ok)).

   107
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Katrin 22. sep 2019 21:52
  prva pomoč
 • Katrin 22. sep 2019 21:40
  Navdušena
 • Katrin 22. sep 2019 21:34
  nisem opazila učinka
 • Katrin 22. sep 2019 21:30
  ne zamenjam več
 • Binas 12. sep 2019 14:23
  odličen
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Danes pred 16 leti se je 'rodilo' dete, ki je kaj kmalu postalo prvi in največji ženski spletni portal.