Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Globalni zid

  • Tanja je napisal/a na forum v temo Kaj počnete - 62. del.

   pred 1 dnevom
   kofetarca je napisal/a

   Čakam na poletje in sonce smiley

   Tudi jaz, pa ne kaže, da bomo letos dočakali.

   Za prih. teden je napovedano izboljšanje - ampak to je pa to, ko bo čez noč 35 stopinj in bomo spet vsi kot popipsani, ker ne bo prehoda (in časa za prilagoditev).
   Za pop*.smiley

   371
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Laki za nohte.

   pred 1 dnevom

   Amfora, dobrodošla na Planetu Lepote!

   Nohte si lahko 'gelish' načeloma poškoduje le, če jih prekomerno piliš pred nanosom oz. ob odstranjevanju osnovne plasti. Sama jih komaj kaj in pred nanosom sploh ne, čeprav naj bi se uradno jih - pa mi super drži in moji nohti so (še vedno) top.smiley

   Prijateljica, ki ima izjemno slabe nohte (plastijo se ji, luskajo ...) je to rešila ravno z gelish laki - sedaj ima 2 tedna oz. dokler ne odstrani, mir.

   Kar se tiče nizkih cen: treba je vedeti, da visoka cena ne odraža nujno kakovosti, ampak se vnaprej določi cene (ki so lahko tudi več stokratne od nabavne vrednposti materiala, ker se hoče pač ustvariti drag brand). 'No name' izdelki z identično vsebino pa so poceni, ker se ne plačuje blagovne znamke, ne oglaševanja.

   Tako, da če na ebayu najdeš gelish zadeve z dobrimi ocenami, po mojem nimaš kaj izgubiti.smiley

   1161
  • Tanja je napisal/a na forum v temo NOTD (slike nohtov) - 8. del.

   pred 1 dnevom

   Sem najprej videla samo fotko in pomislila, da če bi morala dati ime, bi dala 'Endless Galaxy' - in potem vidim ime. Nisem dosti sfalila.smiley

   1362
  • mijauuu je napisal/a na forum v temo Kaj počnete - 62. del.

   pred 1 dnevom

   Pomagam pri eni raziskavi in bi se morala odločiti kako zadevo urediti in se ne morem, zato stojim pred gradivom in zgubljam čas že od včeraj. Zunaj pa tako lepo vreme.

   371
  • amfora je napisal/a na forum v temo Laki za nohte.

   pred 3 dnevi

   Jaz sem trenutno še na navadnih lakih. Lahkiram si vsakih 5-7 dni. Do letošnje zime sem imela kar lepe nohte, čeprav imam precej mehke, potem pa - kar čez noč - so se mi začeli neizmerno plastiti, cefrati in do sedaj je šlo samo na slabše, tako da imam sedaj čisto kratke. Zato me je že skoraj minilo veselje do lakiranja in začela sem razmišljati od gelishu. Najraje bi to počela sama, kot sem dosedaj (redno lakiranje s poslikavami), ker v tem uživam. Malo me je sicer strah, da bi mi gelish še dodatno poslabšal kakovost nohtov, po drugi strani pa bi mi morda pomagal, da bi se manj plastili ter bili bolj odporni in posledično lažje zrastli. Na e-bayu sem si naročila eno led lučko, sedaj pa ne vem glede vsega ostalega (laki, podlak, ph bond...) - na e-bayu so cene zelo nizke, a dvomim v kvaliteto. Je katera že preizkusila kaj od tega? Sploh laki zgledajo zelo lepi in je veliko odtenkov. Gledala sem znamko Modelones - je katera že preizkusila?

   1161
  • mijauuu je napisal/a na forum v temo NOTD (slike nohtov) - 8. del.

   pred 4 dnevi

   Moji nohti danes. Že ko je je bilo nedavno nazaj govora o navadnih lakih Smile še se mi da. To pa (zdaj že star) Catrice Irregular Galaxies. Z nadlakom se malo izgubijo določeni odtenki.

    

   1362
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Današnje počutje - 10. del.

   pred 6 dnevi

   Ja, tole vreme je vse prej kot uplifting. Človek nima volje, energije za nič. Že od marca čakam sonce in pomlad, ker res slabo prenašam jesen in zimo. In se kar oddaljuje in oddaljuje in oddaljuje ... Počutim se kot baterija, ki se polni na sonce in je že totalno izpraznjena, crknjena.

   Pa še napoved za kolikor se vidi naprej non stop oblačno in deževno - in to že 2 meseca.

   Bleh drugič.

   1006
  • mijauuu je napisal/a na forum v temo Današnje počutje - 10. del.

   18. maj 2019 11:49

   Depresivno. Vsak vikend se počutim še slabše kot sicer, nekako brezciljno. Čez teden se lahko vsaj ukvarjam s kakšnimi birokratskimi zadevami, za vikend pa vse obstane. Še to vreme je takšno, da ni prav nič spodbudno. Bi imela za presadit par stvari, ampak se mi v takem vremenu ne da. Tudi sicer bi imela nekaj svari za narediti ob računalniku oz. pisalni mizi, ampak me enostavno tako zebe (kljub prižganemu radiatorju), da se ne morem skoncentrirat niti za pol minute. Blah!

   1006
  • mijauuu je napisal/a na forum v temo Laki za nohte.

   18. maj 2019 11:36

   Jaz sem še na navadnih lakih, ampak večinoma jih itak ne uporabljam, ker sem prelena. Če se ne motim, sem si lani kupila nekaj novih, ker me je primel nek navdih, ampak me je potem hitro minil. Nisem pa še nikoli niti poskusila teh novih variant. Drugače pa priznam, da me nekoliko zlizane konice ne motijo. Mi je pa ful grdo videt narastek pri geliranih nohtih.

   1161
  • mijauuu je napisal/a na forum v temo Delovna pogodba - vprašanje .

   17. maj 2019 17:05

   O Binas, hvala!  smiley  Zgleda, da sem iskala ZDR, je napisano res podrobno in nedvoumno. Vejetno bo to to.

   8
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Limfna drenaža.

   17. maj 2019 13:12

   Morda kak Sanolabor ali z medicinskimi pripomočki.

   38
  • nova je napisal/a na forum v temo Limfna drenaža.

   17. maj 2019 9:26

   Hvala. Zanimivo, očitno obstaja, a pred nakupom bi rada videla v živo. Ali je kakšna možnost, da to prodaja fizična trgovina pri nas?

   38
  • mijauuu je napisal/a na forum v temo Delovna pogodba - vprašanje .

   16. maj 2019 20:18

   Ja, kolektivna pogodba je objavljena na internetu (če je res ta prava) in ni ničesar eksplicitno o odpovednih rokih. Izgleda čisto čudna. Bom vidla, če mi kaj odgovorijo iz pristojnega urada. Verjetno mi bodo samo link prilepili smiley

   8
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Kaj vam gre na živce - 5. del.

   16. maj 2019 20:09

   Da praktično še vedno skoraj ni na voljo živil (sladic, pijač; v lokalih ipd.) s stevio. Ali klinčev sladkor ali pa strupena umetna sladila.

   In potem vprašam v gostinskem lokalu, če imajo stevio ali kako sladico s stevio in mi gostinec (!!!) odgovori: "Kaj pa je to?"

   Brez komentarja, res.

   #bojkot

   ~

   In čedalje hujša represija povsod, diktatura se vrača v najhujši možni obliki doslej, s tem, da tako pritlehno, da se večini še sanja ne, kaj se dogaja.

   Kopiram iz enega super člankaThe neoLIBERALS of today specialise in using concepts of concern and inclusiveness as a cover for their frankly FASCIST agenda.
   CENSORSHIP is being repackaged as “anti-hate”. The destruction of the core idea of “innocent until proven guilty” is being repackaged as protecting (mostly female) victims from their persecutors. REASONABLE DOUBT is being repackaged as “denialism.” Minority opinion is being repackaged as TREACHERY or subversion. Facts that contradict a current state-sponsored agenda are repackaged as “FAKE NEWS.”

   ~

   Nesposobni vozniki (sumim, da je itak že pol folka zadetega od AD, pomirjeval ipd. - edina druga možna razlaga je še, da se po novem vozniške kupi v trafikah ali jih podeljujejo v kakih nagradnih igrah).

   ~

   Vreme. Sredi maja smo, jaz pa v volnenem plašču in ROKAVICAH, prosim lepo. Izbezum.

   #nocomment

   ~

   3 mozolji, ki hočejo ven (jih ubijam z benzoil peroksidom). Božja kazen za kremšniti prejšnji teden.smiley

   ~

   #rantoversmiley

   481
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 16. maj 2019 19:50
  Super, izpolnjuje vse kriterije!
 • Katrin 17. apr 2019 22:13
  Premalo za suho kožo
 • numi 19. mar 2019 22:29
  preprost
 • numi 19. mar 2019 22:23
  sladek in vesel
 • numi 17. feb 2019 10:29
  top 2
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Z dekorativnimi elementi v svojem domu pričarajte prijetne poletne občutke.