Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Belgijski zdravniki zahtevajo preiskavo lažne covid 'pandemije' in svetovne zdravstvene organizacije

13. okt 2020 11:00
0

Praktično ni več države na svetu, kjer se ne bi oglasili strokovnjaki s področja zdravja, prava in drugi, in začeli opozarjati na zavajanje v zvezi s koronavirusom ter dejstvom, da gre za največjo prevaro v zgodovini človeštva. Sedaj so se jim pridružili še belgijski strokovnjaki, ki zahtevajo preiskavo svetovne zdravstvene organizacije zaradi zavajanja, da gre v primeru COVID-19 za pandemijo.

Tako so zdravniki in drugi strokovnjaki s področja zdravja in medicine pripravili odprto pismo, v katerem zahtevajo, da se nemudoma ukine vse ukrepe proti covid 'pandemiji' in začne temeljita preiskava svetovne zdravstvene organizacije World Health Organization (WHO) za umetno ustvarjanje 'pandemije' s pomočjo zastraševanja in zavajanja preko medijev in nastavljenih strokovnjakov.

V odprtem pismu so navedli popolno odsotnost medicinske upravičenosti neprestanih omejitev, karanten oz. izolacij in drugih drakonskih ukrepov, med njimi tudi obvezno nošenje mask in razkuževanja, kar je oboje izjemno zdravju škodljivo in ne koristi nikomur. Trdijo, da je potrebna odprta debata, ki bi dala glas vsem strokovnjakom, ne le postavljenim, da predstavijo vsa mnenja in perspektive brez cenzure ali celo sankcij, ker so si upali spregovoriti.

Siljenje zdrave ljudi v karantene in izolacije; preprečevanje normalnega življenja in druženja; prostega potovanja in celo opravljanje dela, kar je nujno potrebno za preživetje, ima veliko hujše negativne kratkoročne in dolgoročne vplive kot sam virus, opozarjajo, in to celo če ne bi bilo popolnoma nobenih omejitev. Zato se morajo nemudoma zaključiti, vztrajajo.

Zavajajoča priporočila s strani WHO

V Belgiji ne bi nikoli uvedli takih ukrepov, če tega od njih ne bi zahtevala WHO s svojimi zavajajočimi podatki in mnenji. Belgijski vrhovni zdravstveni svet Supreme Health Council (BSHC) praviloma zavzame minimalistični pristop, kar pomeni, da spodbujajo ljudi, naj živijo zdravo, ne pa da jih silijo v ukrepe, ki jih je določil nekdo drug in ki ne ustrezajo vsem – kot so ukrepi, ki jih je priporočila WHO.

Poleg tega niti znanost ne podpira pristopa, kakršnega je zahtevala WHO in ki ljudem veliko bolj škoduje kot jim koristi.

“Po začetni paniki v zvezi s COVID-19, objektivna dejstva kažejo povsem drugačno sliko – nobene medicinske podlage ni za kakršnekoli omejitve in ukrepe,” so zapisali v pismu.

“Trenutni krizni management je postal povsem neproporcionalen in povzroča več škode kot koristi,” nadaljujejo v pismu. “Pozivamo k takojšnjem preklicu vseh ukrepov ter takojšnjo vzpostavitev našega normalnega, demokratičnega vodstva, pravnih struktur in vseh človekovih pravic.”

Obvezno cepljenje za koronavirus je še eden v vrsti drakonskih ukrepov, ki prinaša trajne posledice na zdravje, saj je danes že znano, da telesa ni možno očistiti mRNA cepiva.

Drakonski covid-19 ukrepi kršijo definicijo zdravja same Svetovne zdravstvene organizacije

Daljnega leta 1948, ko je bila WHO še bolj neodvisna in ne povsem podrejena farmacevtskim podjetjem in drugim virom financiranja, med katerimi je dandanes glavni Bill Gates, so zdravje definirali takole:

“Zdravje je stanje popolnega fizičnega, mentalnega in družbenega blagostanja in ne le odsotnost bolezni ali druge fizične pomanjkljivosti.”

Podpisniki odprtega pisma opozarjajo, da je trenutni pristop WHO proti covid-19 virozi popolno kršenje etike, saj povsem potepta čustveno in družbeno blagostanje vseh ljudi, vse v imenu 'zaščite pred virusom'.

Siljenje ljudi, da ostajajo doma brez kontakta z drugimi ljudmi je kršenje najosnovnejših človekovih pravic; prav tako zahtevanje, da nosijo maske na javnih prostorih – sploh ker ravno socializacija ščiti pred virusnimi infekcijami.

“Raziskave so pokazale, da več kot se družimo in bolj kot se čustveno povezujemo z drugimi ljudmi, bolj smo odporni na viruse,” razlagajo v pismu. “Veliko bolj verjetno je, da bosta imeli izolacija in karantene smrtne posledice. Strah, konstantni stres in osamljenost, ki jo povzroča socialna distanca, imajo dokazane negativne vplive na fizično in psihično zdravje,” dodajajo.

Se še spominjate, ko naj bi 'sploščevanje krivulje' trajalo le dva tedna?

Na začetku je WHO zastraševala, da če se ne 'izravna krivulja', bo umrlo do 3,4 odstotka ljudi, ki so se okužili z virusom. To naj bi trajalo le dva tedna, a več kot pol leta kasneje so ukrepi še vedno tu in še zaostrujejo jih.

Poleg tega je WHO, ki je tesno povezana in tudi financiran s strani cepilne industrije, zastraševala tudi, da bo koronavirus vodil v nenormalen porast sezonskih infekcij, kar je še ena trditev, ki jo je znanost izpodbila kot lažno.

“Val covida-19 je enak valu vsakoletne sezone gripe,” nadaljujejo v pismu. “Kot vsako leto, vidimo porast gripoznih virusov, ki sledijo krivulji: najprej rinovirusi; potem virusi influence tipa A in B; nato sledijo koronavirusi. Popolnoma nič drugače ni kot kar smo videli v preteklih letih. In kar se nam sedaj obeta, je 'zdravilo', ki je veliko, veliko hujše kot vsak problem,” nadaljujejo v pismu.

Poleg tega nas zavajajoče in nezanesljivo testiranje, lažna znanost in nepoznavanje delovanja človeškega imunskega sistema, ohranjajo v medicinski tiraniji, ki vodi v kolektivno uničenje.

Celotno odprto pismo si lahko preberete na tej povezavi.

Preberite še ostale objave glede koronavirusa:

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.