Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Norveški znanstvenik dokazal, da je bil koronavirus ustvarjen v laboratoriju

8. jun 2020 13:26
0

Oglasno sporočilo

... bil prepričan, da je bil koronavirus umetno ustvarjen v laboratoriju in namenoma izpuščen; ali pa vsaj dvomi v njegov naravni nastanek in naključno širitev iz neke tržnice.

Med njimi je tudi norveški znanstvenik, raziskovalec Birger Sørensen, ki trdi, da novi koronavirus SARS-CoV-2 ni nastal naravno. Trditve tega britansko-norveškega znanstvenika so objavljene v povzetku raziskave, objavljene v znanstveni publikaciji Quarterly Review of Biophysics, z njimi pa se strinja tudi kar nekaj drugih znanstvenikov.

Študija, ki sta jo izvedla Sørensen in britanski profesor Angus Dalgleish kaže, da je jasno razvidno, da beljakovina koronavirusa vsebuje sekvence, za katere je očitno, da so umetno vstavljene.

Dokaz o tem, da ni naraven, potrjuje tudi to, da se ni sposoben mutirati, saj od odkritja dalje ni niti enkrat mutiral. To pomeni, da je bil od začetka ustvarjen in prilagojen prav za človeka. Študija nadaljuje in razloži, da je bil to razlog za razvoj Biovacc-19, cepiva za COVID-19, ki je zdaj v predkliničnem razvoju.

Lastnosti, ki jih še nikoli niso našli v naravi

Sørensen je povedal, da ima virus značilnosti, ki so povsem drugačne od SARSa, ter da takih še niso odkrili v naravi. Dodal je, da sta Kitajska in ZDA dolga leta sodelovali pri raziskovanju koronavirusa. Sørensen trdi, da obe državi sodelujeta v študijah, v katerih se patogenost in prenosljivost potencialnih patogenov pospeši, da bi se jih lahko bolje razumelo.

Da je virus umetno ustvarjen, vedo že od začetka

Da je bil virus ustvarjen umetno v naprednem laboratoriju v Wuhanu, je javna skrivnost že od začetka 'epidemije'. Po besedah Sørensena naj bi kitajski znanstveniki najprej izpustili sekvence nenaravnega izvora.

Nekdanji agent zunanje obveščevalne službe Združenega kraljestva potrjuje trditve

Sir Richard Dearlove, ki je bil od leta 1999 do 2004 vodja zunanje obveščevalne službe Združenega kraljestva, je v intervjuju povedal, da se je 'pandemija', ki je paralizirala svet, verjetno začela v laboratoriju. Meni, da je virus morda pobegnil iz laboratorija med eksperimentiranjem s koronavirusi netopirja.

PREBERITE TUDI: Test za korona virus nezanesljiv: polovica je lažno pozitivnih (+ nekaj prikrivanih dejstev)

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Večina nas pozna koga, ki je prepričan, da je strokovnjak za vse, ne glede na svoje dejansko znanje.