Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Oblasti priznavajo, da so desetine tisoče testov za koronavirus štele dvojno

27. jul 2020 11:22
0

Oglasno sporočilo

Kot da dejstva, da so testi za koronavirus povsem nezanesljivi ter da gre za veliko večino povsem nenevarno bolezen, ki jo v glavnem prebolijo brez simptomov, niso dovolj, sedaj prihaja na plano, da so oblasti že tako lažno pozitivne teste štele dvojno.

Od pacientov so namreč jemali po dva vzorca, ki pa so ju beležili kot dva testa, kar je podvojilo že tako pogosto lažno pozitivne rezultate. Diagnostični testi, pri katerih se vzame vzorce sline in iz nosu, so bili tako za vsakega pacienta šteti dvojno. V Italiji je bilo tako dvojno štetih na desetine tisoče testov za Covid-19; enako pa velja tudi v Veliki Britaniji, kar so priznale same oblasti, The Department of Health and Social Care in Public Health England.

To je seveda močno vplivalo na poročila o številu na novo okuženih, ki je bilo na začetku praktično podvojeno, sedaj pa ocenjujejo, da je še vedno vsaj 20 odstotkov pretirano.

To sicer ni prvič, da so oblasti zalotili pri potvarjanju podatkov. Še pred tem so jih dobili, kako so objavili 'rezultate' preko 100.000 domačih testov, čeprav ti še niso bili zaključeni, da bi dosegli zadano številko 100.000 testov.

Jon Ashworth, tajnik pri Labour’s Shadow Health, je povedal: “Ministri so enkrat že dobili sramotno zaušnico, ko so prirejali številke. Vse kaže, da jih to ni izučilo. Potrebujemo popolno transparentnost, kar se tiče prezentacije teh rezultatov.”

Preberite še ostale objave glede koronavirusa:

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • Tjaška je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 1 dnevom
    Čestitke PLANET LEPOTE Smile še leto do polnoletnosti Wink
    Všeč mi je barvitost in ličnost člankov in strani ... Pogrešam pa čase, ko še ni bilo toliko reklam da pridemo do člankov ... No pa saj vem, nekako je treba tudi zaslužiti Wink bomo ...
    0
   • VICKY je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 2 dnevoma
    Najprej čestitke PL za rojstni dan; spremljam vas že kar nekaj let, najbolj dragocena pa so nepristranska testiranja na Kozmetometru in vsaj zame - seznanitev s sestavinami kozmetičnih izdelkov, ki mi je odprla popolnoma nov pogled na kozmetiko. ...
    0
   • Vesna20 je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 2 dnevoma
    Na PL mi je najbolj všeč, da je zbranih veliko informacij na enem mestu, najdeš hitro, kar potrebuješ in veliko je povratnih informacij iz prakse, kar je najbolj pomembno. Ne pogrešam ničesar, vse je super, vse pohvale.
    0
   • sanda je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 2 dnevoma
    Ne glede na to, da sem bila včasih bolj aktivna članica na PL, tudi sedaj, ko pridem in iščem kakšno informacijo, jo vedno najdem, sploh kadar iščem kakšno kremico Wink Tako, da meni je uporabno vse, ne pogrešam ničesar.
    0
   • Travica je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 2 dnevoma
    Vse najboljše, planetek! Smile
    Najbolj všeč mi je, da ostaja PL zvest sam sebi in da ni sponzoriran od nikogar. Tako lahko zaupam člankom in nasvetom, ki jih najdem tukaj. Verjamem, da ostane takšen še vnaprej.
    0
  Izpostavljamo
  Česa vam "lamestream" mediji in indoktrinirani strokovnjaki, od katerih mediji povzemajo informacije, ne povedo?