Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Najnovejši podatki kažejo, da COVID širijo cepljeni

3. avg 2021 13:08
0

Oglasno sporočilo

Na kar t. i. 'teoretiki zarot' opozarjajo že desetletja, sploh pa zadnje leto, se je (ponovno) izkazalo za resnično: namreč da bolezni širijo in ohranjajo cepljeni. To je potrdila in dokazala tudi najnovejša študija ameriškega CDC, v kateri so ugotovili, da je bilo kar 74 odstotkov 'okuženih' v novem 'izbruhu' covida polno cepljenih. Štirje so končali v bolnišnici, umrl pa ni nihče.

Podatki, ki so jih objavili v ameriški agenciji Morbidity and Mortality Weekly Report, so pokazali tudi, da cepljeni, ki se okužijo, nosijo toliko 'virusa' v svojih nosovih kot necepljeni.

“To odkritje je zaskrbljujoče in je bilo ključno odkritje, ki je vodilo k priporočilu, naj tudi cepljeni nosijo maske,” je povedala direktorica CDC, dr. Rochelle Walensky. “Priporočilo glede nošenja mask je bilo obnovljeno, da bi zagotovili, da ne bi cepljeni nevede prenesli virus na druge, vključno necepljene.”

Podobno je tudi v drugih državah po svetu, npr. Izraelu in na Islandiji, kjer so cepili več kot 85 % prebivalstva z dvema odmerkoma in imajo od cepljenja dalje strm porast novih primerov.

Medtem, ko se t. i. 'delta sev', ki po poročanjih neodvisnih strokovnjakov skorajda ni drugačen od preteklih različic in gre zgolj za obliko nahoda, širi med populacijo, naj bi nekateri cepljeni v sebi nosili še več tega virusa kot so mislili prej in ga lahko prenašajo na druge. 'Strašljivi' delta sev naj bi bil namreč le bolj nalezljiv kot pretekle različice, a prav nič nevaren. Njegove značilnosti so kašljanje, glavobol, boleče grlo, lahko tudi vročina in bolečine v telesu. Če vam vse to zveni znano, imate prav – gre za prehlad oz. nahod.

Čeprav je že več študij jasno pokazalo, da cepiva ne delujejo, imajo pa lahko izjemno hude stranske učinke (celo smrt), oblasti vztrajajo, da so visoko učinkovita ter stremijo k popolni precepljenosti.

Preberite še ostale objave o Covid-19:

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* pred 5 dnevi
   dobra
  • Dow* pred 5 dnevi
   super
  • Dow* pred 5 dnevi
   v redu
  • gakiko 19. avg 2021 21:40
   dober, neproblematičen
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Najpogostejši stranski učinki so krvni strdki, ki vodijo v možgansko kap in smrt, ter miokarditis.