Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

V ZDA naj bi s Pfizer "cepivom" za Covid-19 še to zimo cepili celo dojenčke

25. sep 2021 15:40
0

Oglasno sporočilo

Pfizerjevo "cepivo" za Covid naj bi še to zimo vbrizgali celo dojenčkom, starim le 6 mesecev, če se bo farmacevtskemu gigantu, ki se lahko "pohvali" s plačili najvišjih odškodnin v zgodovini za zavajanje, laganje in podkupovanje, posrečil načrt.

Že "cepljenje" odraslih z gensko terapijo, ki v resnici sploh ni cepivo, zaradi izjemno hudih in pogostih stranskih učinkov, vzbuja čedalje več odpora pri ljudeh; sedaj pa se lotevajo celo otrok in dojenčkov. Najpogostejši stranski učinki so krvni strdki, ki vodijo v možgansko kap in smrt. Najverjetneje je tudi, da povzroča neplodnost; kar 85 odstotkov nosečnic pa je po prejemu cepiva splavilo.

Spodnja tabela prikazuje majhen delček prijavljenih stranskih učinkov po "cepljenju", pri čemer celo strokovnjaki poudarjajo, da se realno prijavi le kak odstotek stranskih učinkov: smrtne žrtve; življenjsko ogroženi; daljše bivanje v bolnici; poškodovan; resni stranski učinki ter vsi primeri neželenih učinkov skupaj.

Tudi sicer je ta genska terapija, ki so jo poimenovali "cepivo", da bi zaobšli določene varovalke pri uradnih inštitucijah, za mlade in otroke ne le povsem neprimerna, temveč tudi nepotrebna. Otroci so namreč povsem neogroženi, saj jih Covid-19, ki je pravzaprav oblika prehlada oz. gripe, ogroža celo manj kot sezonska gripa.

Frank D'Amelio, finančnik pri Pfizerju, je na konferenci povedal, da bodo predlog za cepljenje dojenčkov in majhnih otrok vložili novembra letos, poroča Financial Times.

"Pričakujemo, da bomo do takrat imeli podatke za otroke, stare med 6 mesecev in 5 let, ki bi jih lahko predložili na FDA," je D'Amelio povedal na konferenci Morgan Stanley Global Healthcare. Za 5 do 11-letnike pa imajo namen vložiti predlog že oktobra.

Povedal je še, da bodo otrokom dajali nižje odmerke kot odraslim.

Preberite še ostale objave o Covid-19:

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kot celota se dobro počutimo le, če smo urejene kot celota – torej na to vpliva tudi izbira spodnjega perila.