Bila od sobote zvečer v Riminiju, kar privleče s sabo določene probleme s hrano - če se želiš kolikor toliko držati diete ...
Na poti sva jedla zvitke iz light sira, breascole (neke vrste goveji pršut) in puranje šunke. V restavracijah ni bil problem, ker so Italijani (vsaj v Riminiju imam take izkušnje) mojstri solat in testenin (seveda tistih bolj light) in, kot sem ugotovila tokrat, tudi govejih steakov na žaru. V soboto zvečer sem torej pojedla odličen zrezek, zraven pa mešano solato. Zajtrk je bil bolj hidraten - musli tipa ŠPAR (nepredelani kosmiči, nekaj rozin in semenk) z mlekom, zraven jogurt. Malica puranji zrezek z rožmarinom, zraven solata iz hobotnice in škampov (vse iz supermarketa "to go").Kosilo odlična solata s hobotnico in repki škampov, "malica" T-bone steak ter mešana solata, včeraj zvečer pa sva se družno strinjala, da italijanske pizze ne smeva izpustiti

Sem pa vedno znova presenečena, kako tanko je testo (vsaj za polovico kot testo povprečne pizze) ter kakšen fantastičen okus imajo

Neverjetno so dobre

Ker sem ljubitelj čimmanj obloženih pizz, sem naročila Margerito. Je bila vredna greha.
Danes - hotelski zajtrk - enak kot včeraj (kosmiči, jogurt), kasneje puranji zrezek na poti ter mešana solata, v LJ en Hy-Pro Bar, sedaj grem na trening, večerja bo pa verjetno kar Hy-Pro ali pa, če se mi bo dalo kuhat, morda tuna na žaru in solata iz zelja... se še odločam.