V sebi pa skriva sadno-skutno kremo. Skuta + smetana + jagode iz kompota. Pa navaden biskvit. Mislim, da sva jo malo prevec napojila, ampak bomo videli potem, ko jo bomo preizkusili
No, moram povedat, da kljub temu, da je voda (sok) dobesedno stala ob torti, ni bila prevec (pretirano) socna. Me je bilo strah, da bo kr narazen vse padlo...pa se zacuda skupaj drzi
Nazadnje urejeno 22. jan 2006 14:57; skupaj popravljeno 1 krat
Syd, verjetno je sedajle ni več, Jercinega štrudla tudi ne Syd, čestitam za dogodek, ki je bil krivec za tole slastno torto , še veliko lepih zaljubljenih let
Mamy, hvala , ampak tale torta je bila za rojstni dan od moje mami. Mi2 sva si vceraj zvecer naredila fondi Sva se pa odlocila, da greva 1x v bliznji prihodnosti se na eno masazo :)
Vanni, jest delam podobno kremo kot Syd (no vsaj sestavine so iste), pa jo naredim po občutku: sladko smetano mešam toliko časa da se začne gositi, potem pa z metlico počasi umešam skuto (jest dam nepasirano od LJ, light) in po okusu dodajam sladkor. Umes ali pa po vrhu pa naložiš katerokoli sadje-do sedaj so mi bile višnje še najboljše