Živjo!
Lahko vam dam en recept za rižoto.
Sestavine: 1xpiščančji file (cel), 1xčebula, zelenjava po želji, sol, česen v prahu, posoda
Skratka, file razrežete na kocke, ga prepražite za 5 minut v vročem olivnem olju ali maslu.
Ko se popeče, ga dajte ven in v posodo dajte čebulo in ostalo zelenjavo (paprika, paradižnik, bučke, brokoli...enega ali dva od teh), popečete za 2-3 minute.
Potem dajte notri skodelico ali dve Basmati riža. NE GA PREJ KUHAT!!
Ko riž pridobiva zlato rjavkasto barvo, dodajte piščanca in vročo vodo (cca 3-4 dl.) in počasi kuhajte.
Po 3-4 minutah kuhanja dajte na stran, pokrijte in pustite za 3-4 minute.
Riž se vam ne bo razkuhal in prevzel bo okus po mesu in zelenjavi!
- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo