Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Jedilniki

Pojdi na stran 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 , 52
kia
Starost: 38Pridružen: 16. feb 2005Prispevkov: 8808Kraj: ChickenlandStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2006 10:19
Povezava do prispevka
Trening: jutranji 45 minutni tek po vročini  (ampak je vseeno pasalo )
 
Jedilnik:
 
Z: Iso Whey karamela/kapučino
M: beljaki, en rumenjak
K: goveja juha, piščančje polpete, paradižnikova solata
M: Hy Pro kokos z malo pravega kakava
V: verjetno solata s tuno
Save the earth. It's the only planet with chocolate.
0
Nazaj na vrh
vesna22
Starost: -13Pridružen: 8. jun 2006Prispevkov: 31Kraj: UKStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2006 11:39
Povezava do prispevka
Oj!
 
že nekaj časa spremljam vaš forum in semi zdi super.
 
Zdaj ko je poletje želim tudi sama malo začeti prakticirati vaše recepte
 
Zanima pa me glede low fat bureka.....koliko maščobe(olja ali kaj podobnega) daste v pekač preden vanj naložite plast testa in skute?
 
lp
Love life and live for love!
0
Nazaj na vrh
*ela
Starost: 40Pridružen: 25. mar 2006Prispevkov: 371Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2006 12:57
Povezava do prispevka
sej ga lahko pečeš na peki papirju,  malo podmažeš pekač da se papir lažje prime...men lepo rata
0
Nazaj na vrh
Suzek
Starost: 44Pridružen: 10. apr 2005Prispevkov: 1960Kraj: Breg pri PolzeliStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2006 13:17
Povezava do prispevka
Jaz isto kar peki papir uporabim, pa kar brez maščobe. Ravno danes ga imam namen nardit Wink Ampak še vedno sem brez pekača, in ga pečem kar v modelu za torte. Wink
 
Drugače pa moj jedilnik za danes:
 
Z: 2 jajci, paradižnik
M: ni bilo časa
K: solata s tuno
M: cottage
V: riba iz hoferja z mocarelo in paradižnikom (mmmmmm!!)
 
0
Nazaj na vrh
soraia
Starost: 44Pridružen: 27. okt 2005Prispevkov: 2871Kraj: KrasStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2006 13:22
Povezava do prispevka
teka je napisal/aK:(ob 14.30)  polnozrnati kaneloni  nadevani s piščančjim šinkom in sirom,
 
Teka a lahko napišeš recept za tele polnozrnate kanelone, seveda v temo pod recepte.
 
Moj jedilnik:
Z: 2 nektarini
M: spar kosmiči z mlekom
K: goveji zrezek na žaru, kumaričina solata
M: jogurt
V: hy pro kokos
 
0
Nazaj na vrh
vesna22
Starost: -13Pridružen: 8. jun 2006Prispevkov: 31Kraj: UKStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2006 14:48
Povezava do prispevka
Hvala, bom poskusla in javim kako bo ...
 
lp
Love life and live for love!
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2006 14:54
Povezava do prispevka
Suzek, glede ribe iz Hoferja: je file ali cela riba? Pa kako je pripravljena? Bi sama doma probala nekaj podobnega narest.
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
Suzek
Starost: 44Pridružen: 10. apr 2005Prispevkov: 1960Kraj: Breg pri PolzeliStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2006 15:50
Povezava do prispevka
Taka kocka fileja je Smile Na vrh pa paradižnik pa mocarela. Vse skup je v alu skledici, v kateri tudi pečeš, ker se tista omaka navrh stopi in steče... Veš kok je dobra Smile Bom js tud naslednjič sama na file osliča nabasala gor.
Je še pa ena z brokolijem, ena pa z začimbami, če se prav spomnim.
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2006 18:32
Povezava do prispevka
A tako, hvala
Očitno ne bo težko doma narest. Pečeš pa v pečici, ane?
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 28. jun 2006 8:32
Povezava do prispevka
Z: jugurt+skuta s kosmiči in jagodami/malinami
M: hy pro z oreški, 2 marelici
M: pz žemljica, piščančja prsa, HC trikotni sirček, paprika in jabolko
K: pirini špageti, zelenjavno- piščančja omaka in solata
M: 3 žlice skute, malo češenj
V: pečen file škarpene in solata
Nazadnje urejeno 28. jun 2006 23:12; skupaj popravljeno 3 krat
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
Suzek
Starost: 44Pridružen: 10. apr 2005Prispevkov: 1960Kraj: Breg pri PolzeliStatus:Offline
Objavljeno: 28. jun 2006 8:41
Povezava do prispevka
Ja v pečici, čeprav js sem jo kr v mikrovalovki, ker je hitrej :>
V pečici bi jo mogla cmarit 45 min, js sem bla pa lačnaaa Smile
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 28. jun 2006 8:45
Povezava do prispevka
Če bi vzela navadno slu folijo pa iz nje naredila skledico, notri položila paradižnik, čez ribo in začinila, bi bilo kej podobno tele iz Hoferja?
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
Suzek
Starost: 44Pridružen: 10. apr 2005Prispevkov: 1960Kraj: Breg pri PolzeliStatus:Offline
Objavljeno: 28. jun 2006 8:48
Povezava do prispevka
PRobaj nardit iz dveh ali treh plasti, da bo bolj trdna skledica. Pa tale hoferjeva zadeva ima vse na vrhu..torej najprej riba, potem pa kar gre zraven Smile
 
Pa to skledico z ribo daj v pekač, če se slučajno razpade vse skupaj. Po moje bi blo pa fajn met kako glineno posodo za lazanjo..
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 28. jun 2006 9:17
Povezava do prispevka
Ja sej to mi nardila malo bolj masivno posodico in jo dala v pekač, da ne bi slučajno vse po pečici teklo
Drugače pa, bom probala pa poročam kako se doma to obnese
Hvala, Suzek
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
Suzek
Starost: 44Pridružen: 10. apr 2005Prispevkov: 1960Kraj: Breg pri PolzeliStatus:Offline
Objavljeno: 28. jun 2006 9:28
Povezava do prispevka
Še poslikaj Wink
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Jedilniki
Stran 47 od 120
Pojdi na stran 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 , 52
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.