Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kaj boste pekli za praznike?

Pojdi na stran 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 21. dec 2006 21:26
Povezava do prispevka
geja, bom jutri napisala Smile
0
Nazaj na vrh
noelle
Starost: 39Pridružen: 18. nov 2005Prispevkov: 96Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. dec 2006 21:54
Povezava do prispevka
Ohoho punce, meni se kar sline cedijo ob vaših slikcah!
Tako da grem tudi jaz jutri v shopping in potem na delo...
Pekla bom pa:
- cimetove zvezdice
 image file name: 2k700dc8bcc9.jpg
- marcipanove rogljičke s čokolado
- cookije
- verjetno še kaj Wink
0
Nazaj na vrh
geja
Starost: 39Pridružen: 14. dec 2005Prispevkov: 3001Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. dec 2006 22:04
Povezava do prispevka
Hvala, Gita
 
Še eno vprašanje imam... A je nujno treba v medenjake dati polnozrnato moko ali je lahko samo bela?
0
Nazaj na vrh
Maychi
Starost: 45Pridružen: 23. jun 2005Prispevkov: 88Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2006 10:36
Povezava do prispevka
Punce, s čim pa rišete čokoladne črte po piškotih? Obstaja kakšna posebna napravica?


Geja, jaz osebno vedno pečem medenjake s polnozrnato, sem pa že videla recepte z navadno belo; tako da mislim da lahko. 
Maja


You are never given a dream without also being given the power to make it true. You may have to work for it, however.
(Richard Bach)
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2006 10:50
Povezava do prispevka
Jest sm pa včeraj najdla še dva recepta v knjigi Advent in Božič in bom do Božiča naredila še božične piškote, kapucinke in čokolado (z mandlji, pinjami, lešniki)
Pa mami bo spekla božični kruh...in to je to za letos.
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
Tea1
Starost: 51Pridružen: 4. feb 2004Prispevkov: 2803Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2006 13:25
Povezava do prispevka
To je meni uspelo speči do tega trenutka in mislim, da bo pri tem tudi ostalo, ker imamo ta mesec abonma pri pediatrinji 

So pa delovne fotografije- iz pekača direkt v škatlo, nič ni lepo zloženo.

Marmeladni žepki:



image file name: 2kd24af70221.jpg


medenjaki

image file name: 2k2d1fba5dd6.jpg



marmeladasti orehovi različnih oblik


image file name: 2kcdf87e90a3.jpg

pa še enkrat


image file name: 2k3797f49c2f.jpg
rogljički 1


image file name: 2kab35c1e4c9.jpg



rogljički 2


image file name: 2kde653e3271.jpg

pa še žarbo, ki ga nimam poslikanega.
















































































































0
Nazaj na vrh
candy
Starost: 43Pridružen: 27. avg 2004Prispevkov: 11856Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2006 14:09
Povezava do prispevka
alexa je napisal/a
Še nekaj prazničnih receptov Question
 
Cimetove zvezde :
2 beljaka
220g sladkorja
2 žlički limonovega soka
1/2 naribane lupine neškropljene limone
zvrhana žlica cimeta
noževa konica zmletih nageljnovih žbic   - KAJ PA JE  TO IN KJE SE KUPI? 
kakih 250g zmletih mandljev
sladkor za razvaljanje
 
Beljaka stepemo v trd sneg. Medtem, ko ga stepamo, postopno vanj sipamo sladkor in pridamo limonov sok. Zmes stepamo še 10 minut. Tri žlice zmesi oddelimo, pokrijemo in shranimo. V prvotno beljakovo zmes ugnetemo cimet, naribano lupinico, cimet, zmlete nagljeve žbice in mandlje. Če se testo lepi, zamesimo vanj po žlicah še nekaj mandljev. Testo zavijemo v folijo in ga položimo za kako uro v hladilnik. Pečico segrejemo na 175
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2006 14:21
Povezava do prispevka
Mlete nageljnove žbice dobiš med začimbami. Maestro jih dela in so v steklenički z rumenim pokrovčkom.
0
Nazaj na vrh
Miškolina
Starost: n/aPridružen: 4. jul 2004Prispevkov: 3061Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2006 14:39
Povezava do prispevka
quote:e236a5a131="Staša"
Eno vprašanje. Je katera kje videla kakšen obliv iz bele čokolade, in sicer v embalaži, ki ji odrežeš samo vogalček in nato z oblivom, pišeš, rišeš, vlečeš črte, vijuge ... ???
 
 
Staša, jaz sem ga kupila v city parku v intersparu ampak ga nisem sprobala tako da ne morem govorit kako se obnese ( ni bilo nič sladkega doma pa so mi to pojedli).
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2006 15:52
Povezava do prispevka
žbice = KLINČKI
 
 
Miškolina, kako pa izgleda embalaža? Samo da preverim, če je to ta isti, ki ga imam jaz doma. Moj je pakiran kot čokolada, ki jo anto potopiš v vrelo vodo in odrežeš vogalček.
0
Nazaj na vrh
soraia
Starost: 44Pridružen: 27. okt 2005Prispevkov: 2871Kraj: KrasStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2006 15:56
Povezava do prispevka
Gledala sem nekatere recepte v novi oz lisa, in tam recimo piše, čas pripravexx min, čas pekexx min, čas hlajenja xx min. Kaj to hlajenje pomeni, da predno spravimo piškote v škatlo, moramo počakati, toliko časa.
 
Zanima me, kdaj vi spravite piškote po škatlah?
0
Nazaj na vrh
romy
Starost: -13Pridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 11066Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2006 16:28
Povezava do prispevka
Jaz jih pospravim v škatlo ko se ohladijo. Če so še mlačni, pustim škatlo toliko časa odprto, da se še do konca shladijo... Upam da delam pravilno?!
0
Nazaj na vrh
soraia
Starost: 44Pridružen: 27. okt 2005Prispevkov: 2871Kraj: KrasStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2006 16:51
Povezava do prispevka
Jaz sem jih pa verjetno prehitro spravila v škatlo in so sedaj ratali taki mehki.
0
Nazaj na vrh
lovely
Starost: 35Pridružen: 7. jun 2005Prispevkov: 1401Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. dec 2006 18:50
Povezava do prispevka
Danes delam medenjake in linške piškote
0
Nazaj na vrh
Suzek
Starost: 44Pridružen: 10. apr 2005Prispevkov: 1960Kraj: Breg pri PolzeliStatus:Offline
Objavljeno: 23. dec 2006 7:39
Povezava do prispevka
Jaz pa sem spekla cimetove zvezdice in smrekice, medenjake in polnozrnate kukije.  poslikam, preden jih raztalam okoli Smile
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kaj boste pekli za praznike?
Stran 24 od 67
Pojdi na stran 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Večina žensk (in tudi vseh ostalih) si predstavlja menopavzo povsem napačno.