Jaz jem na 2-3 ure.
Glede na to, da si napisala, da imaš kosilo potem na mizi šele ob 18-ih, ti priporočam, da med vikendom (ali pa kak dan ko si kuharsko razpoložena) skuhaš večje količine različnih jedi in jih zamrzneš. Pa zjutri potem vn iz skrinje in se ti odtali do konca službe.
Punce so v eni temi pisale kaj vse zamrznejo.
Tudi sama delam od 8-16 in prakticiram tole:
- zjutraj zajtrkujem preden grem (7:30)
- potem okrog 10:00 pojem en jogurt + kakšne oreške (če jih imam pri roki) ali skuto ali muffin
- ob 12:00 jem kosilo (pišč.zrezki + solata, rižota s pišč. in solata, makaroni s tunino omako, mehiška tuna (konzerva) + paradižnik, kisle kumarice, kakšen sir tud vmes narežem...to vse lahko pojem hladno)
- ob 15:00 pojem drugi jogurt, ali pa skuto oz. kaj podobnega
- okrog 18:00 pojem kako tuno s paradižnikom in čebulo
- potem pa še okrog 21:00 hy pro - beljakovinski nadomestek obroka (ker me sladkoba vedno premaga zvečer

Kosilo pa si vedno pripravim zjutraj. Preden grem v kopalnico, dam pražit meso in kuhat riž. Pol vmes mal premešam, začinim, dodam zelenjavo. Potem se namažem in oblečem. Zatem dokončam kosilo, zajtrkujem in letim v službo

Nazadnje urejeno 24. apr 2007 10:22; skupaj popravljeno 1 krat