Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Hujšamo s Planetom Lepote!

Pojdi na stran 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110
suki
Starost: n/aPridružen: 14. mar 2007Prispevkov: 31Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. apr 2007 8:32
Povezava do prispevka
še mene, še mene prosim 
0
Nazaj na vrh
karmy
Starost: 39Pridružen: 21. mar 2006Prispevkov: 2005Kraj: mjav yorkStatus:Offline
Objavljeno: 24. apr 2007 8:42
Povezava do prispevka
Še mene prosim.
0
Nazaj na vrh
Tinca*
Starost: 37Pridružen: 25. jan 2007Prispevkov: 2133Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. apr 2007 9:03
Povezava do prispevka
Jst sem se pa danes merila in se ful vesela, ker me je malo pobralo in so končno vidni rezultati. Nekako od 22. februarja sem začela bolj resno športat, pazit pri prehrani, vendar je bilo še vedno preveč pregreh. Zdej je pa 10 dni odkar sem vse skupaj vzela bolj resno, kar pomeni, da se res trudim, da se gibljem vsak dan po 1 uro, uvedla sem tek na tešče, si kupila paketek za izgubljanje maščobe in imam veliko motivacije. Upam samo, da bom vztrajala ... Je pa res, da mi sedaj tek predstavlja veliko sporstitev in ni lepšega zjutraj opazovat naravo, kako se prebuja in dan začeti poln energije.  Čeprav po kilah se mi skoraj nič ne pozna, iz 56 sem v 2 mesecih prišla na okoli 54.5 ( Nimam niti digitalne tehtnice, ampak je že stara, tako da ji niti ne zaupam več). Kile mi ubistvu niti niso važne, bolj me zanima pogled v ogledalu in izgubljeni centimetri, ter utrjeno telo.
Vsem skupaj želim še naprej veliko volje!

If one dream should fall and break into a thousand pieces, never be afraid to pick one of those pieces up and begin again~
0
Nazaj na vrh
galyka
Starost: 46Pridružen: 26. okt 2006Prispevkov: 2090Kraj: Nm-LjStatus:Offline
Objavljeno: 24. apr 2007 9:23
Povezava do prispevka
Najprej pozdravljene vse, ki ste tako pridne in se trudite.
Upam da moje vprašanje sodi v to temo, ker nisem vedela ali ga umestit sem ali v Jedilnike. Prebrala sem (skoraj) vse strani, vendar nisem zasledila nasvetov, kaj storiti, če ne moreš imeti normalnega kosila oziroma sploh nekega zaporedja obrokov. Namreč, moj delovnik je sicer klasičen, od 8-16 (v najboljšem primeru), odmor za malico je predpisan ob 12, vendar nimam možnosti imeti toplo kosilo ampak sem vezana na to, kar si prinesem s sabo oziroma kupim v trgovini. To je prva težava, naslednja je to, da pridem domov recimo med pol 5 in 5, kar pomeni, da je kosilo na mizi šele ob 6. Ima katera nasvet kako naj razporedim 5 obrokov med 7 zjutraj ko vstanem in 22 ko grem navadno spat (sem bolj kokošje sorte).
Hvala vsem za pomoč!
Nasmehni se, nekdo te ima rad!
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 24. apr 2007 9:36
Povezava do prispevka
Imaš tako službo da lahko med delom ješ ali samo v času malice?

Za zajtrk doma lahko ješ karkoli: od kosmičev, pz kruha z namazom, jajčka, skuto...naj bo sestavljen iz komplesknih OH, B in M. Za malico v službo si pa lahko neseš kakšno doma narejno solato s piščancem, tuno, jajčkom in zraven kos pz kruha ali pa v solato daš fižol, čičeriko, lečo,... lahko sendvič s pišč. prsmi, tuninim namazom, skuta+sadje, lahko si spečeš kakšne muffine ali pa ostala peciva, ki jih najdeš TUKAJ. Med malico in poznim kosilom imej še en obrok-podobno kot za malico. Za pozno kosilo bi pa na tvojem mestu zmanjšala OH in jih zamenjava z beljakovinami-se pravi kakšna riba, jajca, pečena pišč. prsa/puran, tuna in zraven zelenjava. Za večerjo pa spet zenjava in pa B.
Jedilnik dejansko zgleda kar enoličen, ampak se ta iz teh "osnovnih" sestavin skuhat zelo okusne in raznolike jedi.
Važno je, da večino OH zužiješ v dopoldaneskm času, proti večeru pa naj bodo OH le iz zelenjave. V vsakem obroku imej B.
Za popestritev jedilnika si lahko kupiš tudi Hy pro ali pa razne proteinske čokoladice.

Če ti pa kaj ni jasno pa vprašaj
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
galyka
Objavljeno: 24. apr 2007 9:55
Povezava do prispevka
Lumpa je napisal/a
Imaš tako službo da lahko med delom ješ ali samo v času malice?

V bistvu lahko jem tudi vmes, če le ni strank oziroma telefonov. Bolj se bom mogla navadit na to, da si pripravim pravo hrano za s sabo.

Kako je pa s presledki med posameznimi obroki? Koliko mora minit?
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 24. apr 2007 10:01
Povezava do prispevka
Nekje na 3 ure imej obroke.
Pa te članke si preberi, da boš prbiližno vedela koliko naj bi pojedla
http://www.maxximum-portal.com/sport/308.html in koliko kcal v vsakem obroku
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
Suzek
Starost: 44Pridružen: 10. apr 2005Prispevkov: 1960Kraj: Breg pri PolzeliStatus:Offline
Objavljeno: 24. apr 2007 10:10
Povezava do prispevka
Jaz jem na 2-3 ure. 
Glede na to, da si napisala, da imaš kosilo potem na mizi šele ob 18-ih, ti priporočam, da med vikendom (ali pa kak dan ko si kuharsko razpoložena) skuhaš večje količine različnih jedi in jih zamrzneš. Pa zjutri potem vn iz skrinje in se ti odtali do konca službe.
Punce so v eni temi pisale kaj vse zamrznejo.
Tudi sama delam od 8-16 in prakticiram tole:
- zjutraj zajtrkujem preden grem (7:30)
- potem okrog 10:00 pojem en jogurt + kakšne oreške (če jih imam pri roki) ali skuto ali muffin
- ob 12:00 jem kosilo (pišč.zrezki + solata, rižota s pišč. in solata, makaroni s tunino omako, mehiška tuna (konzerva) + paradižnik, kisle kumarice, kakšen sir tud vmes narežem...to vse lahko pojem hladno)
- ob 15:00 pojem drugi jogurt, ali pa skuto oz. kaj podobnega
- okrog 18:00 pojem kako tuno s paradižnikom in čebulo
- potem pa še okrog 21:00 hy pro - beljakovinski nadomestek obroka (ker me sladkoba vedno premaga zvečer Wink

Kosilo pa si vedno pripravim zjutraj. Preden grem v kopalnico, dam pražit meso in kuhat riž. Pol vmes mal premešam, začinim, dodam zelenjavo. Potem se namažem in oblečem. Zatem dokončam kosilo, zajtrkujem in letim v službo Smile
Nazadnje urejeno 24. apr 2007 10:22; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
galyka
Objavljeno: 24. apr 2007 10:21
Povezava do prispevka
Joj, hvala za tako hitre odgovore. Članka bom prebrala, ostale o B, OH,... sem že.
Sedaj se moram pa samo resno lotit in potem poročam. Upam da mi bo uspelo, ker nisem ravno vztrajna

0
Nazaj na vrh
Golden girl
Starost: 40Pridružen: 28. mar 2007Prispevkov: 59Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. apr 2007 10:29
Povezava do prispevka
hvala punce za odgovor glede "cheat" dneva oz. "dneva na off". še nekaj me zanima- a vas naslednji dan nič ne zaliva od povečanega vnosa OHjev, M...a se pozna po kg? verjetno zaradi glikogena bi se kar moglo...mene je ful strah da bi po enem dnevu pojedino uničla celotedenski trud- je strah odveč? meni ful ustreza pretežno B hrana, samo ko pa enkrat začnem kosmiče jest, pa tudi lahko škatle zmanjka kot bi mignil. in se mi zdi da lepo hujšam če jem B ne glede na kalorični vnos, pri OH je pa hitro preveč, čeprav kalorijsko manj....

to je to, dejte mi še mal razjasnit te stvari pliss Wink

papa
0
Nazaj na vrh
diakana
Starost: n/aPridružen: 6. sep 2006Prispevkov: 994Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. apr 2007 11:01
Povezava do prispevka
so far so good. drugi dan dietke, počutje ok, privoščila sem si 2 uri hoje. komaj čakam kaj bo čez 1 teden, ker vem da bo dobro :) pa še morski zrak je tudi shujševalen Wink
0
Nazaj na vrh
diakana
Starost: n/aPridružen: 6. sep 2006Prispevkov: 994Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. apr 2007 11:03
Povezava do prispevka
aja, dodane ste, majchy, s tistim trebuškom, ki ga imaš v avatarju, me skoraj v jok od ganjenosti spravljaš ;). uspešen dan vsem skupaj Smile
0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 40Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 24. apr 2007 12:11
Povezava do prispevka
dodaš še mene prooossim
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
lovely
Starost: 35Pridružen: 7. jun 2005Prispevkov: 1401Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. apr 2007 12:56
Povezava do prispevka
Daikana welcome back
Meni gre tudi še kar ok ... včeraj sem bila pa tako pridna glede telovadbe da me danes noge malo bolijo  
0
Nazaj na vrh
jessich
Starost: 49Pridružen: 21. mar 2006Prispevkov: 280Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. apr 2007 13:28
Povezava do prispevka
Diakana,ampak jaz še vedno tvojaga bloga ne vidim:((( Disapprove
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Hujšamo s Planetom Lepote!
Stran 105 od 120
Pojdi na stran 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Večina žensk (in tudi vseh ostalih) si predstavlja menopavzo povsem napačno.