. - Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvoZadnje novice
Najbolj brano

.
bravo tinchyk. Punce vse ste super; kar tako naprej... Jaz sem se pa ta teden močno pregrešila, vsak dan sem imela v ustih nekaj sladkega. Danes zjutraj sem se opa nad banco sladoleda spravla.
ampak, ni panike. Jutri začnem na prehrao pazit, za fitnes pa res nimam časa. Letos me matura čaka in še zaključni izpit, tako da me že zdej psihično in fizično pobira in ne upam trenirat. Zato me pa toliko bolj popade želja po sladkem...
I can t wait, da začnem bolj resno migat.
Tudi jaz sem na stegnih izgubila nekje 3,5 - 4 cm, ter kar 4,5 cm v pasu!
Zdaj me od teka najbolj pobira v trebuh, kar navsezadnje tudi hudo dobro izgleda
. Jem pa veliiiiko beljakovin in tudi nekaj hidratov, čeprav se jim še bolj kot ne izogibam. Povečujem pa tudi število tekaških treningov, kadar imam čas. Sem ugotovila, da mi je kar precejšnje gonilo dejstvo, da sem za Hy-Pro, Thermo Drine in MaxxWHEY zapravila okoli 50 ?, ki mi jih je škoda vreči stran ob neurejeni prehrani.

na žalost se nisem merila preden sem začela z rekreacijo in bolj pošlihtano prehrano, zato bom pa to storila jutri zjutraj. Danes proti večeru me čaka intenzivnih 15 minut orbitreka potem pa vse po vrsti - od trebušnjakov uteži za roke do vaj za noge, skratka upam da se bo nabralo za ene 45 minut intenzivne vadbe. Jutri zjutraj pred faksom grem tečt, spet. Včeraj sem tekla 21 minut, zdaj bom krog razširila na 30 kar utegne znesti med 4-5 km.
Danes se kar lepo držim, nobene sladke stvari zaenkrat.Tudi vse čokoladice sem donirala sestri in se zdaj počutim veliko boljše, čeprav sem pojedla samo kakšni dve, ostale pa so ležale v predalu zadnje 14 dni (kitkati- dobila sem jih za veliko noč...okrog 20)...18 jih je danes odnesla tamala
Kar fajn glede na skušnjave,a? 

PA še spanec je takoooo seeeeeeeedel! 
Ni bolšega občutka, kot se fino prešvica in predihat. Najbolše pa je ker mi moj MP3 tempo diktira.
včasih komaj čakam da grem tečt samo zaradi tega, da lahko poslušam MP3. 
?
Jaz sem pa mislila da ima tuna precej manj beljakovin kot skuta...No ja,vska dan se naučim kaj novega.Bom videla kaj bom naredila s solato,bom probala kako je vse skupaj brez olja.Verjetno ne prov fajn,ampak dodam ga še vedno lahko ;D
Včeraj je bila prehrana ok, samo je bilo popoldne pa do jutranjih ur precej alkohola Powerji in vinska klet...
Danes pa sem si privoščila orehov sladoled z jagodnim prelivom pa 4 merci čokoladke. Treninga včeraj ni bilo, danes pa grem tečt pa na orbitrek. 

Tuna v slanici Rio mare ima tako hranilno vrednost na 100 g (ena mala konzervica pa vsebuje 56 g tunine):Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...