Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Hujšamo s Planetom Lepote!

Pojdi na stran 95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105
tinchyka
Starost: 34Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 4716Kraj: somwhere over thereStatus:Offline
Objavljeno: 22. apr 2007 12:34
Povezava do prispevka
Allyssa, meni gre super. Še posebej sem zadovoljna z rezultatih na mojih nogicah.Na vsakem stegnu sem izgubila 4 cm.

Danes pa bom naredila prvi off day, ker grem popoldan na rojstni dan. Ampak vseeno se ne bom pritaknola sladkarij in peciva(zaradi posta)
I may not be perfect, but I'm always me.
0
Nazaj na vrh
k4jch
Starost: 36Pridružen: 14. avg 2006Prispevkov: 3629Kraj: Nad oblaki Status:Offline
Objavljeno: 22. apr 2007 12:47
Povezava do prispevka
bravo tinchyk. Punce vse ste super; kar tako naprej... Jaz sem se pa ta teden močno pregrešila, vsak dan sem imela v ustih nekaj sladkega. Danes zjutraj sem se opa nad banco sladoleda spravla.  ampak, ni panike. Jutri začnem na prehrao pazit, za fitnes pa res nimam časa. Letos me matura čaka in še zaključni izpit, tako da me že zdej psihično in fizično pobira in ne upam trenirat. Zato me pa toliko bolj popade želja po sladkem...

Lubenica2 ko bom imela čas in denar si nameravam kupit maxximum paket za izgubo telesne teže.    I can t wait, da začnem bolj resno migat.
"A girl must be two things: classy and fabulous" Coco Chanel
0
Nazaj na vrh
Lubenica
Starost: n/aPridružen: 10. jul 2006Prispevkov: 6018Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. apr 2007 12:50
Povezava do prispevka
Pridna! Tudi jaz sem na stegnih izgubila nekje 3,5 - 4 cm, ter kar 4,5 cm v pasu!  Zdaj me od teka najbolj pobira v trebuh, kar navsezadnje tudi hudo dobro izgleda . Jem pa veliiiiko beljakovin in tudi nekaj hidratov, čeprav se jim še bolj kot ne izogibam. Povečujem pa tudi število tekaških treningov, kadar imam čas. Sem ugotovila, da mi je kar precejšnje gonilo dejstvo, da sem za Hy-Pro, Thermo Drine in MaxxWHEY zapravila okoli 50 ?, ki mi jih je škoda vreči stran ob neurejeni prehrani.
0
Nazaj na vrh
tinchyka
Starost: 34Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 4716Kraj: somwhere over thereStatus:Offline
Objavljeno: 22. apr 2007 12:52
Povezava do prispevka
Hvala

res sem srečna in ponosna nase, da mi je to uspelo, ampak sedaj pa še naprej.

Najbolj se pozna v kopalkah; če primerjam z lanskim poletjem in sedaj kar ne morem verjeti
0
Nazaj na vrh
tinchyka
Objavljeno: 22. apr 2007 12:56
Povezava do prispevka
Jaz sem v pasu kar 6 cm; kar je na nek način vredu, saj mi nič več na stoji maščoba iz hlač ven(upam, da veste kaj mislim), na bokih pa 3 cm
0
Nazaj na vrh
Lubenica
Objavljeno: 22. apr 2007 13:01
Povezava do prispevka
k4jch, ko se boš kdaj spravila za dolgo učiti- ko ne bo šlo več sedeti na miru in pumpati snov v glavo, se odpravi za eno urico (oz. kolikor se ti pač zdi, da zmoreš) teč. Ker ko tako dolgo tečeš, če nimaš prave kondicije, si po teku ne želiš ničesar bolj kot tuša in malo mirovanja. Tudi možgani se prezračijo , odpočijejo in veliko laže se je učiti. Jaz sem tako naredila včeraj in danes- zjutraj sem se vstala, takoj spila Thermo Drine, šla čez pol ure teč, potem pa za knjigo. Kar nisem mogla verjeti, kako sem se lahko čisto skoncentrirala na fiziko, ki me je čakala. Potem pa sem šla včeraj še zvečer za eno uro teč (nameravam it tudi danes) in počutila sem se fantastično. Zjutraj na tešče je kar težko teči, ampak te res požene v nov dan, zvečer te pa ravno prav utrudi, da ti paše počivati. Poskusiti, ni vrag, da si zavoljo dobrega počutja lahko utrgaš nekaj časa parkrat na teden.
0
Nazaj na vrh
Minnie
Starost: 37Pridružen: 8. sep 2006Prispevkov: 541Kraj: Blizu KranjaStatus:Offline
Objavljeno: 22. apr 2007 13:10
Povezava do prispevka
Meni se tudi zdi da me je malo manj v pasu...Mišice se mi že malo poznajo Wink na žalost se nisem merila preden sem začela z rekreacijo in bolj pošlihtano prehrano, zato bom pa to storila jutri zjutraj. Danes proti večeru me čaka intenzivnih 15 minut orbitreka potem pa vse po vrsti - od trebušnjakov uteži za roke do vaj za noge, skratka upam da se bo nabralo za ene 45 minut intenzivne vadbe. Jutri zjutraj pred faksom grem tečt, spet. Včeraj sem tekla 21 minut, zdaj bom krog razširila na 30 kar utegne znesti med 4-5 km.
Bom se pa jutri tudi zmerila in mere zapisala v temo Wink Danes se kar lepo držim, nobene sladke stvari zaenkrat.Tudi vse čokoladice sem donirala sestri in se zdaj počutim veliko boljše, čeprav sem pojedla samo kakšni dve, ostale pa so ležale v predalu zadnje 14 dni (kitkati- dobila sem jih za veliko noč...okrog 20)...18 jih je danes odnesla tamala Smile Kar fajn glede na skušnjave,a? Big smile
Nazadnje urejeno 22. apr 2007 13:11; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
Cherry Miss
Starost: 39Pridružen: 21. okt 2005Prispevkov: 1081Kraj: Go-Go-Go!Status:Offline
Objavljeno: 22. apr 2007 13:10
Povezava do prispevka
Se strinjam! Včeraj mi je kolo dobesedno poživilo, prebudilo utrujene noge od sklečenega sedenja. Sem se po koncu učenja počutila kot kakšna zahojena starka.
Potem pa sem se kot vreča zavalila na kauč Clown PA še spanec je takoooo seeeeeeeedel! Star
Smeh je jezik duše.
P. Neruda
0
Nazaj na vrh
k4jch
Starost: 36Pridružen: 14. avg 2006Prispevkov: 3629Kraj: Nad oblaki Status:Offline
Objavljeno: 22. apr 2007 13:34
Povezava do prispevka
Bom bom... Prejšnji teden sem tekla vsak dan, sedaj pa kot prabvim sem se kar malo zapustila  Ni bolšega občutka, kot se fino prešvica in predihat. Najbolše pa je ker mi moj MP3 tempo diktira.  včasih komaj čakam da grem tečt samo zaradi tega, da lahko poslušam MP3.
"A girl must be two things: classy and fabulous" Coco Chanel
0
Nazaj na vrh
Lubenica
Objavljeno: 22. apr 2007 13:40
Povezava do prispevka
S tega vidika ti priporočam tudi radio na mobitelu, če imaš to možnost, ker nikoli ne veš, kateri komad bo naslednji, morda kak, ki ga obožuješ, pa ga nimaš na MP3-ju.
0
Nazaj na vrh
Minnie
Starost: 37Pridružen: 8. sep 2006Prispevkov: 541Kraj: Blizu KranjaStatus:Offline
Objavljeno: 22. apr 2007 14:44
Povezava do prispevka
Eno vprašanje...Danes nam je ostalo precej solate v hladilniku pa sem mislila za večerjo naredit zeleno solato + ena tuna...V olivnem olju ali slanici,ne vem še.

Zdej pred večerjo običajno vadim in tud danes bom,pa me zanima če potem s tuno dobim potrebne beljakovine? Al bi mogla to tisti dan ko nimam večerne vadbe, danes pa skuto ?

Pa še to: Kako jez zelenim čajem preden se gre tečt, a je kakšna fora da vas ga ful pije na tešče in greste potem se rekreirat?
0
Nazaj na vrh
Lubenica
Objavljeno: 22. apr 2007 15:01
Povezava do prispevka
Jaz ti predlagam, da v solato daš dve konzervici (če imaš tiste majhne, okoli 50 gramske) tune v slanici, kar ti znese 25 g beljakovin, ter kak gram maščob in OH. To je toliko, kot če bi pojedla en obrok (30g) Hy-Pro, mešan z vodo. Ne vem, kako je s hitrostjo absorpcije posameznih beljakovin, ampak po moje bi bilo to OK, ker boš po športu zaužila precej beljakovin za regeneracijo mišic. Tuna v slanici ima na 100g skoraj enkrat več beljakovin kot skuta in še manj OH in maščob. Pazi pa, koliko olja boš dala na solato. Torej, če danes pred večerjo vadiš, niti ni problem tistih malo maščob, ki jih dobiš z oljem, prej pokuriti. Vsaj jaz bi tako naredila. Ker meni je v osnovi že škoda hrano stran metat.

Zeleni čaj pa pospešuje izgorevanje maščob, če ga zaužiješ nekaj časa pred vadbo. Tudi Thermo Drine ga vsebuje, zato ga pijemo.
0
Nazaj na vrh
Minnie
Objavljeno: 22. apr 2007 15:29
Povezava do prispevka
Lubenica, hvala za odgovor Smile Jaz sem pa mislila da ima tuna precej manj beljakovin kot skuta...No ja,vska dan se naučim kaj novega.Bom videla kaj bom naredila s solato,bom probala kako je vse skupaj brez olja.Verjetno ne prov fajn,ampak dodam ga še vedno lahko ;D
0
Nazaj na vrh
Majchy*
Starost: 39Pridružen: 10. maj 2006Prispevkov: 1238Kraj: *somewhere I belong*Status:Offline
Objavljeno: 22. apr 2007 15:46
Povezava do prispevka
Punce, jaz imam pa cel vikend off.  Včeraj je bila prehrana ok, samo je bilo popoldne pa do jutranjih ur precej alkohola Powerji in vinska klet...  Danes pa sem si privoščila orehov sladoled z jagodnim prelivom pa 4 merci čokoladke. Treninga včeraj ni bilo, danes pa grem tečt pa na orbitrek.

Jutri pa spet vse po starem .

tinchyka, čestitke za uspehe!  
Pa pridne bodite!
0
Nazaj na vrh
Lubenica
Objavljeno: 22. apr 2007 16:14
Povezava do prispevka
Joj, menda res ne boš jedla solate brez olja, jaz sem samo mislila, da ne ravno pretiravat z njim. Ker sicer je, kot bi namesto solate jedla papir. Tuna v slanici Rio mare ima tako hranilno vrednost na 100 g (ena mala konzervica pa vsebuje 56 g tunine):

107,4 kcal
25,5 g beljakovin
0,0 g OH
0,8 g maščob
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Hujšamo s Planetom Lepote!
Stran 100 od 120
Pojdi na stran 95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.