- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvoZadnje novice
Najbolj brano
Jaz ga zjutraj na tešče pred kardio treningom. Ponavadi nekje okoli 2 žlici. Ni nič narobe, če ga e popoldne zaužiješ.
Če treniraš zjutraj na tešče, je to idealno. Urejena prehrana in kardio sta pogoja da se maščoba izgublja.
Thermo Drine pripomore k izgubljanju maščob, oz. pospeši izgorevanje maščobnih zalog. Vendar ne smeš pričakovati čudežev - kot pri nobenem fat burnerju. Deluje ob kardio aktivnostih in urejeni prehrani. Oziroma vse skupaj pospeši. Ko hujšaš, ti priporočam, da dokler gredo kilogrami stran brez dodatkov, samo s treningom in urejeno prehrano, ne rabiš fat burnerjev. Ko pa se ti bo ustavilo, pa je mogoče fino nabavit TD ali kaj podobnega.
Jaz sem dolgo časa preden sem kupila TD prakticirala to, da sem prej popila zeleni čaj + črno kavo. Učinek je podoben, saj TD vsebuje kofein, ekstrakt zelenega čaja. Res pa je, da ima TD še druge snovi (taurin, holin, nekaj l-karnitina, inozitol).
Itak da bo. Sem pač rabila malo stabilizacije, posledice pa so minimalne :). Dva tedna sem bila že tako pridna, da se ne grem več dekadentnega grešenja :). Ampak, ko bi vedele, kako sem uživala, se mi kar smeji, ko se spomnim :). Samo jaz pač plešem ko zmešana :). Pa tudi ne ciljam na size zero :).
Emm, punce, od kdaj sem pa diakOna? ne me tko hecno preimenovat no :). Bom dodala vas, ko utegnem.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...