Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Hujšamo s Planetom Lepote!

Pojdi na stran 99 , 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109
Allyssa_
Starost: n/aPridružen: 23. jun 2004Prispevkov: 82Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 21:26
Povezava do prispevka
@Cherry Miss: Montignac piše v svoji knjigi, da naj bi bile to posledice tega, da je hrana pripravljena na prevelikih temperaturah,..ne vem pa če je res kaj na tem, ampak imam tudi jaz podobne težave če jem v restavracijah,..
0
Nazaj na vrh
Cherry Miss
Starost: 39Pridružen: 21. okt 2005Prispevkov: 1081Kraj: Go-Go-Go!Status:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 21:34
Povezava do prispevka
Disapprove Ampak, se mi ne dogaja vedno Unhappy Danes sem jedla npr. paradižnikovo juho, goveji file na žaru z rukolo, kepico riža z zelenjavo in solato. Pa mi nič sumljivo ni delovalo. Npr. ko jem pico (sicer zelenjavno, ampak je vseeno količinsko večje kosilo) mi ni pa nič Confused Ah!
Smeh je jezik duše.
P. Neruda
0
Nazaj na vrh
Majchy*
Starost: 39Pridružen: 10. maj 2006Prispevkov: 1238Kraj: *somewhere I belong*Status:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 21:42
Povezava do prispevka

suki je napisal/a
Mene pa zanima kolikokrat na dan Thermo Drine zaužijete? Sama ga
zaužijem zjutraj pred orbitrekanjem (1h) na tešče. Ga katera dvakrat na
dan,  al je to že huda prekoračitev dovoljenega vnosa v telo?

Jaz ga zjutraj na tešče pred kardio treningom. Ponavadi nekje okoli 2 žlici. Ni nič narobe, če ga e popoldne zaužiješ.

0
Nazaj na vrh
Golden girl
Starost: 40Pridružen: 28. mar 2007Prispevkov: 59Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 21:50
Povezava do prispevka
caw punce! mene pa zanima sledeče: ti dnevi, ki jih mate "na off"...a mi lahko katera točno napiše, kaj poje tisti dan in koliko, ali tudi trenira...sama sem začela z bolj beljakovinsko dieto in bi mi kak tak dan v tednu super prišel, samo nočem da bi me zaneslo, zato bi prosila za vašo pomoč. torej, koliko česa, kdaj Wink

lp
0
Nazaj na vrh
soncek20
Starost: -13Pridružen: 4. mar 2007Prispevkov: 366Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 22:11
Povezava do prispevka
Rada bi se znebila maščobe okoli pasu. Treniram zjutraj - 50 min na stepperju. Nameravam si kupiti tud en fat burner. Ali mi priporočate TD ali katerega drugega? (prehrano imam urejeno) Hvala za odg. Embarrassed
0
Nazaj na vrh
Majchy*
Starost: 39Pridružen: 10. maj 2006Prispevkov: 1238Kraj: *somewhere I belong*Status:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 22:12
Povezava do prispevka
Ko imam jaz dan off, je res potem precej na off. Npr. včeraj sem imela takle jedilnik:
- jogurt z m
0
Nazaj na vrh
Majchy*
Objavljeno: 23. apr 2007 22:23
Povezava do prispevka

soncek20 je napisal/aRada bi se znebila maščobe okoli pasu. Treniram zjutraj - 50 min na stepperju. Nameravam si kupiti tud en fat burner. Ali mi priporočate TD ali katerega drugega? (prehrano imam urejeno) Hvala za odg. Embarrassed

Če treniraš zjutraj na tešče, je to idealno. Urejena prehrana in kardio sta pogoja da se maščoba izgublja.

Thermo Drine pripomore k izgubljanju maščob, oz. pospeši izgorevanje maščobnih zalog. Vendar ne smeš pričakovati čudežev - kot pri nobenem fat burnerju. Deluje ob kardio aktivnostih in urejeni prehrani. Oziroma vse skupaj pospeši. Ko hujšaš, ti priporočam, da dokler gredo kilogrami stran brez dodatkov, samo s treningom in urejeno prehrano, ne rabiš fat burnerjev. Ko pa se ti bo ustavilo, pa je mogoče fino nabavit TD ali kaj podobnega.

Jaz sem dolgo časa preden sem kupila TD prakticirala to, da sem prej popila zeleni čaj + črno kavo. Učinek je podoben, saj TD vsebuje kofein, ekstrakt zelenega čaja. Res pa je, da ima TD še druge snovi (taurin, holin, nekaj l-karnitina, inozitol).

0
Nazaj na vrh
soncek20
Objavljeno: 23. apr 2007 22:46
Povezava do prispevka
Majchy hvala! Hug

Jaz sem pred leti že shujšala za 15 kg in nato to težo obdržala (že od takrat imam urejeno prehrano, tu in tam tudi telesno akvtivnost). "Zgubiti" bi morala le še maščobo okrog trebuha, zato poskušam v svoj vsakdan vključiti tudi redno aktivnost. Namen imam izkubiti ok. 6-7 kg. Najbolj pa mi "gredo na živce" maščobne blazinice na hrbtu v višinu pasu (upam, da veste, kaj mislim, ker se ne znam izraziti). Glede na prebrano pa se bom verjetno res odločila za TD.
0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 40Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 23:22
Povezava do prispevka
Off se ponavadi reče tistemu dnevu na low carb dieti, ko se poveča vnos hidratov in se zmanjša maščobe na nulo. Drugače tudi loading day. Meni se zdi no.
S tem šokiraš telo in naj bi se potem vzpodbudila poraba maščob oz. hujšanje.

To kar me prakticiramo pa je res bolj cheat day. Si pač privoščiš kar ti paše in khrati poskusiš ostati pri enakem kaloričnem vnosu. To je bolj tako, da lažje skoz teden prideš, da ne hrepeniš stalno po sladkem... Je pa problem, če nisi karakter, ker te hitro zanese.
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
diakana
Starost: n/aPridružen: 6. sep 2006Prispevkov: 994Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. apr 2007 0:05
Povezava do prispevka

inny je napisal/aDiakana welcome back to the club! Valda, da se te spomnem, si bila zelo pridna. Ne dvomim, da ti ne bi ratalo tudi zdaj. Go girl!!!!

Itak da bo. Sem pač rabila malo stabilizacije, posledice pa so minimalne :). Dva tedna sem bila že tako pridna, da se ne grem več dekadentnega grešenja :). Ampak, ko bi vedele, kako sem uživala, se mi kar smeji, ko se spomnim :). Samo jaz pač plešem ko zmešana :). Pa tudi ne ciljam na size zero :).

Emm, punce, od kdaj sem pa diakOna? Smile ne me tko hecno preimenovat no :). Bom dodala vas, ko utegnem.

0
Nazaj na vrh
diakana
Objavljeno: 24. apr 2007 0:08
Povezava do prispevka
Same smilije mam v postu Smile
0
Nazaj na vrh
diakana
Objavljeno: 24. apr 2007 0:44
Povezava do prispevka
Sem vas dodala. Pa ta nova slikca ni sedanje stanje ampak na to bom šla zdaj nazaj Smile oooo jaaaa..
0
Nazaj na vrh
Sebi
Starost: n/aPridružen: 2. nov 2005Prispevkov: 60Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. apr 2007 7:13
Povezava do prispevka
Diakana - dodaj še mene prosim...
0
Nazaj na vrh
Majchy*
Objavljeno: 24. apr 2007 8:26
Povezava do prispevka
Lahko še mene?
0
Nazaj na vrh
soncek20
Objavljeno: 24. apr 2007 8:29
Povezava do prispevka
Diakana, na mene si verjetno pozabila Disapprove zato te še enkrat prosim, če lahko dodaš tudmi mene. Tnx
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Hujšamo s Planetom Lepote!
Stran 104 od 120
Pojdi na stran 99 , 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Večina žensk (in tudi vseh ostalih) si predstavlja menopavzo povsem napačno.