Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Hujšamo s Planetom Lepote!

Pojdi na stran 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108
rene
Starost: n/aPridružen: 17. jun 2005Prispevkov: 3686Kraj: spinning around ...Status:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 18:05
Povezava do prispevka
quote:122f8ef457="I cukrcek I"

Povejte mi, katero vrednost moram najbolj gledati...vidim da ne gledate toliko kalorije....Večinoma so oznake za energetsko vrednost, potem pa piše še proteini, glucide, lipide, fibres (predvidevam da so to vlakna), sodium....
Kaj je najvažnejše..?

Pa še to me zanima, ali lahko samo beljakovine uživam, brez OH? Ali lahko kdaj pa kdaj kaj od OH? Najhuje mi je, ker bom brez sladoleda, na taki vročini...

Cukrcek, če bos zjutraj pojedla eno rezino sira na rženem kruhu, mislim da ne bo hudega
Pri sestavinah hrane glej, da nima preveč sladkorjev, to je ogljikovih hidratov (pomojem so to glucide) in maščob. Tisto kar boš pojedla ogljikovih hidratov jej predvsem v prvi polovici dneva, v popoldanskem in večernem času pa bolj beljakovine in zelenjavo. živila z ogljikovimi hidrati izbiraj taka z nizkim glikemičnim indeksom, to so ovseni kosmiči, riž (basmati ali polnozrnat), polnozrnate testine ipd. Obroke si razdeli na več manjših, tako da ješ 6x ali več dnevno, vendar po malo. Tudi sadje lahko (ne preveč seveda zaradi sadnega sladkorja) ješ v prvi polovici dneva. Načeloma velja tako, da če že kakšen prekršek naj bo to dopoldne, saj potem čez dan to pokurimo nikakor pa ne zvečer, ker gre to potem res samo v maščevje. Večerje ne izpuščaj saj na ta način upočasniš metabolizem in telo še bolj skladišči hrano.
Če si zelo zaželiš sladoled si ga na čase seveda privošči, ampak naj bo v prvi polovici dneva. Lahko prakticiraš tudi tako kot punce tule, ki se npr. 6 dni na teden držijo diete, en dan pa imajo day off, kar pomeni, da si privoščijo tudi kakšen posladek oz. hrano, ki je sicer "prepovedana". Upam, da ti bo uspelo.
"Arguing on the internet is like winning the special olympics, even if you win, you are still retarded."
0
Nazaj na vrh
tinchyka
Starost: 34Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 4716Kraj: somwhere over thereStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 18:38
Povezava do prispevka
Inny, Katja, Diakona, dobrodošle nazaj.Diakona, a lahko dobim prosim vpogled v tvoj blog?

Punce, super vam gre, kar tako naprej.

Jaz sem imela včeraj off day, ki se je na žalost zavlekel še na danes, a jutri pa spet s polno paro naprej. S ponosom pa oznanjam, da se kljub vsem dobrotam , ki so bile danes in včeraj na mizi, nisem dotaknila sladkarij. Vztrajam pri postu, danse je že 13 dan!
Inny, kako pa gre tebi s postom brez sladkarij?
I may not be perfect, but I'm always me.
0
Nazaj na vrh
inny
Starost: 45Pridružen: 25. avg 2006Prispevkov: 997Kraj: MedvodeStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 18:51
Povezava do prispevka
Tinchyka sem prav vesela zate, res čestitke. Jaz sem pa malo prekršila tale post, vendar sem zopet pridna in nadaljujem z postom naprej. Tako, da  le tako naprej!!!
0
Nazaj na vrh
natopakt
Starost: n/aPridružen: 20. mar 2006Prispevkov: 2807Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 18:55
Povezava do prispevka
Jaz pa se moram tudi pohvaliti,saj jem sladkarije samo dvakrat na mesec. Pa se počutim dobro,kilce sicer stojijo,ampak se pa v ogledalu kar pozna.
0
Nazaj na vrh
Minnie
Starost: 37Pridružen: 8. sep 2006Prispevkov: 541Kraj: Blizu KranjaStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 19:08
Povezava do prispevka
Diakona,bi dodala še mene prosim? ;D

Drugače pa Lubenica2: Ja saj, tečem kolikor le lahko, seveda postopoma in počutim se odlično....počasi se mi začeva dozdevat da mi kar nekaj manjka če ne grem tečt in počutim se odlično Wink
0
Nazaj na vrh
lilu
Starost: n/aPridružen: 12. mar 2007Prispevkov: 43Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 19:12
Povezava do prispevka
Diakana- a lahko tudi jaz dobim vpogled v tvoj blog-?
0
Nazaj na vrh
Lubenica
Starost: n/aPridružen: 10. jul 2006Prispevkov: 6018Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 19:16
Povezava do prispevka
Še jaz, lepo prosim.
0
Nazaj na vrh
majci22
Starost: 40Pridružen: 6. jun 2006Prispevkov: 357Kraj: In my dreamsStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 19:22
Povezava do prispevka
Lubenica2 je napisal/aMinnie, za utrjevanje postave- teci! Jaz kar ne verjamem, kako se mi je utrdilo celotno telo od ure teka na dan... Pa še celulit izginja, noge dobivajo lepo obliko,...

Kako dolgo pa že tečeš (koliko mesecev, tednov)? Ali tečeš vsak dan, ali vsak drugi dan?
0
Nazaj na vrh
Iriska
Starost: 37Pridružen: 23. avg 2006Prispevkov: 211Kraj: Mesto sanj...Status:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 19:45
Povezava do prispevka
še jaz diakana, lepo prosim
0
Nazaj na vrh
soncek20
Starost: -13Pridružen: 4. mar 2007Prispevkov: 366Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 19:47
Povezava do prispevka
Diakana, lahko prosim dodaš še mene?

Drugače pa čestitke vsm puncam, ki pridno vztrajate ... tudi jaz sem na dobri poti Embarrassed
0
Nazaj na vrh
I cukrcek I
Starost: 50Pridružen: 15. dec 2005Prispevkov: 1353Kraj: JeseniceStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 19:55
Povezava do prispevka
RENE iskrena hvala.....vse sem kupila, razen tune...sem pozabila. Našla sem tudi neki sirni namaz 0%, ki je malo dražji a po sestavinah kar ok. Ostalo sem našla med Bio hrano. Tako sem srečna, da mi pomagate, ker vsakič ko sem se morala obleči za ven sem jokala od žalosti, ker ne morem več nič dati gor....v življenju si ne bi mislila, da se bom kdaj zredila...Počutim se enkratno...večerjala bom omleto s čebulo, skleda zelene solate...kos polnozrnatega kruha...

Brala sem recepte, ki ste jih posredovalae in dobila ogromno idej kako se na varen način posladkati....
En sam pogled, lahko ustvari vesolje...(Morgenstern)
0
Nazaj na vrh
Lubenica
Starost: n/aPridružen: 10. jul 2006Prispevkov: 6018Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 19:56
Povezava do prispevka
Tečem recimo tri tedne- prvi teden sem kake 3-krat po 45 minut, 2. teden recimo 5-krat po slabo uro, ta teden pa vsak dan vsaj eno uro zvečer, če le nisem v krizi s časom, ob vikendih pa zjutraj dobre pol ure na tešče in zvečer eno uro. Kolikor mi pač čas dopušča. Saj ne, da sem v tem času dobila novo telo, ampak je viden napredek (ob seveda tudi kar urejeni prehrani), čeprav sem tudi prej vedno rada športala. Se splača začet, ker te res not potegne .
0
Nazaj na vrh
Cherry Miss
Starost: 39Pridružen: 21. okt 2005Prispevkov: 1081Kraj: Go-Go-Go!Status:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 20:14
Povezava do prispevka
Eno vprašanje za "eksperte" :D. Redno jemljem pri obrokih omega3 kapsule, se pa kdaj zgodi, ko grem jest ven, da jih ne vzamem s seboj. Zdaj se mi je že parkrat zgodilo, da takrat, ko jih ne vzamem, čutim nekakšno napihnjenost, težak, napet trebuh? že, da je sama priprave hrane drugačna zunaj, kot če si skuham doma, ampak pazim, da ne jem ravno neke čudne, zamaščene zadeve Disapprove Je mogoče, da so zares tako učinkovite pri prebavi in da se telo tako zelo navadi na njih? Ali meniti, da tukaj ni neke povezave? A je še katera opazila kaj podobnega?
Hvala!
Smeh je jezik duše.
P. Neruda
0
Nazaj na vrh
tinchyka
Starost: 34Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 4716Kraj: somwhere over thereStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 20:37
Povezava do prispevka
Lubenica2, se strinjam s tabo glede teka. Pa še tako se lahko skoncentriram na učenje.Deluje pa kot si že sama povedala samo ob urejeni prehrani. To sem izkusila na lastni koži, ker tečem  kar redno že 3 leta, pa še ni nikoli bilo takega efekta kot je sedaj, ko sem spremenila prehrano.

Inny, super, da še nadaljuješ s postom.
I may not be perfect, but I'm always me.
0
Nazaj na vrh
jessich
Starost: 49Pridružen: 21. mar 2006Prispevkov: 280Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 21:09
Povezava do prispevka
Diakana pa še mene prosim??
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Hujšamo s Planetom Lepote!
Stran 103 od 120
Pojdi na stran 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Večina žensk (in tudi vseh ostalih) si predstavlja menopavzo povsem napačno.