Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Hujšamo s Planetom Lepote!

Pojdi na stran 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106 , 107
sasska
Starost: -13Pridružen: 4. apr 2006Prispevkov: 2974Kraj: CeljeStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 10:20
Povezava do prispevka
sea je napisal/aZdaj pa je že skrajni čas, da se še jaz malo pohvalim Wink
Danes smo pridno kolesarili po okoliših hribih in gričih (precej razgiban teren), vsega skupaj bilo 48km... Lušna nedelja je bila zaradi tega. Smile

In ful sem dobila odzive od okolice: sprašujejo koliko sem shujšala (čeprav iskreno povedano že lep čas nisem bila na vagi, ker sem potem vedno ful depresivna), ene hlače od zime so mi tudi malo prevelike... Skratka: juuupijaaaaaa...
Seveda je do resničnega uspeha še zeeeeelooooo daleč. Rit imam tako obloženo, da kar ne vidim konca....

čao sea!
čestitam na prevelike  hlače Smile
A si že v formi za kolesarjenje? Potem se lahko počasi pripravim na Kalobje? Juhuhu...
.
0
Nazaj na vrh
karmy
Starost: 40Pridružen: 21. mar 2006Prispevkov: 2005Kraj: mjav yorkStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 13:00
Povezava do prispevka
Evo jaz sem se pa odločila,da bom porabila še ostali Herbalife k ga imam in,ko mi ga bo zmanjkalo,bom pa začela uporabljati maxximum paket za izgubo maščobe,ki ga imam še doma.Za to sem se odločila,ker je Herbalife cenovno zelo drag,maxximum paket pa je 100-krat cenejši od njega.To je to.
Sicer do zdaj sem izgubila 2,5 kg,ampak se mi je kar ustavilo,no saj počasi pa bo.

Ostalim planetkam pa želim še naprej uspešno hujšanje.
image file name: 2k6433dee6ef.gifimage file name: 2k424dae905f.gif
0
Nazaj na vrh
I cukrcek I
Starost: 50Pridružen: 15. dec 2005Prispevkov: 1353Kraj: JeseniceStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 13:15
Povezava do prispevka
Oprostite če bom sedaj malo off s teme. Začela sem hujšati, kot ste mi svetovale...več beljakovin...manj OH....nič sladkorja, soli, sadje malo...
Sedaj vas pa prosim, če mi pomagate pri nakupovanju prehrane. Sem začetnik in zato rabim vašo pomoč pri zgubljanju kil.

Grem v Leclerc...(ne v Slo), tako da ne bom imenovala znamk...Kupiti moram kakšne kapsule s Citosanom,
  • sport musli ali kosmiče,
  • proactiv jogurte (imamo Activio...samo ne vem, ali lahko sadne jem),
  • skute nimamo, oz. imamo, a je v ful tekočem stanju (fromage blanche O%) in mi ni všeč, ker jo lahko bolj piješ
  • belo meso: že itak jem samo piščančji file, ali pa ribji filet...
  • sol moram ukiniti, nekje sem prebrala da pa lahko solim malo, če imam tisto sol, ki ima več joda?(al pa sem sedaj mimo usekala).
  • sirni namazi s skoraj nič maščobe....
  • kar je najvažnejše, zelenjava....paprike, paradižnik, stročnice....ne vem ali kaj odpade od zelenjave (bom pogledala na tabelo)
  • jajca...raje beljaki kot rumenjaki...je prav?
  • polnozrnati kruh, rženi...
  • tuna...
  • obožujem sir, pa ne vem ali ga lahko jem, imamo ogromno izbiro camembert sira, tudi z manj maščobe...a to lahko jem? V brošuri piše da ima 30g camembert-a 94 kalorij.
    Nazadnje urejeno 23. apr 2007 13:21; skupaj popravljeno 1 krat
    En sam pogled, lahko ustvari vesolje...(Morgenstern)
0
Nazaj na vrh
suki
Starost: n/aPridružen: 14. mar 2007Prispevkov: 31Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 13:19
Povezava do prispevka
Meni je pa TD všeč. Ponavadi imam vadbo zjutraj zvečer in pozno popoldne, zato sem spraševala, če ga katera jemlje dvakrat oz. če bi bilo kaj narobe. Hvala vseeno punce za odgovore.
0
Nazaj na vrh
rene
Starost: n/aPridružen: 17. jun 2005Prispevkov: 3686Kraj: spinning around ...Status:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 14:16
Povezava do prispevka
cukrcek, jaz bom samo toliko pokomentirala tvojo shopping listo, da utegnejo biti nekateri sadni jogurti zelo posladkani. ravno zadnjič sem vzela ene Activia jogurtke, ki so imeli sicer čisto majhen procent maščobe, ampak ogromno sladkorja. najbolje da pogledaš sestavo in če imajo nizko vsebnost OH (ogljikovih hidratov) so v redu, sicer pa raje izberi kakšne navadne in si dodaj par kosov zmrznjenega sadja za boljši okus.
pri belem mesu: kaj pa puranji file, ti ni všeč? ta mislim, da je tudi o.k. na dieti.
camambert je pa zelo masten sir, tudi če vsebuje manj maščob, predvidevam da ne bo o.k.? med "dovoljenimi" siri se mi zdi, da je mozzarella (to bi morala dobiti tudi pri vas), jaz tule pri nas kupujem še samostanski sir in šmarski rok (ki vsebujeta manj maščob) sicer pa sirčki niso ravno najbolj primerna hrana če si na dieti (ampak jaz si ga zjutraj vseeno kdaj pa kdaj privoščim).
zadeve kot je cottagge cheese pa najbrž tudi nimate? 
sicer pa od zelenjave, vse vrste solat(super za zvečer + tuna v slanici, da dobiš še nekaj beljakovin) in nasplošno z zelenjavo ne moreš zgrešiti. še vseeno bolje če zvečer grickaš korenček (pa čeprav ima ta kao visok GI) kot kaj drugega.
"Arguing on the internet is like winning the special olympics, even if you win, you are still retarded."
0
Nazaj na vrh
kia
Starost: 38Pridružen: 16. feb 2005Prispevkov: 8808Kraj: ChickenlandStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 14:19
Povezava do prispevka
karmy je napisal/a

Katja, welcome back!

Jaz sem pa tudi nazaj. Zdravo življenje, treningi, polna energije grem naprej!
Save the earth. It's the only planet with chocolate.
0
Nazaj na vrh
I cukrcek I
Starost: 50Pridružen: 15. dec 2005Prispevkov: 1353Kraj: JeseniceStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 14:57
Povezava do prispevka
Rene hvala....bom upoštevala navedeno. Mislila sem, da bi zjutraj eno rezino sira na rženi kruh....jajca mi ne bi ravno sedla. Danes sem zajtrkovala kosmiče z jogurtom, nisem si upala dodati medu ali pa rozin in mi je bilo bolj kislega okusa vse skupaj...pa berem da nekateri dodajo malček medu...je dovoljeno?
Ker tu ne dobim skute, bom morala kakšen sirni namaz dobiti z zelišči...ki je brez maščob...upam da bo kaj pametnega.

Povejte mi, katero vrednost moram najbolj gledati...vidim da ne gledate toliko kalorije....Večinoma so oznake za energetsko vrednost, potem pa piše še proteini, glucide, lipide, fibres (predvidevam da so to vlakna), sodium....
Kaj je najvažnejše..?

Pa še to me zanima, ali lahko samo beljakovine uživam, brez OH? Ali lahko kdaj pa kdaj kaj od OH? Najhuje mi je, ker bom brez sladoleda, na taki vročini...

Resnično sem srečna, ker sem začela s to dieto....nisem tako polna...nimam občutek kot da sem barbapapa...
En sam pogled, lahko ustvari vesolje...(Morgenstern)
0
Nazaj na vrh
sea
Starost: 43Pridružen: 12. mar 2006Prispevkov: 1217Kraj: neskončni oceanStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 15:19
Povezava do prispevka
sassska za tja bo še treba kar precej kondicije Smile Najboljše, da kar skupaj preizkusiva. Pa hvala za čestitke, mi je dalo zagon :)

Kar se TermoDrina tiče: meni ima kar ok okus, čeprav se ga je mogoče treba navadit, nikakor pa ni nagravžen, prav paše mi. Trener je celo rekel, da ga lahko pijem 3x na dan, čeprav ga jaz raje kar enkrat pred treningom. Se mi ne zdi, da bi bilo za pretiravat....
0
Nazaj na vrh
diakana
Starost: n/aPridružen: 6. sep 2006Prispevkov: 994Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 15:45
Povezava do prispevka
Pozdravljene Planetke, kako smo kaj?

Če se me še spomnite, pozimi sem shujšala 14 kil. Malo na hitro, zato sem bila verjetno zato tako zelo švoh, no pa še ljubezenske težave. Od takrat sem pojedla ogromno čokolade in podobnih pregreh, malo sem dobila nazaj ampak počutje je pa super. Vam povem, da ob vsem kar sem pojedla v tem času lahko rečem, da če si aktiven, lahko poješ marsikatero neumnost :). Zdaj bi pa rada dala dve tri kilce dol in se znova pridružujem temu happy clubu :). Mislim, da bo tamala malca :).
0
Nazaj na vrh
inny
Starost: 45Pridružen: 25. avg 2006Prispevkov: 997Kraj: MedvodeStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 16:11
Povezava do prispevka
Diakana welcome back to the club! Valda, da se te spomnem, si bila zelo pridna. Ne dvomim, da ti ne bi ratalo tudi zdaj. Go girl!!!!
0
Nazaj na vrh
majci22
Starost: 40Pridružen: 6. jun 2006Prispevkov: 357Kraj: In my dreamsStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 17:12
Povezava do prispevka
Kaj pa pravite o nadomestkih obroka oz napitkih ki jih prodajajo v Mullerju? Mislm da so neki Slim... pa še neki naprej. A katera pije to?
0
Nazaj na vrh
Minnie
Starost: 37Pridružen: 8. sep 2006Prispevkov: 541Kraj: Blizu KranjaStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 17:16
Povezava do prispevka
No jaz sem se zmerila. želim si le malo manj pudingasto in malo bolj kompaktno postavo, trenutno stanje....Pa bomo videli kako bodo kazali centimetri čez teden-2...

Pas: 60 cm
Boki: 89 cm
Stegna: 51 cm

To je to.
0
Nazaj na vrh
Lubenica
Starost: n/aPridružen: 10. jul 2006Prispevkov: 6018Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 17:28
Povezava do prispevka
Minnie, za utrjevanje postave- teci! Jaz kar ne verjamem, kako se mi je utrdilo celotno telo od ure teka na dan... Pa še celulit izginja, noge dobivajo lepo obliko,...
0
Nazaj na vrh
exotica
Starost: 41Pridružen: 23. apr 2006Prispevkov: 282Kraj: BarcelonaStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 17:31
Povezava do prispevka
quote:940f26c8c3="I cukrcek I"...več beljakovin...manj OH....nič sladkorja, soli, sadje malo

prvič čujem kaj takega...da pa sadje ni za hujšanje???!!!!!
pa sej to je najbolj zdrava hrana, poleg zelenjave...vsi priporočajo čim več sadja....a ve to odsvetujete??zaradi česa že??? sadnega sladkorja???

ne vem no če imate prav...
0
Nazaj na vrh
Lubenica
Starost: n/aPridružen: 10. jul 2006Prispevkov: 6018Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 17:33
Povezava do prispevka
Ja, sadje ima veliko sadnega sladkorja. Če te skrbijo vlaknine in vitamini, jih lahko nadomestiš z zelenjavo.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Hujšamo s Planetom Lepote!
Stran 102 od 120
Pojdi na stran 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106 , 107
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.