Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Študija: to so karakteristike staršev, ki nočejo cepiti svojih otrok

15. okt 2020 11:28
0

"Cepljenje, ki rešuje milijone življenj, je med največjimi dosežki medicine," je verjetno stavek, ki ste ga doslej slišali največkrat. In ko se laž dovolj dolgo ponavlja, postane resnica.

Eden izmed načinov šikaniranja in degradacije tistih, ki nočejo cepiti, je tudi ta, da se jim pripisuje, da so manj izobraženi oz. neizobraženi, nerazgledani ali celo kar neumni.

A študija, ki so jo izvedli raziskovalci v Teksasu v ZDA, je pokazala, da praviloma ne cepijo višje izobraženi in razgledani ter bolje situirani starši, ki so se o cepivih temeljito poučili preko znanstvenih publikacij.

Raziskovalci so po desetih področjih Teksasa preverili število otrok, ki jih starši niso hoteli cepiti v šolskem letu 2012 do 2013 ter 2017 do 2018. Ugotovili so, da odstotek necepljenih narašča v 41 od 46 držav, pri čemer je bilo največ necepljenih v najpremožnejših predelih kot so Austin, Dallas-Forth Worth in Houston. To so države, kjer je največja blaginja, starši pa najbolj izobraženi.

Dokazov in raziskav, ki potrjujejo, kako izjemno škodljiva so cepiva, saj povzročajo avtizem on motnje avtističnega spektra; alergije; avtoimunske bolezni ipd., je nešteto, vendar se jih zaradi izjemno močnega lobija farmacevtske industrije vztrajno zanika in prikriva in hkrati zavaja, da so cepiva varna, učinkovita ter da so 'izkoreninila' bolezni.

Niso cepiva tista, ki so izkoreninila bolezni

A bolezni niso 'izkoreninila' cepiva, temveč boljša prehrana, višji higienski standard in uvedba kanalizacije. Že z malo raziskovanja se pride do uradnih podatkov in grafov, ki to dokazujejo.

Upad bolezni in smrtnosti pred uvedbo cepiv v Veliki Britaniji:

Upad bolezni in smrtnosti pred uvedbo cepiv v ZDA:

Četudi neodvisni raziskovalci objavijo kako raziskavo, znanstvene publikacije pod pritiski farmacevtske industrije, ki je njihov glavni financer, klonijo in jih umaknejo; raziskovalcem, ki so si upali spregovoriti, pa uničijo kariere. Med njimi so npr. dr. Andrew Wakefield, dr. Judy A. Mikovits in dr. Christopher Exley, a to so le nekatera izmed imen.

Vse torej kaže, da se kljub agresivnemu delovanju farmacevtske industrije in čedalje hujši represiji, čedalje več ljudi loti raziskovanja in pride do pravih, sicer skrbno prikrivanih, informacij o cepivih.

Zanimivosti

 • Ali ste vedeli, da Amiši, kjer ne uporabljajo nikakršnih cepiv, ne poznajo avtizma in motenj avtističnega spektra? In, zanimivo, tudi 'smrtonosne bolezni' jih še niso izbrisale z obličja zemlje.
 • Ali ste vedeli, da se "smrt v zibki" v veliki večini primerov zgodi neposredno po cepljenju?
 • Ali ste vedeli, da je "smrt v zibki" kot stranski učinek navedena pri večini cepiv?
 • Ali ste vedeli, da od leta 1986 proizvajalci cepiv, torej farmacevtska podjetja, ne odgovarjajo več odškodninsko za posledice cepljenj?
 • Ali ste vedeli, da v ZDA vsako leto izplačajo več milijard odškodnin zaradi smrti in poškodb po cepljenju, ki pa jih zaradi imunosti farmacevtske industrije od leta 1986 dalje izplačujejo iz žepov davkoplačevalcev?
 • Ali ste vedeli, da so vsi 'necepilci' ali 'antivakserji' bivši cepilci, ki so verjeli v cepiva in zaupali stroki, a ostali sami s poškodovanim ali celo mrtvim otrokom? Njihove tragične zgodbe si lahko preberete tukaj.

Preberite še ostale objave v zvezi s cepivi in cepljenji:

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Načeloma velja prepričanje, da se modrost s staranjem povečuje, vendar empirične raziskave kažejo, da ni čisto tako.