Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Še ena raziskava potrdila, da so necepljeni otroci neprimerljivo bolj zdravi od cepljenih

2. jul 2020 19:26
0

Oglasno sporočilo

Rezultati so pokazali boljše zdravstveno stanje kar se tiče razvojnih zaostankov, astme in vnetij ušes pri otrocih, ki v prvem letu življenja niso prejeli cepiv.

Da so necepljeni otroci neprimerljivo bolj zdravi kot cepljeni, že dolgo ni več skrivnost, sedaj pa je nova študija, ki je bila objavljena v znanstveni publikaciji SAGE Open Medicine, podrobneje razdelala zdravstveno stanje cepljenih in necepljenih otrok. Prišli so do zaključka, da imajo cepljeni otroci precej več zdravstvenih težav kot njihovi necepljeni vrstniki.

Prej, kot se cepi otroka, hujše so posledice

Rezultati temeljijo na podatkih 2000 otrok, rojenih med novembrom 2005 in junijem 2015. Sledili so jim nepretrgoma najmanj 3 leta od rojstva dalje. Status cepljenja je bil določen glede na cepiva, ki so jih prejeli do prvega leta starosti, kar je naneslo 30,9 odstotka otrok v skupini necepljenih. Rezultati so pokazali, da ima cepljenje do prvega leta starosti najbolj uničujoč vpliv na zdravje otrok. To vključuje predvsem pojav astme, vnetij ušes in zaostankov v razvoju.

V ločeni analizi so ugotovili, da če so otroci pred prvim letom prejeli več cepiv, je bilo tudi več nevarnosti za prebavne težave kot posledice poškodovanega črevesja, ki pa so povezane s pojavom avtizma in motenj avtističnega spektra. Če so bili otroci cepljeni do 6. meseca starosti, so bili še posebej ogroženi oz. so razvili največ zdravstvenih težav in bolezni.

Soavtorja študije sta bila dr. Brian Hooker in Neil Miller, pri čemer je vodilni avtor študije, dr. Hooker, povedal: "Rezultati jasno kažejo boljše zdravje otrok, ki v prvem letu življenja niso bili cepljeni. Te ugotovitve so konsistentne in podprte z dodatnim raziskovanjem, ki je pokazalo, da je cepljenje rizični faktor za vrsto zdravstvenih težav."

Tudi Children's Health Defense (CHD) je preveril skoraj 60 študij, ki so dale vse enake rezultate: to je, da so cepljeni otroci neprimerljivo bolj bolni kot njihovi necepljeni vrstniki. CHD je neprofitna organizacija, katere delo je posvečeno temu, da se zaključi epidemija kroničnih obolenj, ki jih ima že 54 odstotkov otrok in ki narašča s številom cepljenj in iz generacije v generacijo. Ob tem naj spomnimo, da je vsaka nova generacija bolj cepljena ter da se poškodbe prenašajo tudi s cepljenih staršev na otroke – vsa cepljenja in njihovi škodljivi učinki se kumulirajo.

Bolezni niso 'izkoreninila' cepiva

Poleg tega bolezni niso 'izkoreninila' cepiva, temveč je upad pojavnosti in smrtnosti povzročil višji higienski standard, kar vključuje uvedbo kanalizacije in umivanja rok; ter boljša prehrana, kar je tudi zmanjšalo umrljivost. Velik upad smrtnosti je opaziti na uradnih grafih že mnogo let pred uvedbo cepiv.

Bolezni se tudi ne da 'izkoreniniti', je pa najboljša zaščita proti njim močan imunski sistem, ki ga ravno cepiva uničujejo. Poleg tega je edina prava kolektivna imunost lahko dosežena tako, da se otroške bolezni preboli v otroški dobi in tako za večino njih doseže doživljenjsko imunost.

Informirajte se ~ odcepiti se ne morete.
 

Preberite še ostale objave v zvezi s cepivi in cepljenji:

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • VICKY je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 8 h
    Najprej čestitke PL za rojstni dan; spremljam vas že kar nekaj let, najbolj dragocena pa so nepristranska testiranja na Kozmetometru in vsaj zame - seznanitev s sestavinami kozmetičnih izdelkov, ki mi je odprla popolnoma nov pogled na kozmetiko. ...
    0
   • Vesna20 je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 10 h
    Na PL mi je najbolj všeč, da je zbranih veliko informacij na enem mestu, najdeš hitro, kar potrebuješ in veliko je povratnih informacij iz prakse, kar je najbolj pomembno. Ne pogrešam ničesar, vse je super, vse pohvale.
    0
   • sanda je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 10 h
    Ne glede na to, da sem bila včasih bolj aktivna članica na PL, tudi sedaj, ko pridem in iščem kakšno informacijo, jo vedno najdem, sploh kadar iščem kakšno kremico Wink Tako, da meni je uporabno vse, ne pogrešam ničesar.
    0
   • Travica je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 24 h
    Vse najboljše, planetek! Smile
    Najbolj všeč mi je, da ostaja PL zvest sam sebi in da ni sponzoriran od nikogar. Tako lahko zaupam člankom in nasvetom, ki jih najdem tukaj. Verjamem, da ostane takšen še vnaprej.
    0
  Izpostavljamo
  Danes pred 17 leti je nastal otročič, ki je kaj kmalu postal prvi in največji ženski spletni portal.