Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Študija: otroci z avtizmom imajo v možganih največ aluminija

4. jan 2018 13:26
0

Oglasno sporočilo
Študija, ki so jo opravili na univerzi Keele v Staffordshireju v Veliki Bitaniji, je nedovmno pokazala, da imajo otroci, ki imajo postavljeno diagnozo avtizma, možgane polne nevarnega nevrotoksina aluminija. To je bilo prvič, da je profesor Christopher Exley skupaj s svojo ekipo lahko preiskal tkivo možganov oseb, ki so umrle in so imele postavljeno diagnozo avtizma.
 
Odkritje ekipe je bilo naravnost šokantno, saj so se v možganih umrlih avtistov nahajale daleč najvišje količine aluminija od vseh tkiv možganov, kar so jih kdaj testirali. Naslednja stvar, ki so jo ugotovili, je bila, da so imela ta tkiva podobne količine aluminija kot pacienti, ki so umrli za Alzheimerjevo boleznijo.
 

PREBERITE TUDI: Odkrili prevaro in prikrivanje povezave med cepivi in avtizmom

 
Povedal je, da "v tej skupini relativno mladih ljudi – nekateri najstniki – smo našli več aluminija kot pri katerihkoli drugih umrlih." Pričakovali bi namreč, da je količina aluminija v možganih najvišja pri najstarejših, saj se z leti nalaga, zato so bile ugotovitve toliko bolj šokantne – in zgovorne.
 

Dodatno neverjetno odkritje

Kar pa jih je še dodatno presenetilo, je bila ugotovitev, da se je večina tega aluminija nahajala na precej nenavadnem mestu – torej znotraj celic, kar je zelo neobičajno, saj tega doslej še niso videli. Domneva, da so te celice nosile aluminij iz telesa v možgane.
 

To jih je vodilo do vprašanja: od kje je ta aluminij prišel?

 

Vsak dan smo bombardirani z aluminijem

Aluminiju smo izpostavljeni vsak dan, kajti čeprav je tako zelo škodljiv, živimo v dobi aluminija, saj predstavlja drugo najbolj uporabljano kovino: embalaža konzerv; posoda za kuhanje, kozmetika, čistila, onesnaženost … Najpomembnejši vir, iz katerega se aluminij absorbira v krvno-žilni sistem, pa so cepiva.
 

PREBERITE TUDI: Sodišče v ZDA potrdilo škodljivost cepiva proti ošpicam, mumpsu in rdečkam

 

Dr. Exley najbolj zaskrbljen zaradi aluminija v cepivih

Pred to študijo je bil Exley prepričan, da ni varne alternative aluminiju v cepivih, a po odkritjih študije, ki je pravzaprav potrdila, kar je pred mnogo leti ugotovil že dr. Andrew Wakefield, si je premislil: "Mislim, da moramo temeljito premisliti o tem, kdo prejme cepivo, ki vsebuje adjuvant aluminija. Ali to cepivo res reši življenje? Če ga ne, naj ne vsebuje aluminija."
 
 
Exleyeva študija je bila delno sponzorirana s strani inštituta Children’s Medical Safety Research Institute (CMSRI), organizacije, katere člani so že leta vedeli, da je aluminij v cepivih vir nevroloških obolenj.
 
Svojo zaskrbljenost so tudi javno objavili: "Zaskrbljenost strokovne javnosti se je pojavila zaradi čedalje večje pojavnosti avtoimunskih, vnetnih in kognitivnih obolenj že pri otrocih, pa tudi odraslih – od astme in alergij do nevroloških motenj in obolenj – ki so bile nekoč redke, sedaj pa so čedalje pogostejše in v zadnjih 30 letih strmo naraščajo."
 
"Vpliv cepiv na imunski in nevrološki sistem je treba resno preučiti, saj je to povezano z uspehom in sistemskimi učinki na izobraževalni sistem. Medtem, ko šole vsiljujejo od oblasti zahtevana cepiva, bo potrebno preučiti njihov vpliv na bodoče odločitve v zvezi s politiko splošnega zdravja in šolsko politiko."
 
A poznavalci, ki vedo, kdo poganja vodo tega mlina, se bojijo, da to, da bi se cepilo le, ko bi bilo to zares nujno, ne bo izvedljivo. Po podatkih študije so se cepiva, ki vsebujejo aluminij, dodatno razširila po tem, ko so iz njih umaknili prav tako nevarno živo srebro (tudi nevrotoksin). In kar je še večji problem: število zahtevanih cepiv iz leta v leto narašča – kot tudi število vseh možnih obolenj. Skratka najbolj cepljene generacije so najbolj bolne in neodporne.
 

PREBERITE TUDI: Raziskava: necepljeni otroci veliko bolj zdravi kot cepljeni

 
V objavi 'Aluminij v otroških cepivih ni varen' (Aluminum in Childhood Vaccines is Unsafe), je Neil Z. Miller napisal: "Pred obdobjem umika živega srebra iz cepiv (pred letom 2000), so majhni otroci prejeli 3,925 mcg aluminija do dopolnjenih 18 mesecev starosti. Po tem, ko sta bila na seznam cepiv dodana cepivo proti pnevmokoku in hepatitisu, so začeli prejemati 4,925 mcg aluminija, kar pomeni 25 % povišanje."
 
To pomeni ogromno, zato ni presenetljivo, da je s povečanjem vnosa aluminija preko cepiv povečana tudi pojavnost vplivov na otroške možgane. Svoje mnenje je zaključil z izjavo: "Strupene kovine, kot je aluminij, ne sodijo v profilaktična zdravila, ki se jim daje otrokom, najstnikom ali odraslim. Cepiva naj bi bila namenjena zdravim ljudem, zato mora biti njihova varnost (in učinkovitost) neoporečna."
 
Oba strokovnjaka sta tako mnenja, da staršev ne bi smeli siliti v to, da svoje najdražje povržejo (večkratnim) cepljenjem, ki vsebujejo nevrotoksine in druge škodljive snovi, ki so znani možganski strupi, ki dokazano povzročajo težave pri razvoju in avtoimunske bolezni. Avtizem je tako otroška oblika Alzheimerjeve bolezni, meni Exley.
 

PREBERITE TUDI: Avtizem povezan s pomanjkanjem koristnih bakterij v črevesju

 

Kako zaščititi otroke pred nalezljivimi boleznimi?

Preprosto: vse je navedeno v knjigi Otroštvo brez cepiv, ki bi morala biti na knjižni polici vsake družine.
0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • Tjaška je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 4 dnevi
    Čestitke PLANET LEPOTE Smile še leto do polnoletnosti Wink
    Všeč mi je barvitost in ličnost člankov in strani ... Pogrešam pa čase, ko še ni bilo toliko reklam da pridemo do člankov ... No pa saj vem, nekako je treba tudi zaslužiti Wink bomo ...
    0
   • VICKY je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 5 dnevi
    Najprej čestitke PL za rojstni dan; spremljam vas že kar nekaj let, najbolj dragocena pa so nepristranska testiranja na Kozmetometru in vsaj zame - seznanitev s sestavinami kozmetičnih izdelkov, ki mi je odprla popolnoma nov pogled na kozmetiko. ...
    0
   • Vesna20 je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 5 dnevi
    Na PL mi je najbolj všeč, da je zbranih veliko informacij na enem mestu, najdeš hitro, kar potrebuješ in veliko je povratnih informacij iz prakse, kar je najbolj pomembno. Ne pogrešam ničesar, vse je super, vse pohvale.
    0
   • sanda je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 5 dnevi
    Ne glede na to, da sem bila včasih bolj aktivna članica na PL, tudi sedaj, ko pridem in iščem kakšno informacijo, jo vedno najdem, sploh kadar iščem kakšno kremico Wink Tako, da meni je uporabno vse, ne pogrešam ničesar.
    0
   • Travica je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 5 dnevi
    Vse najboljše, planetek! Smile
    Najbolj všeč mi je, da ostaja PL zvest sam sebi in da ni sponzoriran od nikogar. Tako lahko zaupam člankom in nasvetom, ki jih najdem tukaj. Verjamem, da ostane takšen še vnaprej.
    0
  Izpostavljamo
  Kar nekaj podjetij tekmuje v pripravi cepiva za prehladno-gripozni virus, poimenovan COVID-19, saj so cepiva izjemen vir zaslužka farmacevtske industrije.