Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Cepiva vsebujejo DNK človeškega zarodka, ki povzroča avtoimunske bolezni in raka že pri otrocih

10. okt 2019 13:46
0

Oglasno sporočilo

Mnogi kljub vsem dokazom ne verjamejo, kako zelo škodljiva so cepiva, saj so sestavine, ki jih vsebujejo, tako grozljive, da je preprosto težko verjeti, da je kaj takega možno. Pa vendarle je. To so (ponovno) dokazali italijanski znanstveniki, izsledke svojih raziskovanj pa so predstavili na nacionalni konferenci National Biologist’s Chamber 25. januarja 2019. Po tej predstavitvi so njihova dognanja potrdile še certificirane kontrole in laboratorijske analize.

V cepivu za ošpice, mumps in rdečke so našli izjemno veliko količino celic človeškega zarodka – natančneje 360.000 celic. Od kje prihajajo? S celičnih kultur, na katerih gojijo viruse. Omenjeno cepivo vsebuje žive viruse, ki so oslabljeni. Osnova, na kateri vzgajajo viruse, naj bi bila tekom proizvodnje cepiva filtrirana, da bi se te celice odstranilo. DNK teh celic se ne bi smel nahajati v končnem izdelku, torej cepivu.

PREBERITE TUDI: Ideološki konstrukti o cepljenju - knjiga, ki bi jo moral prebrati vsakdo

Raziskave italijanskih raziskovalcev pa so pokazale ne le, da se te celice nahajajo v cepivih, temveč da jih je precej več kot zgolj 'sledovi' in predstavljajo kar 88 odstotkov celotne DNK cepiva. To pa še ni vse: DNK, ki so ga odkrili v cepivih, je MRC5 DNK, ki izhaja iz 14 tednov starega splavljenega moškega zarodka leta 1966. DNK so vzeli iz njegovih pljuč in jo naredili rakavo, da bi se kontinuirano razmnoževala, s čimer je postala nesmrtna.

Na teh celicah gojijo viruse, ki jih nato uporabljajo za cepiva. MRC5 celice so navedene v navodilu za cepiva, a le kot del procesa proizvodnje in ne kot sestavina, kar dejansko so. Te celice se nikakor ne bi smele nahajati v cepivih, saj so posledice izjemno hude, predvsem pa nepredvidljive.

Posledice celic MRC5 v cepivih – kaj vemo?

Nekaj pa je gotovo: DNK v cepivih lahko vpliva na DNK otroka, ki se ga cepi, ter povzročijo mutacije, kronične in avtoimunske bolezni, rakava obolenja in avtizem. Otroci z avtizmom imajo protitelesa proti človeškemu DNK, ki jih otroci brez avtizma nimajo. Neodvisni znanstveniki in zdravniki so prepričani, da je večji del avtizma danes, ki je čedalje bolj pogost – narašča namreč s številom prejetih cepiv – posledica mutacij, ki se zgodijo v otrokovem telesu po prejetju cepiv. Poleg posledic mutacij pa je znanost dokazala, da so DNK zarodka izjemno aktivne in velik sprožilec avtoimunskih odzivov.

PREBERITE TUDI: Študija: otroci z avtizmom imajo v možganih največ aluminija
 

V cepivih tudi druge neprimerne sestavine

Sicer pa DNK splavljenega moškega zarodka iz leta 1966 ni edina neprimerna snov, ki se nahaja v cepivih. Znanstveniki so razkrili še ostale kontaminante: naključni živalski virusi; kemikalije; razna zdravila, antibiotike, aluminij ... Zanimivo pa je, da v cepivu, ki naj bi ščitilo tudi pred rdečkami, niso odkrili virusa rdečk.

Spodaj pa si lahko ogledate še poučen intervju z dr. Jovano Stojković:


So cepiva varna? So učinkovita?

Čedalje več neodvisnih strokovnjakov – biologov, imunologov, dr. medicine in drugih raziskovalcev – opozarja javnost, da cepiva niso ne varna, ne učinkovita. Kronične, avtoimunske bolezni in rakava obolenja so v strmem porastu že pri otrocih, na sto tisoče staršev po svetu in pri nas pa priča o tem, kako je njihov, dotlej povsem zdrav otrok, po prejetem cepivu začel drastično nazadovati. Mnogi raziskovalci pa so tudi preprilčani, da je prisotnost tujega DNK pri otroku vzrok za čedalje več istospolno usmerjenih ter negotovosti s spolno identiteto.

Informirajte se – odcepiti se ne da.

Preberite še ostale objave v zvezi s cepivi in cepljenji:

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • Tjaška je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 4 dnevi
    Čestitke PLANET LEPOTE Smile še leto do polnoletnosti Wink
    Všeč mi je barvitost in ličnost člankov in strani ... Pogrešam pa čase, ko še ni bilo toliko reklam da pridemo do člankov ... No pa saj vem, nekako je treba tudi zaslužiti Wink bomo ...
    0
   • VICKY je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 5 dnevi
    Najprej čestitke PL za rojstni dan; spremljam vas že kar nekaj let, najbolj dragocena pa so nepristranska testiranja na Kozmetometru in vsaj zame - seznanitev s sestavinami kozmetičnih izdelkov, ki mi je odprla popolnoma nov pogled na kozmetiko. ...
    0
   • Vesna20 je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 5 dnevi
    Na PL mi je najbolj všeč, da je zbranih veliko informacij na enem mestu, najdeš hitro, kar potrebuješ in veliko je povratnih informacij iz prakse, kar je najbolj pomembno. Ne pogrešam ničesar, vse je super, vse pohvale.
    0
   • sanda je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 5 dnevi
    Ne glede na to, da sem bila včasih bolj aktivna članica na PL, tudi sedaj, ko pridem in iščem kakšno informacijo, jo vedno najdem, sploh kadar iščem kakšno kremico Wink Tako, da meni je uporabno vse, ne pogrešam ničesar.
    0
   • Travica je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 5 dnevi
    Vse najboljše, planetek! Smile
    Najbolj všeč mi je, da ostaja PL zvest sam sebi in da ni sponzoriran od nikogar. Tako lahko zaupam člankom in nasvetom, ki jih najdem tukaj. Verjamem, da ostane takšen še vnaprej.
    0
  Izpostavljamo
  Kar nekaj podjetij tekmuje v pripravi cepiva za prehladno-gripozni virus, poimenovan COVID-19, saj so cepiva izjemen vir zaslužka farmacevtske industrije.