Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Cepiva vsebujejo DNK človeškega zarodka, ki povzroča avtoimunske bolezni in raka že pri otrocih

10. okt 2019 13:46
0

Mnogi kljub vsem dokazom ne verjamejo, kako zelo škodljiva so cepiva, saj so sestavine, ki jih vsebujejo, tako grozljive, da je preprosto težko verjeti, da je kaj takega možno. Pa vendarle je. To so (ponovno) dokazali italijanski znanstveniki, izsledke svojih raziskovanj pa so predstavili na nacionalni konferenci National Biologist’s Chamber 25. januarja 2019. Po tej predstavitvi so njihova dognanja potrdile še certificirane kontrole in laboratorijske analize.

V cepivu za ošpice, mumps in rdečke so našli izjemno veliko količino celic človeškega zarodka – natančneje 360.000 celic. Od kje prihajajo? S celičnih kultur, na katerih gojijo viruse. Omenjeno cepivo vsebuje žive viruse, ki so oslabljeni. Osnova, na kateri vzgajajo viruse, naj bi bila tekom proizvodnje cepiva filtrirana, da bi se te celice odstranilo. DNK teh celic se ne bi smel nahajati v končnem izdelku, torej cepivu.

PREBERITE TUDI: Ideološki konstrukti o cepljenju - knjiga, ki bi jo moral prebrati vsakdo

Raziskave italijanskih raziskovalcev pa so pokazale ne le, da se te celice nahajajo v cepivih, temveč da jih je precej več kot zgolj 'sledovi' in predstavljajo kar 88 odstotkov celotne DNK cepiva. To pa še ni vse: DNK, ki so ga odkrili v cepivih, je MRC5 DNK, ki izhaja iz 14 tednov starega splavljenega moškega zarodka leta 1966. DNK so vzeli iz njegovih pljuč in jo naredili rakavo, da bi se kontinuirano razmnoževala, s čimer je postala nesmrtna.

Na teh celicah gojijo viruse, ki jih nato uporabljajo za cepiva. MRC5 celice so navedene v navodilu za cepiva, a le kot del procesa proizvodnje in ne kot sestavina, kar dejansko so. Te celice se nikakor ne bi smele nahajati v cepivih, saj so posledice izjemno hude, predvsem pa nepredvidljive.

Posledice celic MRC5 v cepivih – kaj vemo?

Nekaj pa je gotovo: DNK v cepivih lahko vpliva na DNK otroka, ki se ga cepi, ter povzročijo mutacije, kronične in avtoimunske bolezni, rakava obolenja in avtizem. Otroci z avtizmom imajo protitelesa proti človeškemu DNK, ki jih otroci brez avtizma nimajo. Neodvisni znanstveniki in zdravniki so prepričani, da je večji del avtizma danes, ki je čedalje bolj pogost – narašča namreč s številom prejetih cepiv – posledica mutacij, ki se zgodijo v otrokovem telesu po prejetju cepiv. Poleg posledic mutacij pa je znanost dokazala, da so DNK zarodka izjemno aktivne in velik sprožilec avtoimunskih odzivov.

PREBERITE TUDI: Študija: otroci z avtizmom imajo v možganih največ aluminija
 

V cepivih tudi druge neprimerne sestavine

Sicer pa DNK splavljenega moškega zarodka iz leta 1966 ni edina neprimerna snov, ki se nahaja v cepivih. Znanstveniki so razkrili še ostale kontaminante: naključni živalski virusi; kemikalije; razna zdravila, antibiotike, aluminij ... Zanimivo pa je, da v cepivu, ki naj bi ščitilo tudi pred rdečkami, niso odkrili virusa rdečk.

Spodaj pa si lahko ogledate še poučen intervju z dr. Jovano Stojković:


So cepiva varna? So učinkovita?

Čedalje več neodvisnih strokovnjakov – biologov, imunologov, dr. medicine in drugih raziskovalcev – opozarja javnost, da cepiva niso ne varna, ne učinkovita. Kronične, avtoimunske bolezni in rakava obolenja so v strmem porastu že pri otrocih, na sto tisoče staršev po svetu in pri nas pa priča o tem, kako je njihov, dotlej povsem zdrav otrok, po prejetem cepivu začel drastično nazadovati. Mnogi raziskovalci pa so tudi preprilčani, da je prisotnost tujega DNK pri otroku vzrok za čedalje več istospolno usmerjenih ter negotovosti s spolno identiteto.

Informirajte se – odcepiti se ne da.

Preberite še ostale objave v zvezi s cepivi in cepljenji:

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Žajbelj in menopavza: je to popolna zeliščna pomoč za vročinske oblive?