Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

malalumpa

  • malalumpa je napisal/a na forum v temo Katere turistične agencije so vas razočarale?.

   3. jun 2014 15:24

   Pred leti nad je potovalna agencija Avantura (ne vem ali še obstaja) spremenila dan odhoda v zadnjem hipu, res je bila totalna avantura potovati z njimi, žal neprijetna.

   Vodiča smo 1x videli, ponujal je zelo drage izlete, zato smo si raje sposodili avto in otok raziskovali sami Smile

   34
  • malalumpa je napisal/a na forum v temo Bivši me želi nazaj.

   7. maj 2014 18:07

   Ne hodi nazaj, to je moje mnenje, odločitev je pa tvoja. Na tvojem mestu bi oba tipa skenskala in si vzela čas zase. Kje si ti v celotni zgodbi? Drgač pa je težko slediti tako dramatični in zmedeni zgodbi, čisto preveč drame za moj okus, če pa si ti srečna in se dobro počutiš ob tem, potem kar nadaljuj.

   6
  • malalumpa je napisal/a na forum v temo Partnerjev otrok iz prejšnje zveze.

   30. apr 2014 10:36

   Ok, nisem brala vaših odgvorov, zato se bom morda ponavljala...

   Zapomnite si punce, da je otrok iz prejšnje zveze vedno na prvem mestu (veliko pred partnerko) in da se bo moški vedno najprej njemu prilagajal, saj je še otrok. Ne rečem da to ni prav, sploh ne.

   Imela sem priložnost spustit se v zvezo s moškim, ki ima otroka, sicer mlajšega, pa vendar. Ampak sem vedela, da bo najprej otrok, potem je tukaj še otrokova mama - bivša, s katero se hočeš nočeš mora videvat zarad vzgoje otroka in si nisem želela zakomplicirat življenje. Nisem se bila pripravljena prilagajaz v tolikšni meri.

   Vidva sta skupaj komaj 2 meseca, kar zame res ni neko dolgo časovno obdobje in če ti se je že sedaj problem prilagajat (tut meni bi se bil), če ti ni všeč, da nič vnaprej ne moreta splanirat zaradi otroka, potem nima smisla, vsaj pomoje. Drgač pa bi boljša organizacija tvojega fante in njegove bivše oz. mame otroka tukaj veliko pomagala, naj se zmenijo katere dneve je pri očetu in pika, ne pa zganjat take drame. Pomoje to njegova bivša dela nalašč, da bi tebi živci popustili in da bi odšla, mislim da je na pravi poti, če bo nadaljevala...

   27
  • malalumpa je napisal/a na forum v temo Samski.

   30. apr 2014 10:27

   Smile Tudi sama sem rabila res ogromno časa da sem vse predelala iz prejšnje zveze. Sedaj sem teče 3 leto samskega življenja in mi je super. Tudi mene nič "ne zadane". Razvadiš se, da se nobenmu ne prilagajaš, postaneš malo egoističen in se ti ne da...  Po končani zvezi sem si dala 1 leto samskosti, pod nujno, ampak potem sem vidla da mi je super, da počnem samo tisto kar me veseli, da ne rabim partnerja da bi bila srečna. Spremenila sem veliko stvari pri sebi. Par mesecev nazaj sem s bivšim spila kavo na njegovo pobudo, brez nobenih čustev...

   Ko sem se razšla so prvi tedni in meseci bili precej zahtevni, mislila sem da ne bom preživela, sedaj sem vesela da se je izšlo tako kot se je. Ali bom kmalu šla v novo zvezo? Ne vem kaj me čaka, vendar dvomim, ker sem zbirčna, ker mi je svoboda fajn, ker enostavno ne želim da me nihče silim imeti družino čez kako leto, ker želim delati na sebi, potovati, nobenem ne polagat račune kje sem, zakaj tam grem in za koliko dolgo :))

    

   1069
  • malalumpa je napisal/a na forum v temo Kaj vas je zaznamovalo v prejšnji zvezi?.

   2. dec 2013 10:03

   Če bi res želela na vsa vprašanja podrobno odgovorit bi rabila 12 ur, hehe. Vztrajala sem predolgo - dobrih 6 mesecev po tem ko sem slutila, da ne bo šlo. Naučila sem se ogromno in ugotovila kakšnega partnerja si želim. Popuščala sem mu preveč. Potem seveda pričakovanja kako naj bi bilo, še ena napaka. Skratka, po razhodu sem se spremenila zelo in to pomoje na boljše. Dolgo sem rabila da sem ga prebolela, ampak se zato že 1 leto počutim fenomenalno. Vem, da mi je dal ogromno lekcij, čeprav takrat seveda ni bilo najbolj prijetno. Tudi midva sva imela različne prioritete v življenju, on otroke, jz pa vse ostalo razen otrok (šola, kariera, potovanja...) Smile

   Sedaj ima tisto kar si je želel in če se ima vsaj 50% tolk fajn kot se jz trenutno, sem vesela zanj in mu privoščim. Nimava nobenih kontaktov, saj tega niti ne potrebujem. Lahko rečem da sem ob njemu odrasla, se spremenila iz rahlo razvajene punčke, ki ni vedla kaj je življenje v žensko, ki ve kaj si želi. Hvaležna sem mu za absolutno vse kar sem doživela ob njem, za vse lepo in za vse manj lepo. Upam, sicer da če bom kdaj imela ženske otroke, da ne bodo šle skozi takšno izkušnjo kot sem jo imela jz, da jo ne bodo potrebovale. Tu pa tam se spomnim kaj sva počela in kje sva bila, ko kdo omeni tisti kraj, ampak to mogoče parkrat na leto. Spomin nanj me ne boli več. Če bi ga kdaj srečala bi ga pozdravila, ga objela in mu zaželela vse dobro. Mogoče se kdaj srečava, nikoli se ne ve, ali pa tudi ne. Mogoče šele v naslednjem življenju...

   18
  • malalumpa je napisal/a na forum v temo Od prehranskih dopolnil jemljem ....

   2. dec 2013 9:48

   Res sem presenečena nad dolgi seznami vsega kar jemljete...

   Včasih sem občasno jemala Mg zaradi krčev v nogah med telovadbo. Sedaj ne jemljem ničesar, saj menim da s kakovostno in zdravo prehrano dobimo vse kar potrebujemo. Bolj pa šla spet narediti krvno sliko, saj sem vegeterijanka Smile

   388
  • malalumpa je napisal/a na forum v temo Razpad zveze, ker le eden od partnerjev želi otroke.

   16. sep 2013 16:04

   Mislim da je darovana celica odločitev posameznika, sama se ne bi spuščala v to, niti za darovano jajčece, niti za darovano spermo. Takrat bi raje posvojila otroka, če bi si ga seveda zelo želela.

    

   41
  • malalumpa je napisal/a na forum v temo 'Stranski učinki' nosečnosti in poroda.

   23. jul 2013 20:17

   Meni je tale tema res všeč, saj se govori tako o pozitivnih kot tudi negativnih posledicah poroda in starševsta.

   Tudi tukaj na temi je moč občutiti (drage mamice, ne me zdej napast), da je neprempanost, izčrpanost in vse kar otrok prinese s seboj tabu tema, ki se prikriva, ne prizna se jo niti sebi, kaj šele drugim, saj bi potem takoj bila označena kot slaba mati, ki ji je vse težko za svojega otroka (kar je seveda daleč od resnice).

   Trenutno ne razmišljam o otrocih. Imela sem priložnost srečati zelo zahtevne otroke, srednje in manj zahtevne. Lahko rečem da ti srednje in manj zahtevni, se meni osebno zdijo precej zahtevni. Kot je ena že povedala, otroka ne moreš dati na off za par dni, da si napolniš baterije. Jz ko recimo pazim od sorodnice/prijateljice otroka, se lahko umaknem ko imam vsega dovolj, one se pa ne morejo.

   Poznam primer mlade mamice, ki se skos trudi otroka vtaknit drugim v varstvo,da lahko gre malo po svoje. Jz jo ne obsojam, samo če bi njena mami želela otroka meti, bi si jih še rodila. Seveda ne bo odklonila varstvo vnučka, tudi če je preutrujena od vsega (saj ni več tako mlada in polna energije), saj bi potem bila slaba babi. In tko vse v krog. Krog pa je začaran.

   100x bolj premislila če bom imela otroka, saj menim da tisto veselje, ki ti ga ustvarijo, ni vredno vseh neprespanih noči in vsega odpovedovanja. Nismo vsi za vse. Kapa dol vsem mamicam.

   Potem z otrokom ne moreš tako in toliko potovati kot brez. Da pa ne govorim o nosečnosti (morebitne slabosti), porodu (masaker v porodnišnici, ja žal še vedno vsako režejo za ziher; da ne omenjam indukcije in pospeševanja poroda, ker se njim ne da čakat, skakanja po trebuhu nosečnice, da gre otrok ven... Groza me je samo ko pomislim na to, kaj vse morajo dati skos ženske, ki si želijo otroka...). Če bi že rodila, bi rodila v hiši za porode ali pa z babico doma.

    

   169
  • malalumpa je napisal/a na forum v temo Razpad zveze, ker le eden od partnerjev želi otroke.

   22. jul 2013 12:42

   Še moj pogled bom dodala. Prvo, naj omenim da je moja prejšnja zveza razpadla tudi zato ker si jz otrok nisem želela (niti v tem času, niti s tem partnerjem). Iskreno nisem prepričana ali si ji bom kdaj želela in jih imela. Bivši partner mi nikoli direktno ni povedal, da sva se zato razšla, ampak sem to enostavno čutila. Nisva bila za skupaj. Ne bi pisala osebnih stvari in podrobnosti, samo naj omenim da je njegov življenjski cilj bil imeti otroka, vsaj dva in da se je v skladu s tem obnašal.

   1 leto po najinem razhidu je že druga bila noseča z njim, pomoje je pobral prvo, ki je šla mimo in ji naredil otroka. Upam, da je sedaj srečen, kajti zase vem da uživam in ne bi ničesar spremenila, ko pogledam za nazaj. Res je da sva imela kar nekaj tudi drugih težav, ampak "projekt" otrok je naju še dodatno oddaljeval. Ko sva se spoznala je on izrazil željo imeti otroka čez 2 leti, kar je meni bilo prehitro, potem je rekel čez 3 leta. Težko sodi ali mu je bilo pomembno s kom ima otroka ali ne.

   Ja, različne želje glede načrtovanja družine definitivno lahko pomagajo k razpadu zveze. Če pa je to glavni razlog za razpad zveze, potem boljše da je razpadla.

   Nič se ne sekirat, da bo moški, ki se razide s partnerko katera ne želi otrok, moral iskat novo. Hitro to oni najdejo in opravijo, ni to njim nek problem.

   Za avtorico teme - poskusita se pogovorit in sklenit nek kompromis. Dobro vpršanje je ali si boš kdaj želela otroke? Ali si jih želiš z njim?

    

   41
  • malalumpa je napisal/a na forum v temo Izposojanje zobnih ščetk med partnerji.

   17. maj 2013 13:32

   iskreno, meni je to tudi bljak, ogabno. Ajd če je kriza, pa si 1x izposodita partnerja zobno krtačo, ampak skos da 1 uporabljata pa je katastrofa.

   50
  • malalumpa je napisal/a na forum v temo P: lake Jessica, China Glaze, Essence.

   9. maj 2013 18:13

   Prodam naslednje lakce:

   - China Glaze

   *Peachy keen, samo preizkušen

   *First class ticket, samo preizkušen

   - Jessica

   *Midnight moonlight, 1x uporabljen

   *Solar Eclipse, 1x uporabljen

   -Essence, top coat, 1 evro

    

   Cena  lakovJessica in China Glaze je 5 evrov.

   Cena lakca Essence je 1 evro. Ob nakupu dveh lakov ga podarim Smile

   1
  • malalumpa je napisal/a na forum v temo P: parfum LACOSTE - Touch of Pink, AVON - Summer White, Britney Spears....

   5. maj 2013 16:24

   Prodam 4 parfuma, saj ne pridejo na vrsto. Ob nakupu dveh parfumov, pa podarim toaletno vodico New Brand, For ever (fotka je na koncu).

   1. Parfum Lacoste - touch of pink, 90 ml, razvidno iz slike koliko ga manjka, cena: 19 evrov

   2. Avon - Summer White, 50 ml, razvidno koliko ga manjka, cena: 9 evrov

   3. Victorias secret garden, 30 ml, manjka ga čisto malo, vidi se iz slikce, cena: 9 evrov

   4. Britney Spears, Midnight Fantasy, 15 ml, manjka ga čisto malo, cena: 10 evrov

   PODARIM ob nakupu dveh parfumov po Vaši izbiri:

   New brand, For ever

   1
  • malalumpa je napisal/a na forum v temo Moja sestra .

   30. apr 2013 16:56

   Pomoje če ona nima interesa, da bi vajin odnos funkcioniral, je tko brezveze da se karkoli trudiš, podobno kot v zvezi, saj za kakovosten odnos se rabta truditi oba.

   Iz napisanega sem razbrala da njen vajin odnos ni pomemben, da je ljubosumna nate ker ti gre fajn. S takšnimi ljudmi se nima smisla ukvarjat.

    

   6
  • malalumpa je napisal/a na forum v temo P: ženska oblačila BENETTON, PROMOD, SISLEY, ESPIRIT, št. S/M.

   30. apr 2013 16:33

   Prodam lepo ohranjena ženska oblačila:

   1. Bela bluza Benetton, modna, lahkotna, z zanimivim vzorcem, zelo lepo ohranjena, št. S/M, sestava: 100% bombaž , zelo lepo ohranjena, cena: 12 evrov

   Mere:

   *širina od šiva do šiva spredaj: 43cm

   *hrbtna dolžina: 55 cm

   *dolžina rokava: *** notranja stran: 29 cm *** zunanja stran: 44 cm

   2. Tunika Promod, št. S/M, modna, ohranjena, cena: 10 evrov

   3. ESPIRIT 3/4 hlače, št. 36

   Modne, elegantne črne ženske hlače, 1x oblečene,  brezhibne, cena: 17 evrov

   4. Majica Sisley, št. S, ohranjena, bombažna, cena: 6 evrov

   Več informacij na ZS!

   1
  • malalumpa je napisal/a na forum v temo P: novo denarnico DESIGUAL.

   27. apr 2013 14:10

   Prodam novo, modno Desigual denarnico, z veliko prostora za kartice in posebnim predalom na zadrgo za drobiž.

   Dimenzije: 18  x 11 cm.

   cena: po dogovoru; več informacij na ZS!


    

   1
  • malalumpa je napisal/a na forum v temo P: torbico OILILY.

   27. apr 2013 10:06

   Prodam modno, ohranjeno torbico znamke Oilily, dimenzij 33 (dolžina)  x 23 cm (višina).

   Torbica ima en notranji predal na zadrgo in en zunanji predal ter v notranjosti 2 predala za mobitel in ostale drobnarije (razvidno iz slik).

   Torbica se lahko nosi v roki (ima ročki) ali čez ramo (vsebije dodatni rdeči pas, ki ga zraven priložim in ki ni uporabljan).

   Cena: 36 evrov

   Možen je oseben prevzem ali pošljem po pošti po nakazilu na TRR. Ob nakupu priložim darilo. Več informacij na ZS!

    

    

   1
  • malalumpa je napisal/a na forum v temo P: maskara BOURJOIS Volume & Fast Perfect s elektično krtačko.

   27. apr 2013 9:53

   Prodam 2 x uporabljeno črno maskaro Bourjois, Volume & Fast Perfect s električno vtečo krtačko v obe smeri.

   Vsebina: 9 ml

   Maskara je odprta cca. 3 tedne nazaj, rok uporabe: 6 mesecev.

   Cena: 8 evrov

   Pošljem lahko po pošti ali jo osebno prevzamete (po želji). Več informacij na ZS!

   1
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja pred 6 dnevi
  RES slabo, meni izsušuje kožo
 • Tanja 21. feb 2023 18:20
  Izvrsten, najboljši
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
  Svaljka se
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
  Ne preprečuje vonjav
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
  Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Vintage obleke so v zadnjih letih vse bolj priljubljena izbira na rdeči preprogi – od Oskarjev do Met Gala in vseh vmes.