JoLynn ni ti jih treba iz dveh delov sestavit
Poglej malo druge slikice, mogoče najdeš inspiracijo
(vidim da si že sama ugotovila
)
Upam, da najdeš tele kapljice, drugače pa daj kaj drugega (npr. čokoladne srčke, če jih najdeš) ali pa nalomljeno čokolado, čeprav se zna zgodit, da se bo čokolada mal stopila 
Mrvice pa perlice pa te zadeve pa daš gor, ko so pečeni in ohlajeni, "zalimaš" jih pa s sladkorjevim ledom (sladkor v prahu + voda po kapljicah (po želji še mal limone), da postane taka bela gosta masa, zraven pa lahko dodaš še kakšno živilsko barvo, da bo mal barvasto
Ali pa kar s čokolado 


































). So zelo okusni ampak sem ocitno imela precisto maso, ker mi "razpadajo". Kapica kar sama odstopi, spodnji del se ga samo dotaknes in je ze "pohabljen"...




(če so ratali, seveda) 

Čokoladne kapljice sem pa tudi dobila, in sicer v Sparu, bom pa za naslednjič vedela in uporabila navadno čokolado. Hvala. 



) po receptu moje prababice. Verjetno bova v sredo spekle še en komplet.
To so bili res top piškoti, tako da upam, da recept spet izpostavite!