Pri nas kuha mami in nikoli nisem pomislila da bi rekla da si bom kuhala sama,ker za moje pojme kuha precej bolj zdravo kot pa katerakoli druga mama ki jo poznam...Na našem jedilniku ni nikoli svinjine, govedina je le v polpetih v ponedeljkih. Jemo purana, piščanec je pečen v vrečki in v pečici,brez kože, zelenjava na teflonu,enkrat tedensko imamo ajdovo kašo,paprikaše s piščančjimi kockami...Ne vem. Meni se zdi da kuha prav fajn.Ni ogromno mesa,ni ogromno OH-jav,je vsega po malo. Predvsem pa ni veliko masti in nikomur ne pade na pamet da bi kaj dodatno na masti pekel.
Zajtrke in večerje jemo vsak posebej-če sploh, nikoli pa se za večerje in zaktrke nič ne kuha -> se ne uporablja pečice,posode ali ponev...večinoma oči je kruh marmelado itd in kakav, mami je na sadju in jogurtih,jaz pa tudi večinoma.
Vsi imamo normalno telesno težo.