Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Vse, kar bi morali vedeti o cepivih (pa najverjetneje ne veste)

17. maj 2021 11:34
0

Oglasno sporočilo

Eno izmed močno zakoreninjenih prepričanj – da ne rečemo kar religij – je prepričanje, da so cepiva rešila človeštvo pred izumrtjem; da so izkoreninila bolezni in da brez njih ne bi mogli preživeti. Kako je prišlo do tega, tako zakoreninjenega prepričanja? Če nas v nekaj prepričujejo od rojstva dalje, večina niti ne podvomi v resničnost postavljene paradigme – le-ta postane del naše realnosti. Če oz. dokler se nam ali našim bližnjim ne zgodi huda reakcija po cepljenju, ki je lahko tudi neozdravljiva in nepopravljiva.

V neizogibnost, varnost in učinkovitost cepiv nas prepričuje farmacevtska industrija in večina zdravnikov. A ko se lotimo raziskovanja, kot je to storila dr. Černič, se nam pokaže precej drugačna slika.

Oglejte si spodnji intervju in o cepivih boste izvedeli vse, kar bi morali vedeti, pa najverjetneje ne veste.

 

Če vam je video vzbudil zanimanje in  bi radi izvedeli več o plati cepiv, ki nam jo skrbno prikrivajo, vas vabimo k branju naslednjih člankov in knjig:

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.