).Pain is inevitable. Suffering is optional.




).
) pri KS A. Za cottage cheese piše avoid, ricotta je pa nevtralna. Kako ločim to dvoje? Predvidevam, da je cottage cheese bolj zrnat, ricotta pa gladka. Ali lahko zaupam napisu na embalažah? Kam pa potem spada navadna skuta ali pa tisti zrnat sir (dobesedno v kroglicah) znamke Meggle?
). Je bistveno drugačna v tem, da je narejena iz sirotke, ne iz mleka (je pa ta pogosto vseeno med sestavinami v manjšem delu). Bi rekla, da je kar za verjeti embalažam, ker je tudi okus čisto drug - ni nič kisla.
Zdaj se spomnim, da sem celo nekajkrat kupila v Mercatorju eno od Galbanija, če se ne motim, in mi je bila veliko boljša od navadne skute


?
Pri nas me je samo vedno strah, da bodo kako čudno prevedli take stvari (slovenski izraz itak ne obstaja)
Pa še takoj je ovrgla mojo izjavo, da slovenski izraz ne obstaja





Se mi je zdelo, da bo kakšen trik s temi prevodi




Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...