Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Globalni zid

  • daisy22 je napisal/a na forum v temo Razpad keratina - podaljški.

   pred 23 h

   Živjo,

   pred 2 meseci sem drugič naredila podaljške. Prve sem imela 6 mesecev in sem res bila zadovoljna. V drugo, mi je sedaj po 2 mesecih keratin dobesedno razpadel na glavi. Lase sem si brez raztopine za odstranjevanje kar sama dala dol, tako slab je bil keratin. Kontaktirala sem salon in povedala kaj se je zgodilo. Trdijo mi, da se nobena druga punca ni  vrnila zaradi podobne težave, ter da naj bi bila sama kriva, ker uporabljam po njihovem mnenju agresiven šampon. 

   Ker sem bjond, sicer je edini šampon bolj agresiven tisti viola, za pigment, ampak jaz sem še vedno mnenja, da je krivda na strani salona in slabega keratina na podaljških. 

   Tiste, ki ste jih imele ali imate podaljške, mi lahko kaj svetujete in kaj ve mislite? Salon mi sicer ponuja brezplačno obdelavo keratina na novo , reklamacije mi pa nočejo upoštevati.

    

   Hvala.

   1
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Skinny jeans.

   pred 2 dnevoma
   _*Shaheena*_ je napisal/a

   Moj problem pri skinnykah je ta, da redkokdo kroj prilagodi ženskam s športno postavo. Nosim 36, a ogromno modelov ne spravim čez meča - spravim pa številko večje, ki so mi potem v pasu itak čisto preogromne smiley 

   Uau, ne morem verjeti, da imava isti problem. Prvotnih skinnyk pred pribl. 10 leti sploh nisem mogla nositi, ker so bile spodaj tako ozke. Meča so moj problem, jp (pa niti ne zaradi športa, od nekdaj).

   Sicer imam modela Kim in Uptown.smiley Sploh Uptown mi je ULIT - res, kot bi bil po meni narejen. Kim mi imajo za kak cm do 2 prenizek pas, kar sem, žal, ugovovila šele ob nošenju.

   280
 • _*Shaheena*_ je všečkal/a forumski zapis NP (slike) in WL za oblačila - 6. del.

  pred 6 dnevi
  0
  • _*Shaheena*_ je napisal/a na forum v temo Skinny jeans.

   pred 6 dnevi

   Nekaj njihovih modelov sem pomerila, ampak mi noben ni bil okej smiley Moj problem pri skinnykah je ta, da redkokdo kroj prilagodi ženskam s športno postavo. Nosim 36, a ogromno modelov ne spravim čez meča - spravim pa številko večje, ki so mi potem v pasu itak čisto preogromne smiley Tele Jamie so mi za razliko od ostalih kot ulite, tudi raztegnejo se ne po nekaj urah nošenja.

   Mango nosiš kakšen specifičen model? Bi šla pomerit, a priznam, da res nimam potrpljenja za šoping kavbojk in hitro obupam smiley Če bi vedela, katere točno so fajn, je pa lažje smiley

    

    

   280
  • Tanja je komentiral/a novico Ekološko pridelana hrana veliko bolj zdrava in zdravju koristna.

   pred 6 dnevi
   Nessi, se strinjam. Tudi sama dostikrat razmišljam, koliko je ekološko sploh še lahko ekološko, glede na to, da je zemlja prepojena s strupi. Ampak (zaenkrat še?) zaupam certifikatom – nekako menim, da je vseeno veliko bolje, če so v hrani prisotni zgolj sledovi raznih 'packarij' kot če je vsa prepojena z njimi (in če se večkrat prešprica z vsemi mogočimi toksini, je prepojena).
   Zato vseeno kupujem ekološko, kar obstaja. Pa počasi se svet osvešča, tako, da upam, da se kmalu ukine (ali vsaj zelo zmanjša) uporaba pesticidov in herbicidov (čeprav je to morda utopično pričakovanje, glede na to, kako močne so tovrstne multinacionalke).
   Upajmo na najboljše. Smile
   0
  • nessi je komentiral/a novico Ekološko pridelana hrana veliko bolj zdrava in zdravju koristna.

   pred 6 dnevi
   Meni ni jasno, če je svet, naša Zemlja, vedno bolj umazana in onesnažena, kako lahko narašča pridelovanje ekološke hrane? Kje pa jo pridelajo? V vesolju, kjer še človeška roka ni umazala vsega, kar se dotakne?
   Sama sem zelo skeptična do izrazov eko, bio, organsko, ne vem kaj še. Kako naj vem, da res kupujem tako hrano? Niti certifikatom ne gre zaupati. Če kupim zelenjavo na tržnici, kako naj vem, da je branjevka ni kupila v navadni trgovini? Ali pa primer neke eko kmetije, ki je bila čez dan ekološka, ponoči pa so naskrivaj uporabljali pesticide.
   Žal sem nezaupljiva glede tega..
   0
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Katrin 8. jul 2019 21:28
  Navdušena
 • Katrin 8. jul 2019 19:50
  lep kratkoročen učinek
 • Katrin 8. jul 2019 19:46
  zelo nežen
 • Katrin 8. jul 2019 19:33
  neodločena
 • Katrin 7. jul 2019 23:20
  Lahka
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Danes, 16. julija, bo polna luna, ki se ji bo pridružil tudi mrk. Bo to prineslo kaj dobrega?