Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Globalni zid

  • nova je napisal/a na forum v temo Perilo smrdi.

   pred 4 h

   Iz kakšnega materiala je majica? Kaj pa ostalo perilo?

   183
  • Tash je napisal/a na forum v temo Perilo smrdi.

   pred 5 h

   Mene pa zanima kako rešiti perilo, ki je zasmrdelo? Ena temna majica mi je pri zadnjem pranju zasmrdela, ostalo perilo iz istega pranja pa ne. Je kak način da se tega vonja po zatohlem znebim, mogoče s kisom ali čem, ali je majica samo še za proč?

   183
  • Bruneta je napisal/a na forum v temo Skinny jeans.

   pred 2 dnevoma

   V zadnjem času si nisem nič privoščila. Me pa mika Mango. Tako, da bom šla v bližnji prihodnosti pogledat, če bo kaj primerno zame.

   285
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Skinny jeans.

   pred 2 dnevoma

   Brunetka, si potem kaj nabavila?

   Jaz sem nameravala 2 kom, pa sem bila tako navdušena (tako super so mi stale in bile sploh ulite), da sem kar 4 obdržala.smiley 3 Mango, 1 Only.

   Najbolj navdušena sem nad modelom BStretch (sem vzela temno modre in dimno-črne) in Soho (vzela rahlo povoščene črne) in ene navadne črne Only (kupila preko Next).

   Me je pa presenetilo, kar se je na MangoOutlet zgodilo z modelom Uptown, ki že imam ene: sedaj sem naročila temnejše in nekako mi je nagajalo odstranjevanje iz košarice in mi je uspelo naročiti 2 kom. A ko sem jih dobila, so mi bile ene premajhne, druge prevelike (tudi napram tem, ki jih imam) - kljub temu, da so bile enaka številka. Torej ene prekratke in preozke; druge predolge in preširoke. Prav so mi pa le te, ki jih imam od prej. Svašta.smiley

   285
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Oblikovanje obrvi.

   pred 4 dnevi

   Huh, jaz imam eno, staro kakih 15 let, ki sem jo kupila v Limoniju, ki je bil še v City Parku v Lj. Manjša je kot ostale in še po vsem tem času mi je še vedno najboljša - super natančna, najbolj mikro dlačice prime. Mislim, da je bila firma Filax, ne bi pa upala staviti.

   Imam tudi Anastasia, ki je tudi kar ok, ampak mi je zgoraj omenjena boljša.

   Po praviti povedano sploh ne vem, kaj naj ti priporočim, ker vsake toliko malo pogledam, kaj je na voljo, pa mi nič ne deluje ravno prepričljivo.

   Morda firma Solingen (kamor je sodila tudi moja Filax), ki jo imajo v Mullerju, ker imajo na splošno zelo kakovostne izdelke. Pa obvezno nagnjeno/prirezano - meni se zdijo take (naj)bolj primerne za ta namen.smiley

   431
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Današnje počutje - 10. del.

   pred 4 dnevi

   Res ni ravno uplifting, ja.smiley

   Se je pa v četrtek, ko si to napisala, v Lj popolnoma zjasnilo in je nastal krasen, sončen dan - praktično brez oblačka.

   Upam, da se zima ne bo preveč vlekla.smiley

   1011
  • Bruneta je napisal/a na forum v temo Oblikovanje obrvi.

   pred 6 dnevi

   Ker so mi lepo oblikovane obrvi (poleg belih zob) najbolj pomemben del obraza, me zanima kje bi lahko kupila kvalitetno pinceto? Obrvi si namreč urejam sama, ker kozmetičarkam ne zaupam. ;),

   431
  • Binas je napisal/a na forum v temo Kaj vam gre na živce - 5. del.

   24. okt 2019 13:28

   tudi meni....morda zato, da najdemo lepoto znotraj sebe in pogledamo prek zunanjega izgleda tudi pri ostalih ljudeh?

   487
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Današnje počutje - 10. del.

   23. okt 2019 12:45

   Ja, tale letošnja jesen je smiley

   Sem čisto srečna, da lahko v lahkotnih oblačilih in sandalih hodim okoli.smiley

   1011
  • nova je napisal/a na forum v temo Toniki - 2. del.

   22. okt 2019 11:18

   Prosim napiši, katero čistilno kremo za obraz uporabljaš.

   Ali po uporabi spereš z vodo?

   61
  • Bruneta je napisal/a na forum v temo O čem razmišljate? - 3. del.

   22. okt 2019 11:17

   Kako je nerazumljivo, da so nekateri ljudje tako grdi do živali. Zanemarjanje živali. Da niti ne govorim o majhnih mačjih kepicah, ki jih ljudje odvržejo. Bruh od bruha.smiley

   464
  • Bruneta je napisal/a na forum v temo Toniki - 2. del.

   22. okt 2019 11:05

   Včasih sem bila redna uporabnica tonikov. Zdaj pa jih že več let ne uporabljam. Enostavno ne vidim potrebe. Imam dobro čistilno kremo za obraz, ki mi ne izsušuje kože in vlažilni serum in to mi zadostuje za dnevno in nočno uporabo. 

   Ostale uporabljate tonik? Katerega?

   61
  • Bruneta je napisal/a na forum v temo Maskare - 2. del.

   22. okt 2019 11:03

   Nekaj mi ni dalo miru, zato sem ponovno kupila Maybelline Lash Sensational maskaro. Načeloma se mi je pred leti zdela slabša od njene sorodnice The Colossal Volume Express maskare. Trenutno imam obe in mi je Lash Sensational bistveno boljša. Trepalnice mi odebeli in podaljša bistveno bolj kot druga omenjena. 

   178
  • Mama346 je napisal/a na forum v temo Ljubosumje ~ anketa za doktorsko disertacijo.

   9. okt 2019 13:06

   Moje ime je Milena Marković in sem študentka doktorskega študijskega programa zakonske in družinske terapije na UL Teološki fakulteti v Ljubljani.V okviru doktorske disertacije raziskujem Ljubosumje v partnerskem odnosu z vidika relacijske družinske paradigme in klinične prakse.


   Če ste starejši od 18 let, bi za uspešno opravljeno delo potrebovala vašo pomoč. 

   Pred vami so vprašanja, ki se nanašajo na temo doktorske disertacije in so usmerjena na raziskovanje izvorne družine, medosebnih odnosov,  otroške travme, medosebnega ljubosumja in nezvestobe.  
   Izpolnjevanje bo trajalo 15 do 18 minut, a vseeno vas prosim, da anketo izpolnite do konca. Vaši odgovori so  anonimni, s čimer je zagotovljena popolna zaupnost.

   Za sodelovanje se Vam že vnaprej zahvaljujem. 

   Anketa je dostopna na sledeči povezavi.


   Milena Marković, doktorska kandidatka ZDT"

   1
  • Tanja je napisal/a na forum v temo Skinny jeans.

   7. okt 2019 12:15

   Sem ugotovila, da za zimo potrebujem še dvoje kavbojke: temno modre in črne, pa da so 1. dovolj debel material; 2. dovolj visok pas in 3. spodaj dovolj dolge, ne nekakšna 7/8 dolžina ali kaj se zdaj prodaja. In na koncu, ko sem bila po kar nekaj trgovinah, spet naročila na MangoOutlet.

   Kar mi gre totalno na živce (in sem o tem že nekje pisala), je to, da ko je nekaj moderno, ne dobiš nič drugega (beri: klasičnega). Tako so sedaj skoraj vse kavbojke prekratke, spodaj manjka 2 do 3 cm, da pokrije gležnje. Meni pa to ni všeč (ne naredi lepih, dovolj dolgih nog + ni elegantno + ni primerno za zimo).

   No, sem na Mango vzela še en temnejši model Uptown, ki ga imam že v svetli barvi in mi je ulit, pa dovolj debel material za zimo; pa dvoje Soho (temno modre in črne) in ene BStretch. EDINI modeli, ki so z visokim pasom in HKRATI dovolj dolgi.

   Pa dvoje na Next in dvoje na Asos. Bomo videli, katere dvoje bom obdržala, bodo najboljše.

    

   Poleg tega ugotavljam, da me shopping po trgovinah totalno utruja in stresira. Preveč vsega; preveč vse nametano … preden v prvi trgovini najdeš samo za probat, si že čisto fuč. In potem še probavanje.

   Na spletu pa smo uporabiš filtre, da ti vrže ven (približno) kar iščeš.

   285
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Katrin 22. sep 2019 21:52
  prva pomoč
 • Katrin 22. sep 2019 21:40
  Navdušena
 • Katrin 22. sep 2019 21:34
  nisem opazila učinka
 • Katrin 22. sep 2019 21:30
  ne zamenjam več
 • Binas 12. sep 2019 14:23
  odličen
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Novembrska polna luna bo v znamenju bika in to lahko pripelje do resnih posledic na različnih ...