Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Zdravi recepti

Pojdi na stran 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13
tinna
Starost: 44Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 15:07
Povezava do prispevka
Ne, nisem pekla v kruhomatu, ne uspe tam, vsaj meni ni, mogoče sem
izbrala napačen program ali pa sem karkoli drugega naredila narobe, ko
sem tudi jaz 1. poizkusila spečt v kruhomatu. je bil full moker in
zanič. Tiste mokre sestavine se niso dovolj izsušile.



Tale na sliki je pa pečen kar v pečici. Maso sem dala v tak-pravokotni modelček za pecivo, zato tako izgleda. In pride res super dober za pojest, jaz sem dodala še laneno seme.
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
natopakt
Starost: n/aPridružen: 20. mar 2006Prispevkov: 2807Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 15:19
Povezava do prispevka
  
Nazadnje urejeno 25. jan 2009 22:07; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 44Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 15:22
Povezava do prispevka
natopakt, zakaj misliš, da ne bi bilo dobro?

No, sicer jaz res nisem zbirčna in imam rada kar vse pecivo, ampak meni bi bilo všeč z jagodami!

Če imaš rada pecivo z jagodami in skuto (če si mogoče že kdaj kaj takšnega jedla), potem ti bo sigurno dobro .
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
tjasika
Starost: n/aPridružen: 17. dec 2005Prispevkov: 409Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 15:23
Povezava do prispevka
dober recept za popestritev regrata:
Segrejemo malo kokosove mascobe, na njej poprazimo koscek puranjega sinka (ki smo ga narezali na cist drobne koscke),  nato dodamo jajca (2 oz.3, lahko vec beljakov kot rumenjakov), mesamo dokler niso jajca skoraj pecena, nato prilijemo pol dcl kisa in mesamo, da kis izpari.  Damo na ragrat (lahko prelijemo se s parimi kaplicami olivnega olja, malo posolimo) in imamo super obrok;)
0
Nazaj na vrh
natopakt
Starost: n/aPridružen: 20. mar 2006Prispevkov: 2807Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 15:33
Povezava do prispevka
   
Nazadnje urejeno 25. jan 2009 22:06; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 44Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 15:46
Povezava do prispevka
Super !
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
natopakt
Starost: n/aPridružen: 20. mar 2006Prispevkov: 2807Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 17:43
Povezava do prispevka
  
Nazadnje urejeno 25. jan 2009 22:06; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 44Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 18:37
Povezava do prispevka
Morajo imet v sparu. Boš pa jutri .

Moja sladka razvada, že odkar sem odkrila Eco+ skuto. Najbolj simlple
in easy za naredit, tudi za tiste, ki se vam ne da preveč čarat po
kuhinji. Vržeš v mikser, zmiksar, zmrzneš, voila:

image file name: 2k077b33a1b5.jpg

image file name: 2kce29dbc57c.jpg

image file name: 2k2a46356fa8.jpg

Sestavine:
- 1 kg Eco+ roza skute
- 300g zamrznjeni sadeži: borovnice, robide, maline, jagode, ribez ali poljubno sadje
- sladilo po okusu/potrebi

Priprava:
Skuto zmiksam v multipraktiku, skupaj z zamrznjenimi gozdnimi sadeži
(nekaj jih pustim celih) + dodam maaalo sladila. Razdelim na 3 porcije
in za nekaj časa postavim v skrinjo, da nastane sladoled .

Kalorična vrednost:

celotne kreme/sladoleda (pride ogromna količina, za 3 velike kupe) = 541 kcal:

B = 78 g
OH = 56,8 g
M = 0,3 g

tretjine sladoleda (na sliki ena sadna kupa) = 180 kcal

B = 26 g
OH = 18,9 g
M = 0,1 g





Za vse sladkosnede na dieti
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
natopakt
Starost: n/aPridružen: 20. mar 2006Prispevkov: 2807Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 18:51
Povezava do prispevka
  
Nazadnje urejeno 25. jan 2009 22:06; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 44Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 18:53
Povezava do prispevka
Zares je super dobro, meni še boljše kot pravi sladoled . In kar je najlepše pri vsem - super sestavo ima in tako malo kalorij .
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Majchy*
Starost: 38Pridružen: 10. maj 2006Prispevkov: 1238Kraj: *somewhere I belong*Status:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 18:56
Povezava do prispevka
Tinna, tale recept je že sprintan in v moji kuharski knjigci, ga bom kmalu sprobala.
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 44Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 18:58
Povezava do prispevka
Majchy ! Jaz tole
jem skoraj vsako popoldne, kadar mi za malico ne paše nič drugega kot
sladko, in kadar je do Hy-pro-ja in večera še daleč .

Tista na zadnji slikci je ravnokar izginila , ostali dve pa sta v skrinji za jutri, pojutrišnjem, kadarkoli.
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
natopakt
Starost: n/aPridružen: 20. mar 2006Prispevkov: 2807Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 19:06
Povezava do prispevka
  
Nazadnje urejeno 25. jan 2009 22:05; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
inny
Starost: 44Pridružen: 25. avg 2006Prispevkov: 997Kraj: MedvodeStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 19:10
Povezava do prispevka
Jaz sem si tudi to kupo naredila iz eco skute in zamrznjenimi sadeži, sicer nisem dodala sladila pa je bilo špica. Na tvoji slikci pa zgleda še bolj slastno.
0
Nazaj na vrh
lovely
Starost: 34Pridružen: 7. jun 2005Prispevkov: 1401Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 20:38
Povezava do prispevka
Tina zgleda slastno Smile
Bom provala naredit v četrtek
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Zdravi recepti
Stran 8 od 31
Pojdi na stran 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
S čokolado obloženi malinovi grižljaji z arašidovim maslom so božanska poslastica, ki bo potešila željo po sladkem.