Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Zdravi recepti

Pojdi na stran 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18
darja.
Starost: 42Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 2705Kraj: V ekonomiji...Status:Offline
Objavljeno: 23. maj 2007 14:57
Povezava do prispevka
Jaz sem pa naredila skutino strjenko z vročimi višnjami
skuto zmešaš z malo mleka, dodaš sladilo in eno vrečkico želatine v prahu. (se žal se spomnim kolk skute (nekako za dve strjenki, mislim, da okoli 25 dag). Nato daš v zmrzovalnik in nato v hladilnik. Izkoščičene zmrznjene višnje segreješ, da zavrejo in nato poliješ po strjenki. Slike ni, sem spet prehitro pojedla.

želva, je ukinjena, je šla prepočasi ;)
0
Nazaj na vrh
ilafa
Starost: 37Pridružen: 8. dec 2004Prispevkov: 1854Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 6. jun 2007 13:11
Povezava do prispevka
kako narediti domačo ricotto



http://www.wikihow.com/Make-Ricotta-Cheese
http://www.macjedlake.com
0
Nazaj na vrh
Cherry Miss
Starost: 38Pridružen: 21. okt 2005Prispevkov: 1081Kraj: Go-Go-Go!Status:Offline
Objavljeno: 7. jun 2007 1:11
Povezava do prispevka
Ilafa, super stran.

Zanima me sledeče - v skrinji sem odkrila krompirjeve svaljke (sem mislila da so bolj kalorični, imajo "le" 148kcal na 100g). Crvtih si ne bi pripravila, ker mi nikoli niso bili preveč všeč takšni...ampak, so se mu zaluštali, da  bi jih jutri za kosilo papcala (kar tako, za dober dan :D). Ima katera kakšno idejo kako naj jih pripravim? (kuhani pomoje niso bogve kaj...) Sploh pa mi ne pride na pamet karšnakoli alternativa  Mislite, da so pečeni v pečici uredu? (samo potem bi si vseeno lahko kar krompirček na tak način naredila...ah nevem).
Smeh je jezik duše.
P. Neruda
0
Nazaj na vrh
teka
Starost: n/aPridružen: 25. jun 2006Prispevkov: 715Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. jun 2007 7:04
Povezava do prispevka
Svaljki so meni najboljši spečeni, ampak tega se moramo me izogibat ane . Drugače jih pa jaz skuham, ponudim z golsžem, ali sirovo omako, slednja je pa spet kalorična.
0
Nazaj na vrh
Travica
Starost: 12Pridružen: 19. mar 2006Prispevkov: 7403Kraj: NeverlandStatus:Offline
Objavljeno: 7. jun 2007 10:44
Povezava do prispevka
Lahko jih skuhaš, nato pa daš v pekač, posuješ z naribanim sirom (nemastnim) in šunko, popečeš in dober tek!
Tudi pot, dolga tisoč kilometrov, se začne z enim korakom.
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 41Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. jun 2007 13:51
Povezava do prispevka
Jaz si jih skuham, posebej pa pripravim omako iz jogurta, jajčka in malce sirčka.  Po vrhu pa obilo svežega peteršilja 
0
Nazaj na vrh
Cherry Miss
Starost: 38Pridružen: 21. okt 2005Prispevkov: 1081Kraj: Go-Go-Go!Status:Offline
Objavljeno: 7. jun 2007 14:11
Povezava do prispevka
Mmmm, se mi že dozdeva, da bo danes na jedilniku nekaj slastnega!  
Hvala za predloge!
Smeh je jezik duše.
P. Neruda
0
Nazaj na vrh
Speli83
Starost: n/aPridružen: 16. maj 2005Prispevkov: 127Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. jun 2007 15:53
Povezava do prispevka
Punce, bi mi lahko katera proooosim napisala recept za polnozrnato pizzo (za testo)... da ga pride za eno pizzo?
Lahko napisete tudi, s cim pizzo oblozite.

Hvala Embarrassed
0
Nazaj na vrh
natopakt
Starost: n/aPridružen: 20. mar 2006Prispevkov: 2807Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. jun 2007 15:08
Povezava do prispevka
Zakaj pa ni več ta tema na vrhu?
0
Nazaj na vrh
jessich
Starost: 48Pridružen: 21. mar 2006Prispevkov: 280Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. jun 2007 23:51
Povezava do prispevka
Punce kako naredim omleto iz beljakov?kaj lahko zravn dodam,pa kolk jajčk moram "razdret"?
Butasto uprašanje,vem,samo jaz sem res mimo kar se kuhanja tiče.
Pa še hranilna vrednost me zanima.
hvala
0
Nazaj na vrh
Majchy*
Starost: 38Pridružen: 10. maj 2006Prispevkov: 1238Kraj: *somewhere I belong*Status:Offline
Objavljeno: 21. jun 2007 8:08
Povezava do prispevka
Beljakovo omleto si lahko narediš čisto poljubno. Jaz si ponavadi naredim iz ene 4ih beljakov in nobenega rumenjaka, dodam še malo začimb, ponavadi drobnjak iz vrta. Pa vse skupaj zmešaš, vržeš na teflonko in spečeš omleto. Jaz si spečem na kančku kokosovega masla. In to je to. Nobena umetnost. Lahko pa po okusu dodaš še 1 rumenjak.
 
Sestava je pa nekako takole, odvisno od velikosti jajčka oz. količine beljaka.
 

Beljakova omleta

4 beljaki - 132g

68,64

14,52

1,32

0

0
Nazaj na vrh
jessich
Starost: 48Pridružen: 21. mar 2006Prispevkov: 280Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. jun 2007 8:37
Povezava do prispevka
Majchy* hvala..
kuhat pa res ne znam,oz eksperimentirat,saj sem vedno živela doma,tko da je blo vedno kuhano pr bajti.razn tistih reči ki so nekaka osnova-"prva pomoč:riž,pašta,njoki,krompir.
Sem mislila da vseeno več kot 70 kcal znese.
A misliš da lahko vmes grah stresem,premešam in v ponvo vržem.kako bi to dvoje skup šlo?
Aja Majchy* jst tvojega bloga ne vidim več

0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 41Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 21. jun 2007 8:45
Povezava do prispevka
Vmes lahko daš katerokoli zelenjavo, ali pa na koščke narezan puranji šink/lahko šunko/tuno...če hočeš pa bolj nasiten obrok pa kakšno žlico pz moke ali pa kosmičev...
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
jessich
Starost: 48Pridružen: 21. mar 2006Prispevkov: 280Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. jun 2007 9:01
Povezava do prispevka
Točno Lumpa,na kosmiče pa sploh pomislila nisem.mesne stvari pa ne pridejo v poštev,ker ne jem mesa(ne maram ga že od rojstva),tko da je moja beljakovinska izbira malo manjša.
Bom pa s kosmiči pa grahom probala,pa bom vidla kakšno mešanico skvačkam
0
Nazaj na vrh
DaisyDee
Starost: 38Pridružen: 1. maj 2007Prispevkov: 241Kraj: Škofja LokaStatus:Offline
Objavljeno: 21. jun 2007 9:13
Povezava do prispevka
Jst na omleto sovany sir gor naribam pa se tko fino stopi pa še bolj okusno je.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Zdravi recepti
Stran 13 od 31
Pojdi na stran 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.