*em*, ko si enkrat na ta pravi dieti, nisi več nič zbirčen, ampak samo poskušaš najti še kakšno drugo obliko zdrave prehrane, da ti ne bi bilo treba spet žvečiti piščanca.
No, danes sem imela čas in sem naredila polnjene lignje. Slikce na žalost ni, ker so prehitro šli papa
, lahko pa napišem recept.
Male lignje (zato, da niso trdi) očistimo, jim odrežemo lovke. Lovke nasekljamo, na hitro popražimo na malo kokos maščobe, nato odstavimo in počakamo, da se stvar ohladi. Potem zmešamo 1 malo tuno v slanici (odcejeno), malo petršilja, malo na kockice narezane zelene paprike, 1 beljak in lovke v homogeno zmes, ki jo potem nadevamo v lignje (ne zgubit živcev in uporabljajte prste, ne žlice). Ne pozabite prebost lignjev z zobotrebcem. Le-te potem pražimo par minut, posolimo na koncu.
Slikca z neta, bolj za cejenje slin