
- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo




Jaz pa ravno obratno, ne zaupam "domačim jajcem". Imam raje od Jate ali kakšne druge znane firme, kjer imajo vse bolj pod kontrolo (sploh ta HACCP sistem je sedaj doteran v nulo - ga imamo v službi in po tem sistemu težko narediš napako) in je težje verjetno, da boš kaj "fasal". In tudi postopki so določeni, pri "domačih", pa nikoli ne veš, s čim je kmet "futral" in kje so se kokoške sprehajale.
Saj vem, Jerca, ampak jajca, ki jim jaz zaupam niso "domača", ampak res domača. To so naši najbližji sorodniki, ki živijo v hribih in jim zelo zaupam. Točno tudi vem kje se kokoške sprehajajo in s čim jih "futrajo". Tudi HACCP poznam, pa je vseeno velik del perutnine, ki se prodaja po trgovinah okužen s salmonelo.
Poleg tega sem imela v bližnjem sosedstvu eno veliko piščančjo farmo. Ti povem, če to vidiš, te vse mine. Uboge živali in ubogi tudi mi, ki to jemo.
Ampak, ojoj..
Kako sem zatežila pri tej lepi, njami, njami temi. 








. Ima pa moja mami kompleks pred surovimi jajci (če ne ve da so notri pa vse poje
) pa potem delamo brez jajc. Ni to pravi tiramisu, ampak je vseeno dober. Daš recimo med maskarpone malo (pol recimo ali pa po okusu) vanilijevega pudinga in je tudi dobro. Pa sladkaš po okusu, pa kakšen amaretto dodaš. Pa vmes malo poizkusiš, če je dobro. Jaz vedno tako delam in sproti dodajam

.recept pa sm dubla v eni revija mislm da je bila LISA. to revijo mami ful rada kupuje k majo ful dobre repete--tko da se mal splača jo pogledat
Če se pa bojite, da ne bo dovolj čvrsta krema, pa vmešajte želatino (po občutku in okusu).Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...