mljask, mljask 



njo, tole s smetano moram probat...
zadnjic sem delala macsarpone pod budnim ocesom nadzora eene prijateljice (ki res obvlada take zadeve) in nisva dali nic beljakov, samo rumenjake (primerno vecjo kolicino), bil pa je res potem fuuul boljsi tiramisu

Syd, saj tudi je mljask 
Sem napisala vse podrobnosti, da res mora uspeti. Itak so meni všeč taki recepti, kjer se nič ne kuha in peče, in takšen je tiramisu. Pa rumove kroglice, pa še
čisto nič drugega mi trenutno ne pride na misel 
Ronza, lahko daš tudi kakšen rumenjak več, ampak mene je vedno strah, ker so pač surovi. Beljake potem s pridom uporabim za munchmalow, kjer jih ni nikoli preveč.
Mi doma namočimo kekse kar v mleko, kateremu smo dodali malče ruma. Pride bolj nežno in je odlično za une ki nimate ne vem kako rade kavo. Rok uporabe pa je malo krajši.




Božansko !!!
Ampak moraš res dodati rum in vanilin sladkor, da ubiješ vonj in okus po mleku (V Kreminu je ogromno mleka). In stepena smetana, vmešana v to pripravljeno zmes je tudi pika na i. (tudi za kremšnite, ampak pri kremšnitah dam poleg smetane v zmes, še smetano na vrh)




NImam pojma
Sem zelo nevedno dekletce 
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...