Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Nutellina torta z višnjami

Pojdi na stran 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22
Veni
Starost: -14Pridružen: 24. apr 2007Prispevkov: 805Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. mar 2008 16:45
Povezava do prispevka
Punce so jo delale tudi z banano. Mislim pa, da bi bila tudi z jagodami dobra.
0
Nazaj na vrh
Ninja
Starost: n/aPridružen: 30. maj 2004Prispevkov: 838Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. mar 2008 17:16
Povezava do prispevka
Z bananami je odlična. Jaz sem mojo sicer navlažila s 4 dcl mleka, kateremu sem dodala še cca. 6 žlic ruma (lahko tudi več Wink ) in žlico sladkorja. 
0
Nazaj na vrh
_maTEJA_
Starost: n/aPridružen: 13. jul 2005Prispevkov: 1707Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2008 10:15
Povezava do prispevka
A bi lahko namesto nutelle uporabila nutoko iz hoferja? Pa koliko približno se je porabi?
http://majameli.blogspot.com/
0
Nazaj na vrh
Tinca*
Starost: 36Pridružen: 25. jan 2007Prispevkov: 2133Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2008 10:32
Povezava do prispevka
Jst sem do sedaj zmeraj uporabila Nutko iz Hoferja. Pomoje je tortico z original Nutelo vrjetno za odtenek boljša, ampak pri nas smo tudi to z veseljem pojedli. Jaz  sem porabila dve Nutoki, vsega skupaj torej 500g. 
If one dream should fall and break into a thousand pieces, never be afraid to pick one of those pieces up and begin again~
0
Nazaj na vrh
Navy
Starost: n/aPridružen: 13. jul 2008Prispevkov: 1578Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. avg 2008 11:46
Povezava do prispevka
Mmm punce, jaz se bom tudi konec tedna spravila delat tole tortico, ker imam rojstni dan in hočem presenetiti goste.  Zanima pa me o kakšnih "kuvertah" je bilo govora (kar se okraševanja tiče?) Prvič slišim za kaj takega, pa me res zanima. 
0
Nazaj na vrh
strella
Starost: -14Pridružen: 31. maj 2005Prispevkov: 4794Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. avg 2008 12:10
Povezava do prispevka
Navy, kuvertura (obliv) je v tem primeru ubistvu jedilna čokolada z več masla in morda še česa (se mi zdi da tudi sladkorja). Kuveruro samo stopiš in z njo preliješ sladico, ni treba nič dodajati.
0
Nazaj na vrh
Navy
Starost: n/aPridružen: 13. jul 2008Prispevkov: 1578Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. avg 2008 16:45
Povezava do prispevka
Strella, najlepša hvala za pojasnilo. Verjetno se to čudo nahaja v vsaki živilski trgovini? 
0
Nazaj na vrh
principessa
Starost: n/aPridružen: 25. avg 2005Prispevkov: 263Kraj: okolica MariboraStatus:Offline
Objavljeno: 28. okt 2008 21:44
Povezava do prispevka
Moja je bila z bananami.
Kuverturo sem uporabila tako, da sem v bistvu kuverturo (izgleda kot bela čokolada) samo stopila v vroči/vreli vodi skupaj z ovitkom vred. Ko se je stopila, sem samo odrezala en kotiček folije in potem začela "pisati".
No, potem ko sem torto rezala, sem ugotovila, da se je to belo ful strdilo in se ni dalo lepo rezat :). Ampak torta je bila vseeno fantastična.





0
Nazaj na vrh
Mašy
Starost: n/aPridružen: 29. avg 2005Prispevkov: 622Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. okt 2008 23:19
Povezava do prispevka
Waaaaw, ful lepo!!! Da je tudi dobro, pa itak vsi vemo!
0
Nazaj na vrh
Miškolina
Starost: n/aPridružen: 4. jul 2004Prispevkov: 3061Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 28. okt 2008 23:46
Povezava do prispevka
Mljask!
Ta bela kuvertura, ki si jo uporabila je dobra za okraševanje piškotov. Drugače pa jo jaz stopim v vodni kopeli z mičkin masla..res čisto malo ga dodam, kot da bi dodala par kapljic olja in se super lepo stopi in potem z njo krasi. Drugič naredi tako pa ne bo potem tako trdo za rezat.
0
Nazaj na vrh
principessa
Starost: n/aPridružen: 25. avg 2005Prispevkov: 263Kraj: okolica MariboraStatus:Offline
Objavljeno: 29. okt 2008 15:17
Povezava do prispevka
Kdaj in kam pa dodaš maslo? Kar v vodo? Jaz sem topila v vodi kar zaprto in je nisem odpirala (embalaže).
Točno! Za kekse bi bilo to super ! To pa sploh nisem pomislila :).
0
Nazaj na vrh
romy
Starost: -14Pridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 11066Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. okt 2008 15:30
Povezava do prispevka
OMG Jaz bi tudi en (dva) košček prosim...

Principessa, ne v vodi ne bo nič koristilo Maslo (ali karkoli pač že) dodaš kuverturi (oblivu, čokoladi..) med tem ko topiš nad parno kopeljo. To ne pride v poštev pri teh oblivih, ki se topijo z embalažo (razen, če jo spraviš najprej ven iz embalaže daš v posodo pa dodaš npr. maslo in stopiš).
0
Nazaj na vrh
principessa
Starost: n/aPridružen: 25. avg 2005Prispevkov: 263Kraj: okolica MariboraStatus:Offline
Objavljeno: 29. okt 2008 19:25
Povezava do prispevka
Aha, sedaj mi je pa čisto jasno :). Ta zaprta embalaža mi je bila čisto enostavna. No, bom sedaj probala malo bolj zapleteno verzijo :).

Hihi, z veseljem bi ti dala dva koščka, ampak torte ni več. Ni, ni ...
0
Nazaj na vrh
sarika
Starost: 35Pridružen: 29. jul 2009Prispevkov: 153Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. jun 2011 9:00
Povezava do prispevka
Da malo obudim temo . No tole tortico bom spekla za jutrišnji rojstni dan svojega fanta. Razmišljam da bi naredila polovico nutella - višnje (to stran bi navlažila z višnjevim kompotom) drugo stran pa nutella -banane (to stran bi pa navlažila mleko+kakav). Mislite,da bi to izpadlo v redu?
 
Zanima me pa še kako naredite da podstavek na katerem prinesete torto gostom (jaz bom kar v tisto škatlo za torte dala-no uporabila bom samo spodnji del) ni popackan od kreme,čokolade...(pač s tistim ki jo krasite)? ali najprej drugje naredite torto in jo nato samo prestavite tja (kako to naredite???) ali jo že tam krasite pa ste previdne?
 
Glede rezanja torte (bolj na začetku teme so nekatere spraševale) sem pa jaz slišala da je tudi precej priročno (to bom tudi jaz sprobala) s sukancem ("cvernom") - oviješ okoli torte, spredaj prekrišaš in povlečeš.
0
Nazaj na vrh
magrateja
Starost: n/aPridružen: 19. okt 2008Prispevkov: 2577Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. jun 2011 9:35
Povezava do prispevka
Glede podstavka: pred sestavljanjem torte si pod spodnji biskvit ob robovih daj trakove peki papirja - da gledajo ven. Tako se bo umazal samo papir, in ker ni v enem velikem kosu, ga boš zlahka potegnila ven izpod končane torte.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Nutellina torta z višnjami
Stran 21 od 22
Pojdi na stran 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Profesorica je razkrila, da je uživanje mesa nujno za duševno zdravje, saj veganska hrana ne vsebuje ključnih hranil.