Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kosmiči

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. apr 2005 10:58
Povezava do prispevka
Torej ti VITALIS kosmiči niso najboljši?
 
Tina kakšen pekač naj vzamem za ta kruh? Moram takega ozkega imet?
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. apr 2005 11:30
Povezava do prispevka
Maso damo v pekač dimenzij 28x14 cm, obložen s papirjem za peko.

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
darja.
Starost: 43Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 2705Kraj: V ekonomiji...Status:Offline
Objavljeno: 20. apr 2005 11:36
Povezava do prispevka
jaz pa jem tega od DM k je staša rekla da je za bruhat. pa mi je ok. Je pa ful nasiten. Moja mami je rekla, da to sploh ni kruh ampak skupek semen in luščin in bi ga jedla samo če bi zdravnik izrecno rekel da more.

želva, je ukinjena, je šla prepočasi ;)
0
Nazaj na vrh
xtinax
Starost: 16Pridružen: 15. mar 2004Prispevkov: 4071Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. apr 2005 11:41
Povezava do prispevka
meni je tudi dober, sploh s skuto, jem pa tistega z lanenimi semeni.
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. apr 2005 12:19
Povezava do prispevka
barbara22 je napisal/a
Maso damo v pekač dimenzij 28x14 cm, obložen s papirjem za peko.

 

Joj Barbi jaz sem res slepa

0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. apr 2005 12:44
Povezava do prispevka
ne , saj bolje je da veckrat vprasas, kot da naredis tako kot jaz , ko sem dala biskvit pect v prevelik pekac in potem je bil cisto tanek , namesto da bi bil visok 5cm
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. apr 2005 13:01
Povezava do prispevka
Ja se zgodi..Se je tudi že meni. Pa so me doma spraševali če sem podplat naredila
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. apr 2005 13:02
Povezava do prispevka
Punce kosmiče vzamem tiste ovsene recimo ko jih ima spar poceni?
 
Kako pa tale moka izgleda?
 
SKuto pa tisto posneto a ne?
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. apr 2005 20:06
Povezava do prispevka
evo punce poročam.
 
Kruhek je BBBB dobre.
 
Edina težava je da se mi ni spekel odznotraj najbolj. Zato sem ga razrezala in ga še razrezanega dala malo v pečico.Pekla sem ga na 170 več kot eno uro.
 
 Drugače pa je taki bolj mehek a ne?Ne drži se tako skupaj kot navadn kruh a ne?
 
 
Testo za kruh pa mora bit tako pocasto? Al bolj trdo?
 
 
0
Nazaj na vrh
ronza
Starost: n/aPridružen: 6. maj 2004Prispevkov: 3813Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 20. apr 2005 21:34
Povezava do prispevka
js vedno delam polovicno kolicino kruha (vec ga v enem tednu ne pojem, moj pa ne vriska ravno ob njem), s tem, da vzamem 1 jajce in 1 beljak. Dam pa ga v tako okroglo stekleno Pyrex posodo, malo bolj globoko (nimam ravno zbirke pekacev), ki jo isto oblozim s peki papirjem. Testo je pocasto, da ga zajemas z zlico, ampak vseeno se ne razleze tako kot npr. testo za biskvit. Kruh pecem kakih 50min na 190, ampak imam neko neobicajno pecico, tako, da to ni merilo. Ko se ohladi, je v prerezu po strukturi se najbolj podoben pumpernicklu. Potem ga zavijem v krpo in dam v hladilnik (v krpo zato, ker kruh precej svica).
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. apr 2005 21:57
Povezava do prispevka
AHa hvala. Jaz sme ga dala v plastično posodo in v hladilnik. Pa bomo zjutraj vidli
0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 40Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. dec 2005 17:53
Povezava do prispevka
Zdajle sem prebrala tole temico in se zanimam za tale beljakovinski kruhek. Si ga bom tudi jaz spekla naslednji teden.
Me pa zanima zakaj imate kruh v hladilniku? Je tako dlje časa dober? Ni vredu če se ga hrani samo v omari, mora biti na hladnem?
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kosmiči
Stran 4 od 4
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.