Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Cepivo za HPV zmanjšuje plodnost žensk, je pokazala raziskava

28. okt 2019 11:32
0

Oglasno sporočilo

Čedalje več nevarnosti in stranskih učinkov cepiv, ki so jih dotlej proizvajalci in zdravniki skrbno skrivali, zahvaljujoč družbenim medijem in naprednejšim zdravnikom prihaja na plano. Od avtoimunskih bolezni in avtizma do rakavih obolenj in na splošno slabšega zdravja, saj cepiva močno oslabijo naravni imunski sistem. To pa žal še ni vse, saj je nova raziskava pokazala, da tudi zmanjšujejo plodnost.

Natančneje gre za cepivo za HPV, ki poleg tega, da poveča nevarnost za razvoj HPV pri ženskah, ki so bile virusu že izpostavljene, tudi zmanjšuje plodnost. Stopnja rojstev je v zadnjem času v ZDA, kjer je cepivo za HPV prisotno že dlje časa, namreč upadla: tako je število rojstev na 1000 žensk, starih med 25 in 29 let, upadla s 118 rojstev leta 2007 na 105 leta 2015. Eden izmed vzrokov je tudi cepivo za HPV.

PREBERITE TUDI: Cepiva vsebujejo DNK človeškega zarodka, ki povzroča avtoimunske bolezni in raka že pri otrocih

Kmalu po lansiranju cepiva so se pojavila poročanja o primarnih odpovedih jajčnikov po prejetju cepiva. V študiji so analizirali informacije, ki so jih zbrali z raziskavo 'National Health and Nutrition Examination Survey', v katero je bilo vključenih kar 8 milijonov žensk, starih 25 do 29 let. Okoli 60 % žensk, ki niso prejele cepiva, je bilo v tem času vsaj enkrat nosečih, medtem ko je bilo med tistimi, ki so prejele cepivo za HPV, le 35 %.

Med poročenimi jih je med tistimi, ki niso prejele cepiva, zanosilo kar 75 % in le 50 % tistih, ki so ga prejele. Po natančnem analiziranju vseh podatkov so raziskovalci ugotovili, da imajo ženske, ki so prejele HPV cepivo, manj možnosti za zanositev kot tiste, ki ga niso. Če bi vseh 100 % žensk, ki so bile vključene v raziskavo, prejelo HPV cepivo, podatki raziskave kažejo, da bi število žensk, ki sploh lahko zanosijo, padlo za kar 2 milijona.

Več o cepivu HPV oz. posledicah pa si lahko ogledate v spodnjih dokumentarnih filmih:

 

 

 

Informirajte se ~ odcepiti se ne morete.

 

Dopolnitev

Dne 20. 11. 2019 se je na tale naš članek, ki je sicer zgolj povzetek uradne raziskave, oglasil NIJZ, slovenski nacionalni inštitut za 'varovanje zdravja', ki se sicer financira s prodajo zdravil in cepiv.

Odgovor na njihovo zavajajoče pisanje se nahaja tukaj.

Vabljeni, da še naprej spremljate neodvisne in nesponzorirane članke o drugi plati cepljenja na Planetu Lepote. Le informirana odločitev je lahko pravilna odločitev.

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Nastopilo je poletje in kljub previdnosti je oz. bo marsikdo dobil sončne opekline, ki so vse prej kot nedolžna stvar.