Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kako težko je dandanes sploh dobiti normalno punco!

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
ThinkyBinky
Starost: 40Pridružen: 25. jun 2009Prispevkov: 9Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2009 0:51
Povezava do prispevka
No, sem nov na tem forumu, tko da vas najprej vse lepo pozdravljam. Kako ste kaj? Smile
 
No pa da pojamram jaz svoj problem:
 
Sem fant, star 25 let, imam stalno odlično službo, počasi pacam fax, svoje stanovanje zunaj Ljubljane, avto, mobitel, zlato ribico, nisem grd, ne debel, ne suh (181/82) črni lasje, rjave oči. Zdrav, odlično družinsko deblo, kar se zdravja tiče popolnoma ok, bil nazadnje pri zdravniku l.2003. Nič mi ne fali. Sem priden, prijazen, kominkativen, sposoben, sem popoln antizapečkar, libido na višku. Znam še tako problematičnega človeka spraviti v smeh.
 
Zdej se najbrž sprašujete: kje zavraga je njegov problem?
 
Odgovor je preprost: V puncah! natančneje v iskanju neke normalne punce.
 
Zdej sem samski že slabo leto, direkno povedano, potrebujem nekoga posebnega ob sebi.
 
1.) Svet samskih žensk je... No ja, ne preveč lep. Najdeš približno žensko, zakompleksana do konca. Greš do druge, se pogovoarjaš z njo, spoznaš da ob njej ne morš bit enakopraven ampak copata. Tretja živi v svojem svetu, ni šans da prideš blizu oz da ti posveti zanimanje ki si ga zaslužiš. Četrto je prejšnji tip zajebal, tko da si itak prasec in svinja in si že vnaprej obsojen da jo boš zagotovo prevaral. Peta nima nikoli časa, zvečer ko imam jaz čas more ona ob 8h spat. Vstane ob 7h? Who are you fooling, not me... Smile Šesta te ima rada, ne pokaže ti čustev, niti z dejanji, niti z besedami, ko si z njo, bingljaš kot obesek zrave nje...
 
U glavnem zadeva gre naprej, tako kot Smolarjeva pesem "20 ljubic"...
 
2.) Ženske in sex: No, ne morem reči da sem dal veliko žensk v postelji skozi, sem bil bolj fant za eno punco, tko da lahko vse preštejem na eno roko pa še kak prst ostane. Imam pa nekaj izkušenj. Zdej nekako ne verjamem, da se spodobi za žensko da leži kot hlod med seksom, tiho te gleda z očmi kot Zetor luči in ne da niti zvoka od sebe. Fafanje ji je odveč, zadovoljitev da bi ji jo jaz obdelal ni potrebna, niti ne trudi se. Misionarec pri ugasnjeni luči, ko njej pride, sem jaz odveč (hvala lepa). Spet druga odlična v postelji, naredi vse kar ji rečeš, moja želja njen ukaz, njena želja moj ukaz, ni lepšega, sicer se treba maratonsko potrudit da ji pride, ampak vseeno, sem se z veseljem, ker se predam in želim ustreči, ampak komplesi in seksanje enkrat na 14 dni ob soboto zvečer, not my thing.
 
Uglavnem, sem prepičan da so boljše tam zunaj... Nekje... Confused
 
3.) Družbena merila so se praktično zelo spremenila, ko smo bili majhni so nas cepili z tole propagando:
-moraš priden bit
-moraš priden v šoli bit
-čimboljše ocene imet
-čimboljšo šolo naredit
-čimboljšo službo najdit
-najdti si punco
-se poročiti
-graditi hišo skupaj
-otroci
-in potem bo kar sreča prišla sama od sebe
 
- bullshit, če mene vprašaš
 
Ne vem kam naj uvrstim sebe:  Preprost fant, ki si želi preprosto punco ki je luštna, bi me lahko noro ljubila, bila sex maniak v postelji(ker v postelji sem se res pripravljen predati in narediti karkoli ampak KARKOLI, da zadovoljim strast svoje ljubljene nasprotnice, in če mi še ona isto vrne - vstopnica v raj) in bi lahko bila moj prijatelj do konca mojih živih dni. mogoče je ta zadnji del del propagande ki so nam jo vprogramirali, ampak mislim da je to pomembno da imaš najboljšega prijatelja skozi življenje.
 
Torej, kje lahko najdem tako punco, čist direkt vprašam, če pozna kdo takšno, samsko namreč, pa tako da bi bila pripravljena z mano ven it, pa da ne bi nikoli za tole sporočilo izvedela Smile
 
Mogoče sem pa tudi jaz zakompleksan, ker imam pa neka merila. More biti simpatična, ne sme biti presuha, predebela (Roko na srce punce, nobena od vas ne bi rada da bi vas 300 kg John Goodman naterpaval ali pa morda 40 kg Woody Allen?), najbolj pomembno nezakompleksana, preprosta prijazna punca, ki se da pogovoarjat z njo.
 
Zdej pa jaz vas vprašam: Ali zahtevam preveč?
 
Preprosto vprašanje: Ampak, ali je odgovor preprost?
 
No upam da mi boste naklonili nekaj časa, zelo veselim se kakršnega koli odgovora, komentarja, lahko tudi pod privat, kakršnikoli nasvet, kje delam jaz narobe?
 
Hvala, Vam! Smile
We ride together, we die together. Bad boys for life...
0
Nazaj na vrh
Marilyn
Starost: 35Pridružen: 2. avg 2007Prispevkov: 82Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2009 2:38
Povezava do prispevka
Pozdravljen!

Take punce ni. Ne moreš kar dati oglasa in pričakovat, da se bo pojavila.
0
Nazaj na vrh
Katrin
Starost: 47Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2009 7:39
Povezava do prispevka
Sem ravno hotela napisat, da iščeš zaman, ker je ni. Če bo na enem koncu popolna, bo pa na drugem kaj manjkalo. Fora "imeti nekoga rad" je ravno v tem, da zavestno preboliš njegove nepopolnosti in jih sprejmeš. Seveda na račun njegovih drugih popolnosti.
0
Nazaj na vrh
ThinkyBinky
Starost: 40Pridružen: 25. jun 2009Prispevkov: 9Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2009 9:02
Povezava do prispevka
Marilyn je napisal/a

Take punce ni.
 
Trust me on this one: Obstajo, ampak so čezdalje bolj redke. Večina ki jih poznam so že v zvezi dooolgo časa, ali pa poročene že.
 
Sej ne iščem popolnosti, popolnosti ni, ampak samo neko normalno pot.
Drugače pa itaq, ko si zacopan, ni napak se popolnoma strinjam Smile
We ride together, we die together. Bad boys for life...
0
Nazaj na vrh
ThinkyBinky
Starost: 40Pridružen: 25. jun 2009Prispevkov: 9Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2009 9:09
Povezava do prispevka
Katrin je napisal/aSem ravno hotela napisat, da iščeš zaman, ker je ni.
 
Stari pregovor: Kdor išče, ta najde!
 
Se zavedaš koliko je tistih, očkovih razvajenk, pa mamicainih maz pri npr 26. letih? Ali pa "Čustveno nedostopnih"? Takih katere so zaljubljene samo vase?... KOT LISTJA IN TRAVE!
 
Sej jaz ne iščem nekaj special, samo nekaj Normalnega. Smile Taki ki ji lahko podariš srce in ne bo žonglirala z njim...
We ride together, we die together. Bad boys for life...
0
Nazaj na vrh
Cama
Starost: -14Pridružen: 20. dec 2004Prispevkov: 1301Kraj: Kraški svetStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2009 9:16
Povezava do prispevka
Tako je, vsaka bo imela lastnosti, ki so dobre in jo ločijo od ostalih in obratno. Za odlično vezo pa vsi vemo, da temelji na kompromisih.
In bolj, ko imaš človeka rad in ga želiš obdržati, več kompromisov boš naredil. Pri tem moraš vsekakor gledati, da ti te kompromisi dolgoročno prinesejo zadovoljstvo oz. korist ter da s tem ne pokoplješ svojih temeljnih načel. Velikokrat dobiš o določeni osebi napačen vtis in se potem lahko izkaže za idealnega sopotnika.
 
V glavnem, ne zapiraj si prezgodaj vrat, ker kot si že sam ugotovil, se ponudba v teh letih drastično manjša, ker je večina dobrih ljudi v teh letih že lepo zasedenih.
Seveda pa ne glej samo po LJ.
www.dlvkos.si
0
Nazaj na vrh
Lubenica
Starost: n/aPridružen: 10. jul 2006Prispevkov: 6018Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2009 10:18
Povezava do prispevka
Tudi jaz sem včasih govorila- kje so taki fantje? No, jaz sem svoje kriterije opredeljevala malo drugače, ampak so kar primerljivi z navedenimi. Sprijazniti se je treba z dejstvom, da moraš sprejemati tisto, kar človek je in ne vzdihovati za tistim, kar ni. Upam, da nisi mislil, da ti bomo poslale kar domov na vrata taka dekleta, ki ustrezajo opisu. Ne, ti se boš moral zganiti, iti ven in oprezati okoli sebe. Wink Pa ne hodi tam, kjer se zbira največ ženske populacije. Če bi rad dobil tako, ki bo imela podobne interese kot ti, jo boš našel nekje, kjer bo preživljala prosti čas po svojem okusu, morda tako, kot bi to počel tudi ti. Ne rečem, da naj ti bo prva destinacija nogometni stadion :D, ampak diskači pa najbrž tudi ne. In pa, kot je bilo že rečeno- medsebojno prilagajanje je ključ za dober odnos. Ne pravim, da bi se moral zadovoljiti z vsako, ki ti prekriža pot, ampak malo pa vseeno spusti merila. Saj se tudi ljudje spreminjajo in mogoče bi se sprva neprimerna punca iz ljubezni tudi potrudila spremeniti.
0
Nazaj na vrh
Akasha
Starost: n/aPridružen: 12. okt 2004Prispevkov: 7649Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2009 12:07
Povezava do prispevka
Meni se pa napisane zahteve ne zdijo pretirane.
 
Vendar pa - kaj je simpatičnost, je različno. Nekdo se lahko zdi vsem simpatičen, ampak tebi pa ne.
 
Poleg tega lahko ustreza vsemu kar si napisal, pa ti že kaj drugega ne bo sedlo..npr..ima celulit (čeprav je suha), neambiciozna....predolgo spi zjutraj.....ima nekaj let preveč zate.....*vstavi poljubno lastnost, ki ti ne sede*...
 
Hočem reči - popoln ni NIHČE. Zdaj koliko si zahteven, kje se prilagajaš...to je pa od tebe odvisno.
 
In pa ne pozabi - lahko najdeš punco, ki ustreza navedenemu - ampak kaj pa, če TI njej ne boš všeč? (potem ti nič ne pomaga, da ona tebi ustreza)
THE SPIRIT OF FIRE !!!
0
Nazaj na vrh
alecia
Starost: 36Pridružen: 22. jul 2004Prispevkov: 701Kraj: okolica PtujaStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2009 12:23
Povezava do prispevka
Se strinjam z Akasho. Nasploh zadnje čase po forumih opažam sporočila tvojega tipa. Preprosto preveč se ukvarjaš s tem, da bi bil v zvezi, po možnosti s punco, ki bi takoj v prvo ustrezala vsem tvojim merilom. Tvoj opis je opis popolnega partnerja, ki si ga tako ali tako želimo vsi. Spoznamo pa le približke, ki pa zato niso nič manj popolni in jih imamo vseeno radi, oni pa nas (pa pustimo vse tiste očitne napake, ki nas potem omejujejo, delajo dejansko nesrečne - posesivnost, alkohol ... ki so očitni, da taka zveza ne more, ali bolje rečeno, ne sme obstati).

Ne išči svoje polovice tako očitno in obupano.
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -14Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2009 12:25
Povezava do prispevka
Ti ne iščeš normalne punce, ampak popolno punco. Wink

+ take ne obstajajo. Tudi tiste poročene, zasedene ipd. ti morda ne bi odgovarjale (ne morda, ampak sigurno, pravzaprav).


0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 41Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2009 13:06
Povezava do prispevka
Popolnoma te razumem kaj govoriš in kaj hočeš. Se strinjam. Ne zdi se mi, da bi opisal nekaj, česar ni mogoče najti. Seveda je. Saj kot si rekel, iščeš vendar normalno punco. Težko jih je najti, res je. Pa tudi tiste, ki o sebi mislijo, da so normalne, niso (so zakompleksane) . Tudi tiste, ki jih poznaš in jih imaš za normalne, se morda v zvezi s tabo ne bi tako izkazale.

"Normalno" je zelo, zelo relativen pojem, ki si ga vsak pojmuje po svoje. Ne išči po merilih, ampak tako, da ti bo neka oseba pač všeč. Kako iskati je pa že drug problem. Če doma čakaš, da potrka na vrata, najbrž ne. Prepusti se vsakdanu, delaj, kar počneš sicer in morda srečaš kakšno fajn punco. To je vse, kar ti lahko rečem.
0
Nazaj na vrh
romy
Starost: -14Pridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 11066Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2009 13:16
Povezava do prispevka
Jaz pa nimam občutka da on išče popolno punco in živi v nekem svetu iluzij in nemogočega. Če je tako potem tudi sama sodim v ta svet. Meni se zdi da on išče punco popolnoma normalne postave, če začnem pri zunanjosti, ki skrbi zase, je vsaj povprečno razgledana in zgovorna, ima čas tudi za svojega partnerja, mu izkazuje ljubezen in tisto skrb, ki jo čutiš do nekoga, ki ga imaš rad in ki ji ni odveč seksati. Jaz tu ne vidim iskanja neke popolnosti, saj človek ne išče točno določenih mer, barve las, oči, izobrazbe... Meni se zdi, da je njemu čisto jasno, da mora biti kemija obojestranska in to, samo tisti začetek...

Vem o čem govori, ker mi dosti samskih prijateljev (ki so popolnoma ok) toži o podobnem. No, če smo pri tem mi tudi dosti prijateljici govori o tem. Jaz mislim, da je razlog predvsem to, da se danes izgubljajo oz. spreminjajo te vrednote. Večini je pomembno le še to kako človek izgleda, kako se lahko malo postavi z njim, kakšne koristi ima lahko od njega ipd. Vidim takšnih žensk na tone (če se samo na ženske v tem postu osredotočim). In se mi obrača želodec. Potem je tu še ena skrajnost...nihče nima več časa, nikomur se ne zdi vredno nekaj malega žrtvovati za čas, ki bi ga lahko preživel z drugim (fantom, punco, prijatelji...). Vedno manj se nam zdi pomembna ljubezen, čas, ki ga porabimo za ljubljene...itd. Žalostno. Jaz se tudi težko sprijaznim s tem, no mislim da se tudi ne bom, ker se nočem. Niti sedaj pri 24ih se ne bom niti potem pri 60ih se ne bom.

Aja, kar se pa sexa tiče... Nimam kaj komentirati, ker teh žensk (no nasplošno ljudi) ne razumem sploh. Očitno je za ene to res spešl bonus, izredna nagrada, ki se zgodi enkrat na mesec, če je sreča dana (tu so izvzeti zdravstveni razlogi).

ThinkyBinky, srečal boš še en kup takšnih, ki želijo samo preživeti v tem svetu, ampak garantiram, da boš vmes našel tudi tako, ki si jo želiš in ki ti bo naklonjena.
0
Nazaj na vrh
sea
Starost: 42Pridružen: 12. mar 2006Prispevkov: 1217Kraj: neskončni oceanStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2009 13:27
Povezava do prispevka
Ma, zahteve se drugače tudi meni ne zdijo pretirane ali nerealne: večina od tega mora štimat, če naj veza uspeva.
Čeprav kakšna je "normalna" punca,  bi pa verjetno vsak drugače odgovoril, ravno zato, ker so meje normale široke. Da kakšna "normalna" punca postane zafrustrirana skozi čas, me pa tudi ne čudi, ker današnja družba ni naklonjena samskim, čeprav je le - teh baje dosti. (S to informacijo mi prijatelji non stop težijo, čeprav sama pa spoznam ravno 3 samske v pol leta:) ).

In potem, ko že skoraj grejo vsi kriteriji čez, se pojavi še izgled. Ja, groza, se posipam s pepelom, ampak lahko je fant zlat, če mi ne potegne neka kemija, ne bom ne dobro sexala, ne dobro skrbela za vezo ne nič. V čem je potem smisel se nekaj silit?

Kje je rešitev?
Jaz zaenkrat vztrajam pri kriterijih in se tolažim, da  v bistvu rabim na celem svetu samo 1 takšnega fanta, ki mi bo ustrezal. Če sem ga našla prej za 10 let, ni vrag, da ne pride še kakšen mimo.Seveda ima samskost svojo ceno (sploh med prazniki in dopusti, ampak raje to kot z napačno osebo), ki vključuje dileme, ali takšen sploh obstaja Smile
No, druga opcija je, da razmisliš o kriterijih in poskušaš kaj spregledat-čemur se najlažje pač odpoveš.
Še vedno pa verjamem, da eden (v tvojem primeru ena) slej ko prej pride mimo. Računam na to, da mi zmeša glavo: takrat se kakšen kriterij (npr. prevelik trebuh pri fantu;) ) lažje spregleda in se dojame še kakšna druga dimenzija lepote človeka...
Če je tvoja označena starost prava, bi pa sploh rekla, da ne življenja s tega vidika jemat preveč resno (govorim iz izkušenj) in da raje dodaj še kakšen prst na tisti nenapolnjeni roki Wink
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -14Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2009 13:39
Povezava do prispevka
Dejstvo je, da si že sam s svojimi "željami" in predstavami, precej omejuje "izbor", npr. normalno punco lahko sreča ne glede na tip postave. Seveda izgled nekaj šteje (in to ne v stilu, da mora biti človek vizualno lep kot slika, da dobi nekoga), ampak da ti apriori nekoga, ki ima nekaj kg preveč/premalo, je previsok/prenizek ipd. avtomatično eliminira, pa tudi ni ne vem kaj. Ok, to je tvoj kriterij, ampak ne jokat, ko nikogar ne najdeš. Super osebo lahko spoznaš tudi, če nima vseh tistih lastnosti, ki si si jih zamislil.

In ja, kemija je pomembna - ampak ta ni odvisna samo od izgleda. Če tip nima tisto nekaj, je lahko visok 188 cm, z izklesanimi mišicami in pravi Tarzan v postelji pa pravo srce od fanta - mi to ne pomaga.

Hočem povedati to, da si včasih s preveč kriteriji samo še bolj zapetljamo življenje, namesto olajšamo. Tudi jaz vem, kakšnega hočem - normalnega Big smile ampak pri tem si ne postavljam iluzij, da mora biti toliko in toliko visok in toliko in toliko težak, po možnosti ima take in take lase ...


0
Nazaj na vrh
Dow*
Starost: n/aPridružen: 19. avg 2006Prispevkov: 2794Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. jun 2009 13:46
Povezava do prispevka
Hm, zanimivo si tole napisal. Meni tole ne zgleda ravno ''popolna'' punca, saj kaj takega ne obstaja. Je pa res, da je večina žensk danes kar precej zakompleksanih oz. ''pohabljenih'' od prejšnjih zvez (bolj ali manj neuspelih).
Najti koga primernega zase je pa že drugo vprašanje ali bolje rečeno kar misija nemogoče.

Hell is other people - Jean Paul Sartre
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kako težko je dandanes sploh dobiti normalno punco!
Stran 0 od 8
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kar nekaj zvezdnic se je odločilo, da se ne bodo podvrgle kirurškim popravkom temveč sprejele svoj naravni videz.