Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Poročno ličenje 2024: trendi in nasveti profesionalne vizažistke

18. jan 2024 19:00 INLINE MAKE UP by Neli Paspalj
0

Ne glede na to, ali ste bodoča nevesta, družica, nevestina mati ali gostja obstaja veliko trendov ličenja, nad katerimi se lahko navdušite.

Porcelanast videz kože?

Vsekakor bo to trend ličenja za 2024!

Ta trend je kot nalašč za neveste, ki želijo oddajati milino in gracioznost primabalerine, ki izžareva šarm in eleganco, ko hodi do oltarja. Če dodate marelično ali rožnato rdečilo, sence hladnih odtenkov in nežno rožnate sijajne ustnice, vam lahko zlahka pomagajo pri doseganju tako preprostega, a elegantnega videza.

Neveste obožujejo in velikokrat izberejo minimalistično tehniko ličenja, ki se osredotoča na sijočo polt, vendar z majhnim zasukom nežnih odtenkov barv, ki jih popeljejo na višjo raven.

Naraven, sijoč videz je kot nalašč za poletno nevesto in ga zlahka dosežete z dobro pripravo kože in pravo podlago. Temu pravim "manj je več", ki ga je mogoče doseči le s pripravo kože pred velikim dnem. Dober piling in dnevna rutina nege obraza bo veliko pripomogla k doseganju tega videza.

Kaj pa rdeča?

Menim, da bomo videli več rdeče barve, vtkane v poročno lepoto, kot so dodatki-cvetlični aranžmaji ali rdeča barva nohtov. Čeprav je francoska manikura čudovita, menim, da so neveste bolj zveste same sebi in se bodo bolj zanašale na barve, celo tako drzne, kot je rdeča.

Če vas skrbi, da bi bila rdeča preveč drzna za vaš poročni dan, jo lahko vključite tako, da jo omehčate s svetlejšim odtenkom in ustvarite popoln preliv barv. Ta brezčasen odtenek simbolizira ljubezen, strast in čutnost, zato je smiseln za tiste bodoče neveste, ki se želijo nasloniti na drzen videz ličenja.

Kar pogosto se dogaja, da se neveste odločijo za popolnoma drugačen videz, kot so ga običajno vajene, saj želijo doseči nekaj zares posebnega in dramatičnega vendar se je vredno spomniti, da se je vaš zaročenec zaljubil v vas zaradi tega, kar ste, zato vam ni treba ničesar spremeniti, le vašo naravno lepoto in samozavest dvigniti do te meje, da zažarite.

Ko se pripravljate na poroko, recite "da" tehniki ličenja, ki jo izberete s pomočjo svoje vizažistke, zato je tako pomembno poskusno ličenje. Naloga vizažistke je ta, da vam prisluhne, da vas spozna ter s svojim znanjem ustvari lepoto, ki vas odraža. Čisto vse profesionalne vizažistke svetujejo, da se odločite za ponudnika, ki ima obširen portfelj, saj si s tem zagotovite profesionalnost in kvaliteto.

Na začetku kariere sem tako rekoč sprejemala tako »dobre«, kot »naporne« neveste, plačane ali ne plačane projekte, zaradi golega preživetja. Sedaj imam to možnost, da se sama odločam, ali mi stranka ustreza in ali je projekt dovolj zanimiv in na podlagi tega sprejmem ali enostavno prepustim drugim ponudnicam. Kar ti ni namenjeno, enostavno spusti. Tudi nevestam svetujem, da če ne začutijo pozitivne energije, naj poiščejo drugega ponudnika. Zelo pomembno je, koga bodo imele ob sebi na svoj najlepši dan.

V moj svet ličenja so dobrodošle tako želje po minimalizmu kot tudi bolj drzne ideje, predvsem pa svojim nevestam ponujam profesionalen ter prijazen pristop.

Neli Paspalj, INLINE MAKE UP-SWA 23' nagrajenka za najboljšo poročno vizažistko leta

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pospešeno staranje bi lahko povečalo tveganje za nastanek rakavih tumorjev.