Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Gole slike bivše na fantovem računalniku

Daisyy
Starost: 34Pridružen: 2. jul 2017Prispevkov: 15Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2018 11:30
Povezava do prispevka

Na kratko; s fantom sva skupaj 9 mesecev, imava res lepo in zrelo zvezo, da se tako izrazim, saj se o vsem odkrito pogovarjava in imava podobne poglede na vse večje življenjske stvari in prihodnost. Oba sva imela enako dolge predhodne zveze (2 leti in pol), skupaj sva tudi živela s takratnima parterjema, skratka, čeprav se bližava 30., imava razčiščene pojme in se spoštujeva, kar do sedaj nisem vedno čutila, čeprav so bile resne zveze.

Kar me je vrglo s tira pred kratkim, je najdba slik njegove bivše med njunim seksom, celo videoposnetek njiju med seksom in različne neznane ženske slikane doma v ogledalu. Nisem rabila niti brskat, mapa je bila na namizju. Resda ne uporablja dosti računalnika in ve, da imava oba dostop do le-tega in TV-ja v sklopu (isti zaslon pri obeh), in on trdi, da če bi želel skrit, ne bi na namizje dal, tam je pa to ostalo od lani in se sploh ni zavzel, a vseeno boli. Ko sem to videla, je bilo kot gledati grozljivko. Vem, da je to bilo i prošlo, a je še vedno tam (no, zdaj več ni, je zbrisal, čeprav sem rekla, da tega zaradi mene ne rabi, da to mora sam vedeti in imeti razčiščeno) in da sem jaz to morala videti, je zadosti žalostno. Ostale slike bi naj bile od prenosa na laptop njene kolegice, in kolikor so mi njegovi prijatelji govorili, je imela rada tudi ženke, partyje itd. in spala z več moškimi, še morda nekako obstaja korelacija, a vseeno obstaja v meni kanček dvoma, da bi on to še kdaj pogledal. Sicer preživiva skoraj ves prosti čas skupaj, ker si tudi on želi, ne samo jaz oz. da bi mu težila, a vseeno je zdaj vame zasadil črv dvoma. Ne vem ali želim slišati, da brezveze paničarim in uničujem lepo zvezo brez večjega razloga, ali da sem upravičeno zaskrbljena, vem pa, da mi tisti prizor ne gre iz glave in mi gre na bruhanje. Vse razumem - da je kateri koli partner do zdaj občasno pogledal kakšno žensko na spletu ali porno film, tu mi ni bilo nikoli nič spornega in niti ni rabil nobeden pred mano nič brisati. Ampak da vidiš partnerja med seksom z bivšo (10 mesecev od razhoda z njo) je malo kruto, no. Mislim, da tega nobeden ne bi želel videt.

Kot da še ni dovolj, je to, da greva čez par dni na morje, katerega sva že rezervirala in se ga že par mesecev zelo veselila, teh zadnjih dni pred dopustom pa v meni vre žalost, jeza in razočaranje. Nekako razmišljam tudi o pavzi ali celo razhodu, a vidim, da me ima zelo rad in on vztraja, da se bo boril zame in da me ne bo izgubil zaradi bedarije kakršno je naredil, ker ni zbrisal njunih starih spominov in da sploh ni vedel kaj vse ima gor na namizju v teh mapicah. 

Je katera že doživela kaj podobnega? Od te punce je bil on sicer prevaran z dobrim prijateljem, tudi sama sem dala že skozi prevaro a na drugačen način, zato bi rekla, da če me kdo mora razumeti je to on in da sem verjela, da jo je res prebolel in se z njo nisem niti ukvarjala. Zdaj pa se zbudim in vidim njo. grem spat, in vidim njo ... Mogoče bo čas to zbrisal, a ne v celoti, a vsaj zaenkrat ne vem kako naprej. 

Torej, a kompliciram ali ne?? smiley

 

0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 1. jul 2018 18:00
Povezava do prispevka

Daisyy, 2 stvari, ki si jih zapomni:

  1. VEDNO zaupaj svojim občutkom. VSE, kar občutiš, je utemeljeno in upravičeno (ena največjih napak, ki jih začnemo početi ženske, je tlačenje občutkov, ker nam govorijo, da 'paničarimo', 'kompliciramo' ipd.)
  2. Medtem, ko verjammem, da tega ni naredil nalašč, pa je to vsaj zelo neprimerno, malomarno in nepremišljeno. Ja, normalno, da je imel druge pred tabo - ampak pustiti TAKE stvari na rač. in takole dostopno, je pa 'adijo pamet'. 

Skratka, vsi tvoji občutki so ok, utemeljeni in upravičeni. Jasno, da si ob taki prizorih vsa iz sebe.

Kaj boš naredila, pa je na tebi. Morda nekaj dni popolne pavze, da prespiš, predihaš, se umiriš in premisliš, kako naprej? Čas vedno izkristalizira stvari.smiley

Drži se.smileysmiley

 

P.S. In še enkrat - RESNO - NIKOLI (več) ne dovoli, da ti kdo reče, da 'kompliciraš'. To so (skoraj praviloma) izjave površinskih moških (pa tudi žensk, seveda, a je bolj značilno z m. spol), ki se jim ne da potruditi za zvezo, partnerko; se pogovoriti in stvari razčistiti. Kam vodi nabiranje nerazčiščenih stvari, je pa verjetno jasno (in če ni, naj pomagam: v oddaljevanje med partnerjema, zamere in prej ko slej propad zveze (ali pa življenje eden mimo drugega)).

A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Binas
Starost: 36Pridružen: 17. nov 2011Prispevkov: 1239Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2018 8:08
Povezava do prispevka

Pacek je Wink Jaz gledam iz svojega zornega kota. Z nekaterimi bivšimi se sicer normalno pozdravim, vljudnosto se povprašamo kako si. Kaj več pa niti ne. Če bi slučajno prišla v isti krog družbe, družine, bi pač normalno funkcionirala.

Slik ne hranim, videov še manj. Bivši so z razlogom bivši, to je moje mnenje. In če bi kak moj bivši imel kako razgaljeno fotko od mene, bi znorela, da to izvem. 

100% predanost, 100% zagnanost.....vmesne poti ni!
http://tecem26.blogspot.com/
0
Nazaj na vrh
redkitty
Starost: 35Pridružen: 15. nov 2010Prispevkov: 107Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2018 12:33
Povezava do prispevka

Tudi jaz sem v začetu najine zveze slučajno opazila slike njegovih bivših pomankljivo oblečenih( ko mi je kazal svoje starejše slike). Prosila sem ga da jih izbriše-torej samo tiste na katerih so te punce nage oz. skromno oblečene. na koncu je izbrisal vse slike bivše.

Slike sicer ni imel na namizju ampak na prenosnem disku kjer ima še ogromno drugih stvari(filmov, seminarsk...)

 

Je pa to zagotovo zelo neprijeten občutek. Da bi naletela še na posnetke- ne vem pomoje bi se kar sesula. Še posebno zato ker imam včasih preveliko domišlijo in sem sposobna si zamislit nevem kakšne scenarije. 

 

Fant iz tega ni delal nekega bau baua. Tako da nevem kaj se dogaja v moških možganih. Mogoče to za njih ni res nič takega. 

 

Jaz zaradi tega nebi zaključila zveze. Boš pa rabila nekaj časa da to prebaviš in da si pridobiš njegovo zaupanje nazaj. 

 

0
Nazaj na vrh
snežkasmeška
Starost: 44Pridružen: 6. feb 2017Prispevkov: 47Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. jul 2018 13:41
Povezava do prispevka
če ni butelj, slik ne bi pustil na razpolago vsem na namizju, če bi jih imel namen gledati in se "izživljati" nad njimi, skratka početi nekaj, kar bi tebe prizadelo. Ali je butelj? če je, imaš razlog za skrb.če ni butelj, je pa vsekakor malomaren. Boga bi bila bivša, če bi to kdo ukradel in objavil. če bi kaka moja slika končala kje, bi bivšega pribila na križ in ga itožila do gat. Po taki sceni tvojemu fantu jaz ne bi več zaupala z občutljivmi dokumenti, ne bi pa zelo skrbela, da je kaj narobe v odnosu do mene. Zaenkrat.Se pa strinjam, da poslušaj svoje občutke. Sama sem žal že dvakrat na podlagi "pretiravanja in kompliciranja" ujela fanta (dva različna, vsakega enkrat) pri varanju. če nekaj ni v redu, ti to veš.
0
Nazaj na vrh
kitty13
Starost: n/aPridružen: 18. maj 2006Prispevkov: 530Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. jul 2018 23:07
Povezava do prispevka

No, jaz verjamem, da je človek res sposoben pozabiti na takšne stvari. Verjamem pa zato, ker je moj mož podobne "sorte". Ne mislim na konkreten primer, ampak stvar, ki se njemu ne zdi (več) pomembna, mu enostavno uide iz spomina. Pa tukaj ne gre za malomarnost ali kaj podobnega, ampak je pač tak karakter.

Ti svojega fanta sama najbolj poznaš. Dotične slike so na računalniku ostale, kot so že druge omenile, - ali ker je res pozabil na njih ali pa je resno neumen. Eno je pozabiti na slike, drugo pa, če se ti jih "ne ljubi izbrisati" ali "ni potrebno izbrisati, ker niso več pomembne". Če sta se pogovorila v miru, je zdaj na tebi, da se odločiš, kaj mu verjameš glede prebolevanja bivše in ali greš lahko preko tega. Mu pa jaz zagotovo ne bi zaupala (vsaj nekaj časa še ne) glede svojih razgaljenih slik. Druge ti težko svetujemo, kaj narediti, ker ga ne poznamo in ne vemo, v katero kategorijo sodi.

Nisem pa čisto razumela, kaj te bolj moti - to, da ni izbrisal slik, posnetkov (in ne veš, če jo je res prebolel) ali to, da si videla vse skupaj? Premisli tudi o tem, kajti tu se lahko skriva del odgovora.

Se pa vsekakor strinjam, da je to popolnoma neprimerno od njega in te razumem, da te je vse skupaj prizadelo. Če meniš, da je to vplivalo na vajino zvezo v tolikšni meri, da te bo ves čas zasledovalo in ti ne bo dalu miru, razmisli, ali je vredno vztrajati. Ampak jaz bi pustila času čas in se ne bi odločala na vrat na nos.

Najbolje, kar lahko zdaj storita, je, da gresta na dopust, se odklopita od vseh zaslonov in socialnih omrežij ter se posvetita drug drugemu. Potem bosta pa videla, kako naprej.

Če ljubezen nosiš nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Gole slike bivše na fantovem računalniku
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zvezdnice, kot so Jennifer Lawrence, Kate Hudson, Serena Williams in Emma Stone so na rdeči preprogi zažarele v (kot) poročnih oblekah.