Fajn

glavno, da se prav razumemo

moja mama je vegi pa tudi tu pa tam poje kako ribico, ker pravi da se ji
zalušta. Pa vmes je mela mesno obdobje, potem pa spet ne. Po mojem je
treba preizkušat in potem vidiš kaj tvojemu telesu paše.
Jaz sem tudi (zaenkrat) vegi in moja prva misija je, da neham s sirom,
ker sem velika odvisnica. To zdaj traja tri dni in še ni prišlo do krize

vse ostale mlečne zadeve pa so še v igri (razen mleka samega).
Včeraj sem bila vesela... se je fantu zaluštala pizza (o pizzi sploh
nisem razmišljala ko sem se odločila za misijo sir). No in končni
produkt moje pizze je bil: testo+pelati namesto sira pa: čebula, bučke,
malancani (če sem prav napisala

...
ali jajčevci al kaj), cvetača, rdeča paprika in blitva. Vsa zelenjava
je bila še prej popečena v ponvi potem pa dana na pizzo pa v pečico.
Nisem mogla verjeti, ampak meni je bila ta pizza svetovna. Saj še vedno
ni vse skup zdravo (bela moka, sol, kvas- ne vem niti al je "zdrav" ali
"nezdrav"), vitaminov pa upam, da sem veliko dobila. Taka pizza se tudi
malo lepše prebavi

Tako da priporočam kdaj za spremembo.
Pa še to... ne vem... verjetno sem nora... ampak vse te "govorice", ki
se širijo po internetu so me malo prestrašile. Zadnjič sem nekje
prebrala, da bi naj naše največje mlekarne v sir dodajale neko kravjo
mast???, pa naj bi se beli sladkor belil s kostmi od živali ???, aja pa
še ona, da je kri v milka čokoladah??? .... to so same bedarije ali je
kakšna možnost, da je to res

? Upam, da sem vas samo prijetno nasmejala
