Danes sva jedla krompir, pa bi jutri rada naredila ribice, pa ne bi rada spet krompirja delala. 



 Danes sva jedla krompir, pa bi jutri rada naredila ribice, pa ne bi rada spet krompirja delala. 




. Dobro jih očisti, temeljito obriši s papirnato brisačo, natri s soljo. V ponvi segrej olje, v katerem ribo ocvreš. Riba je pečena, ko na hrbtnem delu z lahkoto zarežeš z nožem. Naredi tržaško omako iz olivnega olja, peteršilja in česna, kar poliješ po pečeni ribi. Edini problem zna biti premajhna ponev, zato jih jaz v kuhinji pečem brez glave, zunaj v ciganki pa cele. 





 Pa poročaj kako ti bo uspelo. Jaz še to nisem delala. Samo recept sem našla in je zgledal dober. 





 ven gre samo voda. Alkohol pa še bolj povre in je še močnejši 

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...