Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Ribe

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5
Sydney
Starost: 41Pridružen: 14. maj 2004Prispevkov: 6530Kraj: CeStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2005 11:08
Povezava do prispevka
Kupila sem zamrznjene fileje oslica. Ker sem totalo neizkusena v
pripravljanju rib, vas prosim za pomoc. Kako pripravite oslica? Kaj
zraven kot prilogo?
Lahko date pa tudi kake fajne recepte za druge ribe...ce se mogoce kdaj opogumim in naredim se kaj drugega kot ribje palcke
0
Nazaj na vrh
mamy
Starost: -14Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 3274Kraj: v raju na zemljiStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2005 11:22
Povezava do prispevka
Najprej malo posolim, potem naredim po dunajsko ali pariško ali pa takole: pomokam po obeh straneh in spečem na olivnem olju (ne da plava!). Na koncu na olju prepražim sesekljan peteršilj in česen, da lepo zadiši in malenkost zarumeni. To naložim na pečene osliče. Priloga: krompir v kosih in blitva, ali krompirjeva solata,  mogoče tudi pire krompir in zelena solata. Ni težko, kajne
mamy od sina
0
Nazaj na vrh
Kazi
Starost: n/aPridružen: 23. okt 2003Prispevkov: 2457Kraj: DolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2005 11:26
Povezava do prispevka
Mamy, pa ti nič ne razpadejo tejle fileji....Jaz sem jih dvakrat pekla in so mi šli čisto narazen...Ali jih odmrznete pred peko ali pečete kar zmrznjene?
Cute but psyho...things even out
0
Nazaj na vrh
mamy
Starost: -14Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 3274Kraj: v raju na zemljiStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2005 11:32
Povezava do prispevka
Kazi, ravno zato jih moraš temeljito povaljati v moki po obeh straneh, in lepo obračati, pa ti sigurno ne bodo razpadli. Najprej jih odmrznem, vsaj napol, itak so tanki.
mamy od sina
0
Nazaj na vrh
Kazi
Starost: n/aPridružen: 23. okt 2003Prispevkov: 2457Kraj: DolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2005 11:35
Povezava do prispevka
Mah groza, jest sm čist obupala nad temi osliči... kljub moki mi gredo čist u franže.... Bom še enkrat probala in če mi bo uspelo super, čene jih pa ne spečem nikoli nikoli več. Itak jih pa čez postrvi ni...
Cute but psyho...things even out
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2005 11:42
Povezava do prispevka
 tala receptek od Mamy bo treba sprobat.
0
Nazaj na vrh
Sydney
Starost: 41Pridružen: 14. maj 2004Prispevkov: 6530Kraj: CeStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2005 11:51
Povezava do prispevka
Uf...kako ste bile hitre. Super ste!
Kazi, upam, da tudi meni ne bojo razpadli. Na vrsto bodo prisli 1x, ko
mami ne bo doma oz. bo imela za sebe kaj drugega za jest, saj ne je rib.

Nekje sem tudi prebrala, da bi se jih naj pomokalo v koruzni moki? Ima katera take izkusnje?
0
Nazaj na vrh
Kazi
Starost: n/aPridružen: 23. okt 2003Prispevkov: 2457Kraj: DolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2005 11:56
Povezava do prispevka
Sydney po želji... Jaz sem jedla edino postrvi v koruzni moki in so bile za prste obliznit...
Cute but psyho...things even out
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 42Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2005 11:59
Povezava do prispevka
syd jaz sem jih enkrat v koruzni moki povaljala , ampak meni ni bilo vsec. drugace pa so mi najboljsi na nacin  kot je mamy napisala
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
mamy
Starost: -14Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 3274Kraj: v raju na zemljiStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2005 12:03
Povezava do prispevka
Kazi, tudi jaz v koruzni moki povaljam postrvi, tudi osliči so sigurno v redu.
Poskusite jih obračati z lopatko in ne z vilicami, ker so res zelo nagnjeni k razpadanju . Itak se jih pa samo enkrat obrne.
mamy od sina
0
Nazaj na vrh
pipi
Starost: n/aPridružen: 23. nov 2003Prispevkov: 2568Kraj: TrbovljeStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2005 12:19
Povezava do prispevka
Ribje meso je bolj čvrsto in ne razpade, če ga pred pripravo pokapljaš z limono. In ne ga čisto odmrznit, samo na pol, tako kot je Mamy rekla. Sicer jaz naredim vse do pikice tako kot Mamy, na olivnem olju jih spečem, potem pa posebej ponudim tržaško omako (olivno olje, strt česen, peteršilj).
Se pa fileji škarpene veliko bolj obnesejo kot fileji osliča. Jaz kupim tiste pri Bofrostu, so BBB.
LP, Pipi
0
Nazaj na vrh
Kazi
Starost: n/aPridružen: 23. okt 2003Prispevkov: 2457Kraj: DolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2005 12:20
Povezava do prispevka
Mali triki velikih mojstrov... Hvala Pipi in Mamy
Cute but psyho...things even out
0
Nazaj na vrh
pipi
Starost: n/aPridružen: 23. nov 2003Prispevkov: 2568Kraj: TrbovljeStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2005 12:26
Povezava do prispevka
Kazi, z veseljem.  
Sem pozabila napisati - če kupite tiste fileje ali palčke, ki so že panirani, potem jih ne odmrzjte, ampak specite kar zamrznjene. Zraven paše krompir v kosih in blitva ali pa preprosto krompirjeva solata. S paniranimi se zelo dobro ujame tatarska omaka, samo redi kot hudič.
LP, Pipi
0
Nazaj na vrh
Tea1
Starost: 50Pridružen: 4. feb 2004Prispevkov: 2803Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2005 13:32
Povezava do prispevka
Kaj pa kaksne druge ribe, ne samo palcke? Losos mi se nekako gre, s kaksnim brancinom, orado itd pa ne vem, kaj naj pocnem....
0
Nazaj na vrh
Miškolina
Starost: n/aPridružen: 4. jul 2004Prispevkov: 3061Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2005 13:36
Povezava do prispevka
Sydney, kaj pa ribe na žaru, v pečici pripravljene, v brodetu?
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Ribe
Stran 1 od 5
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
V razvitih državah se pomanjkanje vitamina B12 običajno pojavi pri dojenih otrocih, katerih matere so vegetarijanke ali veganke.