Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Pizza

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
pikica
Starost: 41Pridružen: 26. okt 2003Prispevkov: 10153Kraj: ŠtajerskaStatus:Offline
Objavljeno: 28. sep 2005 14:01
Povezava do prispevka
Meni pa Jošt nekak ne gre na pico. Raje uporabljam Edamca, ker se mi zdi, da se lepše topi 
0
Nazaj na vrh
.:sonja:.
Starost: 43Pridružen: 21. okt 2004Prispevkov: 7366Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 28. sep 2005 14:05
Povezava do prispevka
Če se vam ne da pripravljati pice, kupite Spar Americana pico. Njam.... Odlična je.
0
Nazaj na vrh
Ursha
Starost: 44Pridružen: 13. okt 2004Prispevkov: 1516Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. sep 2005 10:46
Povezava do prispevka
Jaz za "zmrznjene" pice glih nisem. Raje sama naredim testo in dam gor
kar mi pač paše (največkrat je to paradižnikova omaka za pice, tuna,
narezani kolobarji pradižnika, sir in olive),
v skrajnem primer če se mi pa res ne da, gremo pa ven na pico. Čeprav
odkar doma delam pice, mi tiste vzunaj niso več tok dobre . Teh pripravljenih pa ne maram.
Kadar si nečesa res želiš,
stremi vse stvarstvo k temu,
da bi se ti sanje uresničile.
0
Nazaj na vrh
smeska
Starost: 46Pridružen: 20. apr 2004Prispevkov: 3451Kraj: primorskaStatus:Offline
Objavljeno: 29. sep 2005 12:20
Povezava do prispevka
Danes, bom pa jaz pizzo pekla
Lp,pupika 28


0
Nazaj na vrh
*urška*
Starost: 41Pridružen: 31. jan 2005Prispevkov: 4944Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 29. sep 2005 15:42
Povezava do prispevka
Smeška, upam, da je bila dobra.
 
Drugače pa ko delam doma pico, naredim največkrat tunino ali pa margerito. Sem pa zadnjič enkrat probala z zeleno papriko, čebulo in suho salamo in je bila odlična.
0
Nazaj na vrh
Iry
Starost: 40Pridružen: 16. jun 2005Prispevkov: 792Kraj: Povsod me je dostStatus:Offline
Objavljeno: 7. okt 2005 14:54
Povezava do prispevka
Včeraj sem šla v dm in ko sem na blagajni plačevala mi je prodajalka prijazno podala knjigo kjer so pomoje recepti notri...bila sem kar presenečena
0
Nazaj na vrh
.:sonja:.
Starost: 43Pridružen: 21. okt 2004Prispevkov: 7366Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 7. okt 2005 16:29
Povezava do prispevka
Kakšno knjigo pa? Ni mi jasno, kako to spada pod temo pice.
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 46Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 7. okt 2005 17:22
Povezava do prispevka
Tudi meni ne, Iry so notri pizze?
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Iry
Starost: 40Pridružen: 16. jun 2005Prispevkov: 792Kraj: Povsod me je dostStatus:Offline
Objavljeno: 15. okt 2005 17:02
Povezava do prispevka
Ja več receptov pic in pa testenin je notri
0
Nazaj na vrh
J.Lo
Starost: 13Pridružen: 7. jan 2005Prispevkov: 7043Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 16. okt 2005 13:55
Povezava do prispevka
Jaz sem pa včeraj pekla pizzo. Ampak imam nek čuden recept in mi je ful veliko testa prišlo ven, tako da je bilo testo fuuul debelo. Nisem razmišljala, da bi ga lahko dala samo pol oz ne vsega, ker nisem vedela, kaj naredit s preostalim delom...No, posledice: pizza je bila zelo dobra, ampak testo samo pa fuuuul predebelo. Ampak moj dragi jo je zlo veliko pojedel, ker mu je bila dobra in mu je bilo pol celo noč slabo. ...Jao mene... Sem se kar krivo počutila, da sem ga "zastrupila", ampak konec koncev mu pa tudi ne bi bilo treba toliko pojest!
0
Nazaj na vrh
soraia
Starost: 44Pridružen: 27. okt 2005Prispevkov: 2871Kraj: KrasStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2006 14:21
Povezava do prispevka
Mene pa zanima recept za kakšno manj kalorično pizzo, npr. testo iz polnozrnate moke... vse ideje dobrodošle.
0
Nazaj na vrh
Cherry Miss
Starost: 39Pridružen: 21. okt 2005Prispevkov: 1081Kraj: Go-Go-Go!Status:Offline
Objavljeno: 10. jun 2006 15:19
Povezava do prispevka
Zamenjaj moko s polnozrnato, that s it. Jaz delam vedno tako.



Jaz mam recept za testo, ki prekaša vse ostale - Pravilo je: na 1kg
moke, daš 0.5l vode. In računaj - na pol kila moke, pol manj vode itd.
NE ZGREŠIŠ.

Ker mi je ful dobro, da je testo visko pa mehko, dam obv. eno kocko
svežega kvasa in pazim, da le tega raztopim v mlačni vodi in dodam
žličko sladkorja (lahko daš tud kapljice umetnega sladila, sam ga cukr
bolj dvigne) in ga nato dodam zmesi. Aja, pa ščepec soli obvezno stran
od kvasa - vsaj ne direkt (dajte ga prej vmešat v moko npr.)

Če pa hočete ŠE BOLJ visoko in mehko - malo malo sode bikarbone.

Samo, da vam pečice ne raznese Big smile
Smeh je jezik duše.
P. Neruda
0
Nazaj na vrh
1A
Starost: 42Pridružen: 7. mar 2006Prispevkov: 2365Kraj: vedno nekje vmesStatus:Offline
Objavljeno: 15. jun 2006 12:23
Povezava do prispevka
jaz pa sem naredila testo iz praha ki je že pripravljen v trgovini (za lenuhe)
nadev pa pelate, fige, feferone in mozarelo 
bla sem kot požrešen
0
Nazaj na vrh
SaMa
Starost: 41Pridružen: 1. avg 2005Prispevkov: 2138Kraj: LjStatus:Offline
Objavljeno: 19. dec 2006 11:53
Povezava do prispevka
A ima katera recept za PICA burek?
 
Za vsak recept in nasvet bom hvaležna Smile lp
Lp, SaMa
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. dec 2006 19:21
Povezava do prispevka
Sama jaz sem do sedaj delala samo 1x
 
narediš isto testo ali pa ga kupiš (jaz ponavadi delam iz listnatega), kot za sirov ali mesni burek.
prvi dve plati sta samo testo, potem pa daš pelate, nato šunko in povrhu sir, zopet plast testa nadev itd...
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Pizza
Stran 5 od 6
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Nošenje bele barve v vročih poletnih mesecih je skorajda obvezno – in tako so tudi lahke in zračne bele obleke obvezen del poletne garderobe.