Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

1A

  • 1A je napisal/a na forum v temo Gelish / Shellac (soak off) laki.

   26. jun 2013 9:31

   Je kera poskusila kombinirati gelish z navadnim lakom?
   Jaz sem si včeraj namazala podlak gelish, barven navaden lak in nadlak gelish. Prijelo je, zaenkrat drži. Vprašanje kak dolgo Smile

   394
  • 1A je napisal/a na forum v temo Težave z očetom glede mojega partnerja.

   18. jun 2013 16:49

   Sicer sploh ne vem kako naj opišem situacijo in sploh ne vem če imam dejansko težave (ali jih ima kdo drugi).

   Torej stara sem 30 let, redno zaposlena, živim na svojem. Dobre pol leta imam fanta, sedaj sva se vselila skupaj. Fanta sem doma predstavila, mami se je zelo lepo ujela z njim, fant je priden, pri mojih velikokrat kaj pomaga postoriti ipd, oče pa razen tega, da sta si segla v roko ko sta se predstavila ne vzpostavi nobenega kontakta s fantom, ko se srečata ga fant pozdravi, oče niti ne odzdravi Unhappy Question ( Unhappy
   Meni sicer oče ni rekel  nič v zvezi s tem, mama pa mi je rekla, da je oče rekel nekaj v smislu da zdaj ko mi je vse omogočil in spravil do kruha pa sem si takega našla, pa da meni tega ni treba, da je ničvrednež itd. Nekaj dni nazaj se je oče pripeljal domov, pa sva bila z mojim na obisku, pa očitno ko je videl da sva tam, se je vsedel nazaj v avto in se odpeljal. Ta teden me je še spravil v neko nerodno situacijo, ko je za eno stvar ko je dogovorjeno da jo on vedno ureja za mene in so prišli do njega da mi uredi papirje, rekel da naj kar mene pokličejo pa naj si sama uredim.... Tako da me je očitno dal na off?!?!


   Sicer meni na splošno oče nič ne pove če ga kaj moti, s tem potem napeka mami....tako da kakšnega posebnega pogovora ne moreva imeti, ker sploh nimam iz česa izhajati...razen da ga vprašam zakaj se mojemu fantu ne odzdravi.
   Je pa moj odnos z očetom tak, da ko sem ga rabila je uredil in pomagal, to je bilo načeloma z denarjem ali pa kakšnimi vezami, posebne očetovske ljubezni in pozornosti pa nikoli nisem bila deležna, vidiva se načeloma 10 minut na mesec in spregovoriva 5 besed (to je ko sva si ok!). PA tudi na splošno je precej hladen in čuden tip.

   Kolikor vem ima oče neko zamero do fantovega očeta (izpred 35 let!!), ta zamera je sicer samo v njegovi glavi in je totalna otročarija...

   Drugače pa je fant iz situirane družine, ima šolo in službo, na svojem živi že 10 let, v glavnem ni stvari zaradi katere bi lahko v očeh kogarkoli bil ničvrednež. Je iz istega mesta, poznam njega, njegovo družino, kolege ipd...tako da ne more oče utemeljeno trditi da je ničvrednež ali da je karkoli z njim narobe.

   Hudo mi je ker je fant izjemno prijazen in se dobro razumeva z njim si želim družino in preživeti življenje, pa ga moj oče ignorira. Saj ne rabita biti prijatelja, to sem že tako vedela da ne bosta, ampak da se pa ne pozdravi, to pa je pač višek vsega!
    

   4
  • 1A je napisal/a na forum v temo P: novi Tommy Hilfiger sandali.

   18. jun 2013 8:53

   enkrat obuti, št. 39. Prodam, ker se ne morem navaditi na polno peto.
   Cena novih 90EUR. Prodam za ceno po dogovoru.

    

   1
  • 1A je napisal/a na forum v temo P: nove moške japonke.

   6. jun 2013 10:26

   prodam nenošene japonke, št 42, kupljene prejšnji mesec v Hervisu.

   Cena 17 EUR

    

    

   1
  • 1A je napisal/a na forum v temo Power plate.

   7. jan 2013 8:53

   Imate kakšne izkušnje s to vadbo?

    

   Boljša prekrvavitev, drža, vidno zmanjšanje celulita, močnejše mišice in hitrejši metabolizem so le ene od prednosti, ki jih nudijo vibracije. Power Plate aktivira vse mišice v telesu in naj bi tako omogočal odlične rezultate v kratkem času.

   Power plate oddaja vibracije, ki povzročajo nestabilnost v človeškem telesu. Vsaka vibracija povzroči mišični nateg, na katerega se telo refleksno odzove z mišično kontrakcijo 25 do 50 krat v sekundi. Na ta način vadba ne vpilva zgolj na krepitev mišične mase temveč vključuje in izboljšuje tudi telesne stabilizatorje.

    

   http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRRsLyB6Rqtaen5IDhT6yHebxzqsaT00bBiTh8pPmKZHpIiRvTJbTYORN-QSA

   1
  • 1A je napisal/a na forum v temo Pranje belega/svetlega perila.

   7. jan 2013 8:46

   Za belo perilo je nujno uporabljati prah, ne tekočine, pa tudi za ostale če se le da, pa tudi za stroj tekoči praški niso vredu.
   Sem pred kratkim naredila malo disertacijo iz pranja in strojev Smile
   Stroj se ful zapaca baje s tekočimi praški.
   Serviser mi je tudi rekel, da je stroj potrebno občassno izprati s kristalno soljo (najdete v npr Kaliji, to je sicer za izpiranje sodov). Pa tudi belo perilo lahko namakate in perete v tem. Jaz sem po namakanju v tej soli dobila ssnežno belo perilo, po tem ko sem mislila da ga bom mogla vreči stran.
   Drugače pa tudi kis in soda bikarbona, na spletu je o tem dosti napisanega.

   16
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 19. mar 2023 20:52
  RES slabo, meni izsušuje kožo
 • Tanja 21. feb 2023 18:20
  Izvrsten, najboljši
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
  Svaljka se
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
  Ne preprečuje vonjav
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
  Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Žajbelj in menopavza: je to popolna zeliščna pomoč za vročinske oblive?