Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Pizza

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. mar 2005 19:57
Povezava do prispevka
Barby tudi meni je full dobra ta pizza. Kako pa jo narediš doma??
0
Nazaj na vrh
**barby**
Starost: -13Pridružen: 27. nov 2004Prispevkov: 1374Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. mar 2005 10:54
Povezava do prispevka
čist easy Question naredim testo, dam gor pelate potem pa sirčke-gorgonzolo, šmarskega roka, mozzarelo, skuto, včasih še malo parmezana in olivo, potresem z začimbami za pico-to je to pa trudm se da ne pomešam preveč(če je to sploh možno Smile )vseh sirov da se še čutijo posamezni okusi. božansko
Avoiding danger is no safer in the long run than outright exposure.
Helen Keller
0
Nazaj na vrh
Sydney
Starost: 42Pridružen: 14. maj 2004Prispevkov: 6530Kraj: CeStatus:Offline
Objavljeno: 4. mar 2005 11:17
Povezava do prispevka
Ahaaaa...pol morem pa enkrat poiskusit z mozzarelo 
0
Nazaj na vrh
miškašiška
Starost: 50Pridružen: 12. jan 2005Prispevkov: 71Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 8. mar 2005 11:58
Povezava do prispevka
aleksa je napisal/a
Za calzone je testo tako kot pri navadni pizzi. Razlika je le v tem,da calzone nadevaš na eno polovico in jo z drugo (prazno) prepogneš  in dobro stisneš...
pri nas taki pizzi rečemo MIŠKA.
barb
0
Nazaj na vrh
miškašiška
Starost: 49Pridružen: 21. mar 2005Prispevkov: 506Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. sep 2005 10:01
Povezava do prispevka
Danes za kosilo bomo naredili pizzo.
Včeraj sem v Eurospinu za foro kupila en sir, ki je ekstra za pizzo(tko na embalaži piše ). je pa pakiran kot ena malo krajša francoska štručka. Sir je take bele barve in bolj sočen. A je že kdo probal s takim sirom pizzo obložit?
    Ta sir je verjetno mozzarela, ampak mozzarelo(v slanici)sem že dala poleg drugih sirov, samo se ni stopila. Sm malo skeptična in ne bi rada pizze skvarila, zato mi svetujte prosim... 
MiŠkAšIšKa
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. sep 2005 10:08
Povezava do prispevka
quote:dc103926ef="miškašiška_"
 
    Ta sir je verjetno mozzarela, ampak mozzarelo(v slanici)sem že dala poleg drugih sirov, samo se ni stopila
meni se vedno stopi. a si jo mogoče kasneje dodala
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 27. sep 2005 12:05
Povezava do prispevka
Tista mozarella v slanici ni namenjena za pripravo pizze.
Tale mozarella je prava:
0
Nazaj na vrh
Ursha
Starost: 44Pridružen: 13. okt 2004Prispevkov: 1516Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 27. sep 2005 12:46
Povezava do prispevka
Jaz pa na pico največkart dam kar Jošt-a, ali ma Maxi sir, včasih tudi Gaudo in sploh s prvima dvema se mi zfi pica božanska.
Kadar si nečesa res želiš,
stremi vse stvarstvo k temu,
da bi se ti sanje uresničile.
0
Nazaj na vrh
miškašiška
Starost: 49Pridružen: 21. mar 2005Prispevkov: 506Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. sep 2005 12:48
Povezava do prispevka
barbara22
- mocarelo v slanici sem takoj dodala in se ni tako stopila kot edamec (verjetno zaradi maščobe). Je imela tak plastičen okus.
 
Jerca
- ja v taki štručki je mocarelo, katero sem včeraj kupila. Samo bolj sočna na otip izgleda, pa na embalaži je fotka pice.
MiŠkAšIšKa
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 27. sep 2005 12:58
Povezava do prispevka
Urcha, zame ga tudi ni čez Jošt-a (navadnega).
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 27. sep 2005 12:59
Povezava do prispevka
Ursha  !!! 
0
Nazaj na vrh
smeska
Starost: 46Pridružen: 20. apr 2004Prispevkov: 3451Kraj: primorskaStatus:Offline
Objavljeno: 27. sep 2005 14:04
Povezava do prispevka
Ursha je napisal/aJaz pa na pico največkart dam kar Jošt-a, ali ma Maxi
sir, včasih tudi Gaudo in sploh s prvima dvema se mi zfi pica
božanska.




Se strinjam!!!
Lp,pupika 28


0
Nazaj na vrh
miškašiška
Starost: 49Pridružen: 21. mar 2005Prispevkov: 506Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. sep 2005 11:52
Povezava do prispevka
Mi smo tudi včeraj dali na pico edamca in gaudo.... ker tisto v štručki sploh ni bila mocarela ... ampak testo za pico.                                                           
 
Ja, ja, miškašiška.... sej bo boljš.
MiŠkAšIšKa
0
Nazaj na vrh
Spela
Starost: n/aPridružen: 14. sep 2004Prispevkov: 3149Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. sep 2005 11:54
Povezava do prispevka
.
0
Nazaj na vrh
Ursha
Starost: 44Pridružen: 13. okt 2004Prispevkov: 1516Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 28. sep 2005 13:43
Povezava do prispevka
Jerca 
Kadar si nečesa res želiš,
stremi vse stvarstvo k temu,
da bi se ti sanje uresničile.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Pizza
Stran 4 od 6
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Nošenje bele barve v vročih poletnih mesecih je skorajda obvezno – in tako so tudi lahke in zračne bele obleke obvezen del poletne garderobe.