Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Nutellina torta z višnjami

Pojdi na stran 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 24. maj 2006 21:53
Povezava do prispevka
Več kot dovolj bo. Na tvojem mestu jaz sploh ne bi dajala ananasa, ampak samo namočila biskvit s kakšnim sokom ali mešanico ruma in vode in nadevala s kremo (malo več jo naredi). Bo ravno tako dobra, če ne maraš višenj. Meni ananas ne paše k temnim biskvitom in kremam.
0
Nazaj na vrh
*malla*
Starost: n/aPridružen: 8. jun 2005Prispevkov: 4164Kraj: above starsStatus:Offline
Objavljeno: 25. maj 2006 11:07
Povezava do prispevka
sem se pozabila pohvaliti, da se tudi jaz naredila to torto (hvala punce za recept in toliko nasvetov) za mamicin r.d. in je bila enkratna, so jo vsi pohvalili.
0
Nazaj na vrh
loti
Starost: 39Pridružen: 12. dec 2005Prispevkov: 721Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. maj 2006 17:41
Povezava do prispevka
Nardila sem torto in je bila res .
Vsi so jo pohvalili. Četrtino torte sem naredila z ananasom, in tudi s
tem sadjem pride 1A. Kot pa je že ena članica (ne vem katera ) omenila, je 0,5 l smetane res premalo. Priporočam 0,75l oz. 3x po 0,25l .
Iz izkušenj se učimo.
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 19. jun 2006 10:17
Povezava do prispevka
A bo tale torta Ok, če spustim vse sadje?
Nejcu bi jo za rojstni dan naredila, ampak on bi imel samo čokoladno.
 
Pa še nekaj, če bi biskvit tako pekla, da nalijem eno plast,pa peki papir vmes, pa še eno plast + peki, tretja plast. A to bi šlo in se izognem rezanju.
Nazadnje urejeno 19. jun 2006 10:38; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 19. jun 2006 10:29
Povezava do prispevka
katja lahko samo pazi, da ne bo pusta. Se pravi...fajn, ampak res fajn jo namoci vsaj s kaksnim sadnim sokom ali sirupom.
 
katja Big smile ne, tako s peki papirjem, ne moreš peči.
Nazadnje urejeno 20. jun 2006 8:46; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 41Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. jun 2006 10:30
Povezava do prispevka
Na ta način nisem še nikoli pekla biskvita. Jaz ga raje prerežem . Ampak načeloma, če malo pomislim, bi morda šlo, razen če ne bi papir zadrževal toplote in se tako plasti ne bi enakomerno spekle. Pa tudi s preverjanjem, če je že pečeno, bi imela težave (kako boš pičila zobotrebec skozi 3 plasti + papir?).

Lahko pa seveda poskusiš in nam javiš - to bi bilo vsekakor nekaj novega in tudi za mojo mamo zelo uporabno (nikoli ne zna prerezati biskvita na dva enaka dela
0
Nazaj na vrh
Mašy
Starost: n/aPridružen: 29. avg 2005Prispevkov: 622Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. jun 2006 10:30
Povezava do prispevka
Joj ta torta je res ful dobra, jo morm spet kdaj narest.
Glede peki papirja med biskvitom ti pa ne znam svetovat - še nikol probala...
Mah pa sej se malo potrudiš in z enim dolgim ostrim nožem ti sigurno lepo rata razrezat na 3 plasti !
0
Nazaj na vrh
kia
Starost: 37Pridružen: 16. feb 2005Prispevkov: 8808Kraj: ChickenlandStatus:Offline
Objavljeno: 19. jun 2006 10:34
Povezava do prispevka
Katja, če boš tako pekla, bo testo zelo zelo suho in prepečenasto. Je bolje, če odrežeš popolnoma neenakomerno
Save the earth. It's the only planet with chocolate.
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2006 10:42
Povezava do prispevka
A je lepa?
 
image file name: 2k61266f7b76.jpg
 
image file name: 2k6e887721b9.jpg
0
Nazaj na vrh
Kirka
Starost: 42Pridružen: 12. apr 2004Prispevkov: 3553Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2006 10:46
Povezava do prispevka
Kok je lepa. Katja, pa ti si prava slaščičarka Res, bravo.
Kje si pa dobila te luškančke na vrhu torte?
[color=orange:ddc61ba942]
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2006 10:52
Povezava do prispevka
V Šparu v Cityparku.
A bo potem Nejc zadovoljen? Za 10 letnico se že moram potrudit.
0
Nazaj na vrh
Suzek
Starost: 43Pridružen: 10. apr 2005Prispevkov: 1960Kraj: Breg pri PolzeliStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2006 10:57
Povezava do prispevka
Uuuuu katja prava mojstrica.
Tudi vse ostale seveda Wink
 
MEne tudi čaka peka te torte jutri. A mislite da bi bila dobra tudi s kakim kupljenim biskvitom? Nekak se mi ne da pacat še s tem, pa malo sem na knap s časom.
0
Nazaj na vrh
geja
Starost: 38Pridružen: 14. dec 2005Prispevkov: 3001Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2006 10:59
Povezava do prispevka
Katja, krasna je!!!
 
Kako se mi sline cedijo...
0
Nazaj na vrh
kia
Starost: 37Pridružen: 16. feb 2005Prispevkov: 8808Kraj: ChickenlandStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2006 11:11
Povezava do prispevka
katja, NAJlepša je  Tisti pajacki so super na vrhu!
Save the earth. It's the only planet with chocolate.
0
Nazaj na vrh
L0vErKa
Starost: 39Pridružen: 27. nov 2004Prispevkov: 4583Kraj: somewhere over the rainbowStatus:Offline
Objavljeno: 23. jun 2006 11:48
Povezava do prispevka
katja, zelo lepa je.
 
Bi si kar privoščila en kos te torte zdaj.
 
 
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Nutellina torta z višnjami
Stran 10 od 22
Pojdi na stran 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.