- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo



), ampak včasih se pa zgodi, da se prime in zažge. posoda ista, riž isti. mislim, da se mi to dogaja takrat, ko ne kuham z nasmehom, ampak oddajam neko slabo energijo. riž to gotovo čuti
. sem pa strastna jedka riža (in kuskusa in prosene kaše mmmm)!
. o teflonski posodi bom pa še razmislila. no kakorkoli, hvala tudi za namig s klobaso, mogoče bo komu všeč, jaz pa nisem mesojedka
.
Mojca, glej, saj ti nočem ravno preveč deliti nasvetov, ampak ravno zaradi tega se ti prižge, ker ne zmanjšaš jakosti in verjemi mi, ali pa poglej na uro, zato ne bo čisto nič prej kuhan...sem včasih tudi jaz mislila tako, potem pa bereš razne nasvete in ugotoviš, da imajo kar prav...pa dober tek!
P.s.:tudi meni je všeč Bali, pa Basmati tudi...
Saj ati mi tud vedno pravi da moram na manjšem ognju kuhat. Bom upoštevala, sicer pa pri ostalih stvareh ni problem s prijemanjem, samo pri rižu.Meni se tudi riz vcasih prime, ampak samo riz, nic drugega. Mojca, zgleda, da nama riz ni ravno usojeno kuhat. (verjetno je bolj usojeno ga jest, vsaj meni
).
LP, Simona



Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...