Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Zmrznjena zelenjava

candy
Starost: 43Pridružen: 27. avg 2004Prispevkov: 11856Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 10. feb 2006 22:06
Povezava do prispevka
Punce kako jo ve pripravite? Imam zelo rada zelenjavo kot prilogo,
vendar mi je zmrznjena varjanta najhitrejša za pripravit pa vseeno ne
znam jo dobro pripravit, da bi rekla WOW! V mislih imam tisto alla
jušno zelenjavo, kjer je not grah, korenček, koruza, brstični ohrovt,
karfiola,  koleraba, stročji fižol,...

P.S. Računajte na to, da sem čisti začetnik v kuhi....hvala za čimbolj orisano razlago hehe



image file name: 2k248e6466fa.jpg


0
Nazaj na vrh
Simona
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 5512Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 10. feb 2006 22:58
Povezava do prispevka
Jaz jo samo podušim do mehkega, dam kocko ali žličko vegete in na koncu še mogoče malo sladke smetane.
Lep dan,
:*: Simona :*:
0
Nazaj na vrh
kiara
Starost: 49Pridružen: 5. nov 2004Prispevkov: 2540Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 10. feb 2006 23:14
Povezava do prispevka
Jaz pa dodam malo zeliščnega masla.
Nikoli se ne kregajte z idiotom,spravil vas bo na svoj nivo in premagal z izkušnjami!
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 11. feb 2006 8:28
Povezava do prispevka
Malo olivnega olja segreje, dodam žličko moke, stresem zelenjavo in premešam. DOdam kozarec vode in pustim kuhati. Vmes se zaradi moke zgosti in nastane omakica. Vsekakor ne pozabi na začimbe in lako dodaš tudi malo paradižnikove mezge. H kakšnemu pire krompirju se odlično poda.
0
Nazaj na vrh
.:sonja:.
Starost: 43Pridružen: 21. okt 2004Prispevkov: 7366Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 11. feb 2006 9:04
Povezava do prispevka
Doma jo kuhamo na pari. In ne razpade.
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 11. feb 2006 9:41
Povezava do prispevka
Tudi jaz - vedno jo skuham le na pari in je potem tako sveža, ostane
lepo trda. In jo imam kot prilogo k mesu, rižu ali pa potem iz tako
kuhane kaj ustvarim - jo na koncu umešam k popečenemu
mesu/špagetom/riž, s kakšno žlico eco light skute je še posebej
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
warior princes
Starost: n/aPridružen: 31. dec 2005Prispevkov: 228Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. feb 2006 11:25
Povezava do prispevka
Simona je napisal/a
Jaz jo samo podušim do mehkega, dam kocko ali žličko vegete in na koncu še mogoče malo sladke smetane.


Tudi jaz tako pripravljam. Uporabim še malce olivnega olja, da jo rahlo "popražim". Njam Smile
0
Nazaj na vrh
candy
Starost: 43Pridružen: 27. avg 2004Prispevkov: 11856Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 11. feb 2006 11:51
Povezava do prispevka
waaaaaaaaaaa ka ste dobre...hvala hvala........ se bom še kdaj pojavila
s kakim takim začetniškim vprašanjem...ker ste ful vredu pupe in pridno
pomagate...... ! en big za vas!! 
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. feb 2006 12:03
Povezava do prispevka
Če je zelenjava podušena, je meni najboljša, če najprej na malo olivnega olja malenkost popražim čebulo, pol pa dodam zelenjavo, malo popražim, zalijem z vodo, dodam vegeto ali jušno kocko in podušiš do mehkega, pa da voda izhlapi. Če želiš omako, pa daš toliko vode, da ne izhlapi popolnoma. Za zgostitev lahko daš malo moke, ni pa nujno. Jaz je navadno ne dam.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Zmrznjena zelenjava
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Dve novi aplikaciji za pametne telefone zaznavata opozorila v naših zenicah, nezavednih obraznih izrazih in gibih glave.